راز خوشمزگی اسنک مرغ و نکات پخت اسنک مرغ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو قارچ راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی پیتزا اسفناج و فوت و فن پیتزا اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا اسفناج و فوت و فن پیتزا اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا اسفناج راز خوشمزگی پیتزا اسفناج و فوت و فن پیتزا اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا اسفناج یک نوع …

راز خوشمزگی دسر نارنگی و فوت و فن دسر نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر نارنگی و فوت و فن دسر نارنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر نارنگی راز خوشمزگی دسر نارنگی و فوت و فن دسر نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر نارنگی، با طعم …

راز خوشمزگی اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ راز خوشمزگی اکبر جوجه طرز تهیه اسنک ساده طرز تهیه اسنک خوشمزه و مجلسی راز خوشمزگی آش رشته راز خوشمزگی سالاد الویه راز خوشمزگی خورشت بادمجان طرز تهیه اسنک مرغ و کالباس

راز خوشمزگی اسنک مرغ و نکات پخت اسنک مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اسنک ها، خوراکی‌های خوشمزه و سریع هستند که اغلب به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند. این خوراکی‌ها اغلب ارزش غذایی کمتری نسبت به غذاهای اصلی دارند، اما از ماندگاری بالایی برخوردارند. به خصوص، اسنک‌ها مناسب برای پیک نیک یا میان وعده کودکان هستند. این خوراکی‌ها از مواد متنوعی از جمله مرغ، گوشت، سوسیس و ژامبون تهیه می‌شوند.

مواد لازم

فیله مرغ ۴ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

نان تست ۱۲ عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک ، فلفل، آویشن به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ را به شکل نگینی ریز برش دهید.

سپس در یک تابه مناسب، روغن را ریخته و پیاز را تا طلایی شدن تفت دهید. سپس فیله مرغ نگینی شده را به آن افزوده و با اضافه کردن نمک، فلفل و آویشن، خوب تفت دهید.

هنگامی که رنگ مرغ تغییر کرده و عطر خوشمزه‌ای به مواد داخل تابه دست داده است، قارچ و فلفل دلمه را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه ای نیز کاملاً پخته شوند. سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

شش عدد از نان‌ها را در یک سینی چیده و مواد آماده شده را روی آنها بریزید و خوب پخش کنید. یک لایه پنیر پیتزا را هم روی مواد بریزید و لایه بعدی نان را روی پنیر قرار دهید و کمی فشار دهید.

حالا اسنک‌های آماده شده را در دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید و با انواع سس‌ها همراه نمایید.

راز خوشمزگی اسنک مرغ

حتماً، پیش از شروع به تهیه اسنک چهار وجه، نان تست با لایه‌ای ضخیم را با چاقوی اره‌ای برش دهید تا اسنک به شکلی لطیف تر و خوشمزه تر حاصل شود.

مهم است که نان تست مورد استفاده تازه و لطیف باشد تا در دستگاه ساندویچ‌ساز شکننده نشود.

در صورت تمایل، می‌توانید از سس ماکارونی تهیه شده با سویا نیز استفاده کرده و این اسنک را به شکل گیاهی تزیین نمایید.

درجه حرارت پخت اسنک

در هنگام پخت اسنک‌ها، مناسب است دمای هر ماده مورد استفاده را در نظر بگیرید و دمای داخل اسنک را نیز کنترل کنید تا از سوختن آن جلوگیری شود. همچنین، استفاده از روغن‌های سالم و غیر اشباع شده در پخت اسنک توصیه می‌شود. بهتر است از روش‌های پخت سالم و کم‌چرب مانند استفاده از دیگر مواد و گریل نیز بهره‌مند شوید.

دانستنی هایی برای بهتر شدن اسنک شما

به دلخواه می‌توانید مواد میانی را تغییر داده و از پنیر ورقه‌ای بهره ببرید.

در هنگام پخت در فر، با دقت عمل کنید و نان را بیش از حد درون فر نگه ندارید؛ در غیر اینصورت امکان اسنک خشک شدن وجود دارد.

برای افزودن طعم بهتر، می‌توانید ادویه‌ها را قبل از قرار دادن نان روی مواد بریزید.

از نان تازه برای تست استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.