راز خوشمزگی شیرینی میکادو و نکات پخت شیرینی میکادو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ذرت پنیری و فوت و فن ذرت پنیری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ذرت پنیری راز خوشمزگی ذرت پنیری و فوت و فن ذرت پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ذرت پنیری، این پیشغذای …
راز خوشمزگی خوراک سوسیس و قارچ و فوت و فن خوراک سوسیس و قارچ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک سوسیس و قارچ راز خوشمزگی خوراک سوسیس و قارچ و فوت و فن خوراک سوسیس و قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی سس قارچ و نکات تهیه سس قارچ خوشمزه و خانگی به سبک رستورانی
راز خوشمزگی سس قارچ راز خوشمزگی سس قارچ و نکات تهیه سس قارچ خوشمزه و خانگی به سبک رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس قارچ، یک نوع …
راز خوشمزگی شیرینی میکادو
راز خوشمزگی شیرینی میکادو و نکات پخت شیرینی میکادو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
میکادو شیرینی لایهلایه و بسیار خوشمزایی است که از نان مخصوص میکادو و خمیر مانند حلوا تشکیل میشود. برای تهیه میکادو نیازی به استفاده از فر ندارید. در تهیه این شیرینی از دو نوع آرد، یعنی آرد سفید و آرد نخودچی استفاده میشود. روش تهیه این شیرینی بسیار ساده است و مواد لازم برای آن به راحتی در دسترس قرار دارند.
مواد لازم
پودر قند: ۱ پیمانه
روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه
آرد نخود: ۳/۲ پیمانه
آرد سفید: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
شکلات قهوهای یا سفید: ۵۰ گرم
طرز تهیه شیرینی میکادو
در ابتدا، آرد سفید و آرد نخودچی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آنها تغییر کند و به رنگ شکلاتی برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی به خوبی مخلوط کرده و حالت پوکی پیدا کند. سپس آرد را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید.
نان میکادو را روی یک سطح صاف قرار دهید و کمی از این مخلوط را به صورت لایه نارکی روی آن پهن کنید. سپس نان دیگری را روی آن قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا ۵ نان روی هم قرار بگیرند. در نهایت، روی لایه آخر آن را با شکلات آب شده بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
به دلخواه میتوانید برای تزیین از پودر پسته یا بادام استفاده کنید.
راز خوشمزگی شیرینی میکادو
برای برش میکادو از یک چاقوی تیز استفاده کرده و بعد از هر برش، تیغه چاقو را تمیز کنید.
در مورد روکش میکادو، میتوانید بهجای روکش شکلاتی، روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ روکش استفاده کنید تا دو رنگ شیرینی داشته باشید.
استفاده از شکلات تلخ با ۶۰% کاکائو میتواند به شیرینی میکادو طعم خوبی بدهد و ظاهر آن را زیباتر کند، البته استفاده از شکلات اختیاری است.
همچنین، آرد بوداده را میتوانید جایگزین آرد نخودچی کنید.