راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه
راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست
راز خوشمزگی رولت خامه ای راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت خامهای یکی از شیرینیهای بسیار …
راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کلوچه قندی راز خوشمزگی کلوچه قندی و نکات پخت کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کلوچه قندی بسیار آسان است و …
راز خوشمزگی خورش قارچ و سبزیجات و فوت و فن خورش قارچ و سبزیجات
راز خوشمزگی خورش قارچ و سبزیجات راز خوشمزگی خورش قارچ و سبزیجات و فوت و فن خورش قارچ و سبزیجات در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …
راز خوشمزگی پیاز سوخاری
راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر میخواهید پیازهای شما ظاهری خشکتر و جذابتر داشته باشند، میتوانید از پودر سوخاری نارنجی درشت نیز بهرهبرید. برای انجام این کار، کمی جعفری خشک شده را به پودر سوخاری خود اضافه کنید. سپس پس از مرحله زدن پیازها در خمیر، آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بسرخ کنید.
بهتر است از پودر سوخاری خانگی سالم برای این کار استفاده کنید تا پیازهای سوخاری خود را خوشمزهتر و سالمتر بسازید.
به طور معمول، برای تهیه پیاز سوخاری از پیازهای سفید، زرد یا پیازهای شیرین استفاده میشود. پیازهای سفید نسبت به دیگر انواع پیازها طعم تندتری دارند. برخی از افراد ترجیح میدهند از پیازهای شیرین استفاده کنند چرا که طعم آنها هنگام پخته شدن شیرینتر میشود و ممکن است برای بسیاری از افراد جذاب باشد. برخی دیگر از پیازهای زرد استفاده میکنند که طعم ملایمتری دارند و هنگام پوشش دادن به آنها، سفتی بیشتری دارند. پیاز قرمز مناسب نیست زیرا ممکن است حلقههای پیاز خام بمانند.
مواد لازم برای تهیه خمیر حلقه پیاز
آرد همه منظوره (آردی که در پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد)
نمک طعم دار شده
پودر خمیر مایه (پودر نانوایی یا همان بکینگ پودر)
تخم مرغ
روغن نباتی برای سرخ کردن
نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که یک وعده غذایی، با انتخاب درست مواد اولیه شروع می شود. پس حتما در انتخاب مواد تشکیل دهنده دقیق باشید. پوست پیازها حتما باید گرفته شوند و ضخامت برش نیز باید مناسب باشد، نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم.
طرز تهیه پیاز سوخاری
جهت تهیه پیاز سوخاری ابتدا پیازها را به شکل حلقههای بسیار ریز برش دهید و از یکدیگر جدا کنید. ساقه و انتهای ریشه پیازها را نیز برش دهید. این مرحله مناسب پیازهای متوسط یا بزرگ است. سپس آرد، پودر خمیر مایه (بیکینگ پودر)، نمک و ادویه گیاهی را باهم مخلوط کنید. میتوانید به جای ادویه گیاهی از فلفل قرمز استفاده کنید. این مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس، حلقههای پیاز را به خوبی در این مخلوط آغشته کنید. توصیه میشود تا آرد اضافی گرفته شود، به هر حلقه پیاز ضربهای وارد کنید.
در مرحله بعد، در ظرف دیگری، شیر، فلفل و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. مخلوط آرد باقیمانده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حالت تودهای باقی نماند. هر حلقه پیاز را به خوبی در این مخلوط آغشته کرده و سپس با آرد سوخاری پوشانید.
مرحله آخر، مرحله سرخ کردن حلقههای پیاز در دستگاه سرخ کن یا قابلمه با مقدار کافی روغن است. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که حلقههای پیاز به طور کامل در آن قرار بگیرند. توصیه میشود هر بار سه تا چهار حلقه پیاز را سرخ کنید تا احتمال سوختن آنها کمتر شود. پس از آماده شدن، حلقهها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا روغن اضافی جذب شود. هنگام سرخ کردن پیازها، توجه داشته باشید که حلقهها به هم نچسبند و با استفاده از یک چنگال، آنها را از هم جدا کنید. پیاز سوخاری را بلافاصله بعد از آماده شدن میل کنید تا همچنان ترد باشد. میتوانید این پیشغذای خوشمزه را در کنار غذای خود سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه پیاز سوخاری بدون تخم مرغ
ابتدا پوست پیازها را بردارید و آنها را برش دهید.
سپس پیازها را در یک کاسه قرار دهید و دو قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید.
در ظرف دیگری، شیر را با آرد، بیکینگ پودر و پودر سیر مخلوط کنید.
آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید.
حلقههای پیاز را به خمیر آغشته کنید و سپس آنها را داخل آرد سوخاری بگذارید.
در پایان، پیازها را در روغن سرخ کنید.
طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری
برای تهیه پیاز سوخاری پنیری، تمام مراحل بالا انجام میشود. با این تفاوت که ورقههای پنیر بین هر حلقه پیاز قرار داده میشود. تمام پیازها را به همین روش آماده کرده و سپس سرخ کنید.
نکاتی که هنگام تهیه پیاز سوخاری پنیری باید در نظر داشته باشید، این است که:
هر تعداد حلقه پیاز که انتخاب میکنید، ما بین هر یک باید ورقه نازکی از پنیر قرار داده شود.
پیاز سوخاری پنیری را میتوانید در فر نیز آماده کنید. به این صورت که حلقههای پیاز را داخل سینی بزرگ فر قرار میدهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهید. پیازها داخل فر باقی میمانند تا زمانی که رنگ طلایی پیدا کنند.
به جای پنیر موزارلا، میتوانید از پنیر ورقهای چدار نیز استفاده کنید.
هنگام برش حلقههای پیاز، آنها را بیش از حد نازک و یا ضخیم برش ندهید.
راز خوشمزگی پیاز سوخاری
برای سرخ کردن پیاز سوخاری، روغن باید به دمای بسیار بالایی برسد که در صورت عدم احتیاط میتواند منجر به سوختگی شود. به همین دلیل، پیش از تهیه این میان وعده در منزل، توصیه میشود نکات و مراقبتهای زیر را رعایت کنید:
از تماس آب با روغن به شدت پرهیز کنید، زیرا آب به بخار تبدیل میشود و از علل پاشیده شدن روغن و سوختگی خواهد بود.
همیشه روغن را زمانی اضافه کنید که تابه هنوز گرم نشده و یا زمانی که سرخکن خاموش است. مطمئن شوید که سرخکن و یا تابهای که از آن استفاده میکنید، کاملاً خشک باشد.
سرخکن و یا تابه را هنگام سرخ شدن پیازها، ترک ندهید.
بعد از سرخ شدن کامل پیازها، ابتدا سرخکن را از برق کشیده و یا تابه را از روی حرارت گاز بردارید و سپس نسبت به بیرون آوردن پیازها اقدام کنید.
از ریختن روغن داخل فاضلاب خودداری کنید، زیرا ممکن است لولهها را ببندد.