راز خوشمزگی کیک لیمویی و نکات پخت کیک لیمویی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ میگو راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ساندویچ میگو، این غذای …

راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم

راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم

راز خوشمزگی برنج راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنج به عنوان یکی از غذاهای اصلی …

راز خوشمزگی تمریه خرما و فوت و فن تمریه خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی تمریه خرما و فوت و فن تمریه خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی تمریه خرما راز خوشمزگی تمریه خرما و فوت و فن تمریه خرما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تمریه خرما یک غذای …

راز خوشمزگی کیک لیمویی

کیک لیمویی عصرانه کیک لیمویی با ماست طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی کیک لیمویی اسفنجی کیک لیمویی با کرم لیمو طرز تهیه کیک خیس لیمویی کیک لیمویی با شیر کیک لیمو فرانسوی

راز خوشمزگی کیک لیمویی و نکات پخت کیک لیمویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک لیمویی یک دسته از کیک‌هاست که بسیار خوشمزه و معطر می‌باشد. این نوع کیک اصالت فرانسوی دارد و بر خلاف انتظار، طعم ترشی ندارد، بلکه فقط از اسانس لیمو بهره می‌برد. در کشور فرانسه، این کیک بسیار محبوب و پرطرفدار است. اگر تمایل به تست این کیک دارید، امروز ما قصد داریم تا طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی فرانسوی خانگی و بدون استفاده از شیر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

آرد ۲۵۰گرم

کره ۱۸۰گرم

شکر ۱۸۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو ۳ قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا یک لیمو را به دو نیمه برش دهید و آب یکی از نیمه‌ها را جدا کنید و نیمی دیگر را به شکل حلقه کنید و برای تزئین نگه دارید. سپس پوست یک لیمو را رنده کنید و آن را آماده بگذارید.

ابتدا کره را در دمای محیط رسوب دهید و همراه با شکر در یک کاسه بریزید و با همزن مخلوط کنید تا کره به حالت کرمی درآید.

حالا تخم مرغ‌ها را به صورت دانه به دانه به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سپس آبلیمو و پوست لیمو را نیز به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با یک لیسک تمام مواد را به مواد مخلوط اضافه کنید.

قالب پخت کیک را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بگذارید. حالا مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را به خوبی صاف کنید.

سپس کیک را در فری که به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه پخته بپزید.

کیک را با استفاده از یک خلال چوبی تست کنید. اگر خلال به کیک چسبید، آن را از داخل فر خارج کنید و زمانی دهید تا خنک شود. سپس با استفاده از لیمو ترش آن را تزئین کرده و از آن لذت ببرید.

راز خوشمزگی کیک لیمویی

حتما از آرد قنادی برای تهیه کیک استفاده کرده و آرد را ۳ بار الک کنید.

تمام مواد برای تهیه کیک باید دمای محیط داشته باشند.

در نهایت، می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو و عسل را مخلوط کنید و با قلمو روی کیک بزنید و سپس سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.