راز خوشمزگی کیک خیس و نکات پخت کیک خیس خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیر پسته و فوت و فن شیر پسته خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیر پسته راز خوشمزگی شیر پسته و فوت و فن شیر پسته خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیر پسته به عنوان یکی …
راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی و نکات پخت کیک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک کدو حلوایی، یکی …
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه …
راز خوشمزگی کیک خیس
راز خوشمزگی کیک خیس و نکات پخت کیک خیس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک خیس یک نوع کیک با بافت نرم است که به سرعت در داخل دهان آب میشود. این نوع کیک از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع کیکها است و طعم شگفتانگیزش باعث جلب توجه افراد زیادی شده است. هر کیک نوع خاصی دارد و هر کدام به روش خودشان پخته میشوند. کیک خیس، کیک زبرا و کیک شیفون از خوشمزهترین و بینظیرترین انواع کیکها هستند و هر یک با روش منحصر به فرد خودشان تهیه میشوند.
مواد لازم
شکر : ۱.۵ پیمانه
شیر : ۱.۵ پیمانه
روغن مایع : ۱.۵ پیمانه
آرد : ۲ لیوان
تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری سر پر
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
در ابتدا، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس شیر، شکر، روغن مایع، و پودر کاکائو را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و این مخلوط را با کمک همزن به خوبی هم بزنید. سپس یک لیوان از این مخلوط را کنار بگذارید تا در مرحله آخر از آن به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.
در مرحله بعد، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و تمام این مواد را به خوبی هم بزنید. سپس تخممرغها را به ترتیب یکییکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن تخممرغ، مایع کیک را به خوبی هم بزنید.
سپس قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در داخل قالب فر بریزید. قالب فر را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید.
بعد از گذشت مدت زمان مشخص شده، کیک پختهشده را از داخل فر خارج کنید.
راز خوشمزگی کیک خیس
در تهیه کیک خیس، هرگز نباید جوش شیرین را به عنوان جایگزینی برای بیکینگ پودر در نظر بگیرید. این نوع کیک نیاز به بیکینگ پودر دارد تا رنگ کاکائو در آن به درستی بروز پیدا کند.
برای تهیه کیک خیس، حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.
بعد از پخت کیک، بهتر است که کیک به خوبی خنک شود و سپس برشهای کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
همچنین، حتما یک لیوان از مخلوط شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را کنار نگه دارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید. توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشتهاید، باید بلافاصله بعد از خروج کیک از فر، این سس را بر روی کیک گرم بریزید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس بدون فر
آرد : ۱/۵ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ قاشق سر پر
بکینگ پودر: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک خیس بدون فر
برای شروع تهیه کیک خیس، موادی همچون شیر، شکر، پودر کاکائو و روغن را به خوبی با هم مخلوط نمایید. سپس نیمی از این ترکیب را در یک ظرف جداگانه بریزید و برای مرحله آخر کنار بگذارید.
در ظرف دیگری نیز تخم مرغها را بشکنید و به طور کامل با هم مخلوط کنید تا به رنگ کرمی تغییر رنگ دهد. سپس این مواد ترکیب شده را به مخلوط قبلی اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید.
در مرحله بعد، آرد را به سه دفعه به مواد افزوده و هر بار به خوبی مخلوط نمایید. سپس بیکینگ پودر و وانیل را نیز اضافه نمایید و مجدداً خوب مخلوط کنید.
سطح داخلی قابلمه را با مقداری روغن پوشانید و مایع کیک را در داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید تا حرارت ملایمی داشته باشید. همچنین، فراموش نکنید در هنگام استفاده از دم کنی و درب قابلمه را بگذارید. تا حدود ۳۰ دقیقه، درب قابلمه را بر نبرید.
زمانی که با فرو بردن یک سیخ چوبی یا خلال دندان از پختگی کیک اطمینان حاصل کنید، به این معناست که کیک پخته شده است. برای خارج کردن کیک، قبل از برداشتن قابلمه از روی حرارت، ته قابلمه را در آب سرد قرار دهید تا کیک به راحتی از داخل قابلمه جدا شود.
در مرحله آخر، مابقی سس (شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو) را بر روی کیک بریزید و کیک را در یخچال قرار دهید. این مرحله حدوداً یک ساعت طول میکشد.