راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری و نکات پوست پرتقال شکری خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش شله قلمکار و کش آمدن و فوت و فن آن

راز خوشمزگی آش شله قلمکار و کش آمدن و فوت و فن آن

راز خوشمزگی آش شله قلمکار راز خوشمزگی آش شله قلمکار و کش آمدن و فوت و فن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه …

راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی رولت بادمجان راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. “یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی …

فوت و فن املت سیب زمینی و راز خوشمزگی املت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت سیب زمینی و راز خوشمزگی املت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت سیب زمینی فوت و فن املت سیب زمینی و راز خوشمزگی املت سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت …

راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری

کتاب پرتقال شکری پرتقال شکری شف طیبه کتاب پرتقال شکری pdf قیمت شکلات پوست پرتقال کتاب پرتقال شکری ترکی دانلود کتاب پرتقال شکری طرز تهیه خلال پرتقال شکلات پرتقالی مینیون

راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری و نکات پوست پرتقال شکری خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پوست پرتقال شکری شکلاتی با طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند گزینه‌ای عالی به جای شکلات باشد، مخصوصاً اگر تلخی آن به درستی حذف شود. برای درست کردن پوست پرتقال شکری، بهتر است از پرتقال‌هایی با پوست ضخیم‌تر استفاده کنید؛ چرا که پوست ضخیم‌تر پس از شکری شدن، بافتی نرم‌تر و لذیذتر خواهد داشت.

مواد لازم

شکر نصف لیوان

پوست پرتقال دو عدد پرتقال متوسط

آب یک لیوان

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا پرتقال را به چهار بخش تقسیم کنید و قسمت بالایی آن را برش دهید. پس از آن، قسمت سفید و تلخ داخل پوست پرتقال را جدا کرده و پوست‌ها را به صورت خلال ببرید.

خلال‌های پرتقال را یک شب در آب خیس کنید و در این مدت چندین بار آب آن را تعویض کنید.

سپس، به میزان کافی آب روی خلال‌های پرتقال بریزید، به مدت ده دقیقه بجوشانید و آبکشی کنید تا تلخی آن گرفته شود.

این فرآیند را سه یا چهار بار دیگر تکرار کنید. اگر هنوز تلخ بود، یک بار دیگر بجوشانید و آبکشی کنید.

سپس یک لیوان آب، نصف لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو را با خلال‌ها مخلوط کرده و با حرارت کم بجوشانید تا قوام بگیرد.

پس از آن، خلال‌ها را در صافی بریزید و دو ساعت صبر کنید تا شربت آن خارج شود.

بعد، خلال‌ها را در شکر بغلتانید و در سبدی بچینید تا کاملاً خشک شوند.

معمولاً یک شب زمان لازم است تا خشک شوند. پوست مرکبات به سرعت خشک می‌شوند.

پس از خشک شدن، می‌توانید آن‌ها را در شکلات آب شده فرو ببرید یا وقتی هنوز نیمه خشک هستند، در پودر قند بغلتانید.

راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال، بعد از چند بار جوشاندن، پوست‌ها را در آب سرد فرو می‌برند و برای حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‌دارند، و طی این مدت، ۲ تا ۳ بار آب آن را تعویض می‌کنند.

همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری پودر ژله به رنگ دلخواهتان را با یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و در انتهای مراحل پخت به خلال‌ها افزوده کنید.

این روش را می‌توانید برای ساخت پاستیل از پوست سایر مرکبات مانند نارنگی، لیمو، گریپ‌فروت و نارنج نیز به کار ببرید.

پوست گریپ‌فروت که ضخامت بیشتری دارد، پاستیل‌هایی با بافت غنی‌تر خواهد داشت.

اگر پوست پرتقال را با پوست‌کن بکنید، پرتقال شکری با بافت نازک و چیپسی شکل خواهید داشت.

مواد لازم برای پوست پرتقال شکری با عطر میخک

۳ عدد پرتقال

۲ لیوان شکر

۱ لیوان آب

۴ عدد میخک (در صورت تمایل)

۱ قاشق چای خوری آبلیمو

۲۰۰ گرم شکلات برای تزیین

طرز تهیه

ابتدا پرتقال را به چهار بخش تقسیم کرده و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس پوست‌ها را به شکل خلال بلند برش داده و درون یک قابلمه بریزید.

قابلمه را با آب سرد به اندازه‌ای پر کنید که پوست‌های پرتقال را کاملا بپوشاند.

برای خارج کردن تلخی پوست پرتقال، آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس در آبکش یا صافی بریزید.

این فرآیند را با ریختن دوباره پوست‌ها در قابلمه، اضافه کردن آب سرد و جوشاندن برای ۱۰ دقیقه دیگر، سه بار تکرار کنید.

دوباره پوست‌ها را در قابلمه بریزید و ۲ لیوان شکر، ۴ عدد میخک و ۱ لیوان آب روی آن‌ها بریزید و تا زمانی که پوست‌ها شفاف شوند و شربت غلیظ شود بپزید (حدود ۲۰ دقیقه).

در پایان، یک قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید.

پوست‌ها را دوباره در آبکش یا صافی بریزید، روی آن‌ها شکر بپاشید و با فاصله روی شبکه توری فر بچینید و یک ساعت در دمای اتاق نگه دارید.

شکلات را با روش بن ماری آب کنید و پوست‌های شکری را تک تک در شکلات زده و روی کاغذ زوغنی قرار دهید.

پس از سفت شدن شکلات، آن‌ها را میل کنید.

همچنین می‌توانید پوست مرکبات را به شکل دلخواه برش دهید یا قالب بزنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.