راز خوشمزگی بستنی موزی و نکات تهیه بستنی موزی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری و فوت و فن پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری و فوت و فن پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلو …
راز خوشمزگی آش شوربا و فوت و فن آش شوربا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش شوربا راز خوشمزگی آش شوربا و فوت و فن آش شوربا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش شوربا، با قدمتی …
راز خوشمزگی املت اسفناج و پنیر و فوت و فن املت اسفناج و پنیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت اسفناج و پنیر راز خوشمزگی املت اسفناج و پنیر و فوت و فن املت اسفناج و پنیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی بستنی موزی
راز خوشمزگی بستنی موزی و نکات تهیه بستنی موزی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
بستنی موزی خانگی یک گزینه عالی برای میانوعده است، به خصوص در روزهای گرم تابستانی! برای اینکه بتوانید از طعم واقعی و دلپذیر بستنی موزی لذت ببرید، در اینجا طرز تهیه آن را در خانه به شما آموزش میدهیم. این بستنی حتی در فصلهای سرد سال نیز لذتبخش است.
این روش تهیه بستنی موزی خانگی هم سالم و هم ساده است. شما تنها به ۳ موز نیاز دارید. ابتدا موزها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. سپس حلقههای موز را به گونهای در یک کیسه زیپ دار قرار دهید که روی هم نیفتند یا میتوانید آنها را روی کاغذ روغنی درون یک ظرف مناسب بچینید. موزها باید برای یک شب کامل در فریزر باقی بمانند.
پس از گذشت این زمان، موزهای فریزری را بیرون آورده و در یک غذاساز یا مخلوطکن به اندازه کافی پوره کنید تا به یک مخلوط یکدست و منسجم برسید. مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و با حلقههای موز یا دیگر تزئینات دلخواهتان تزئین کنید.
بستنی موزی با خامه
اگر به دنبال یک دسر محبوب، خوشطعم و در عین حال ساده برای مهمانیها یا دورهمیهایتان هستید، این بستنی موزی یک گزینه فوقالعاده است. برای ساخت این بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
موز حلقه شده: ۴ عدد
شیر: نصف پیمانه
خامه قنادی: نصف پیمانه
کاغذ روغنی را در یک ظرف مناسب پهن کرده و حلقههای موز را بدون اینکه روی هم قرار گیرند بچینید. ظرف را برای ۳ تا ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا موزها کاملاً یخ بزنند. پس از این زمان، موزها را همراه با شیر و خامه در مخلوطکن بریزید و آنها را به اندازهای مخلوط کنید که یک مخلوط نرم و یکدست حاصل شود.
مخلوط بستنی را در یک ظرف دردار بریزید و با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. در ظرف را ببندید و آن را برای ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی به خوبی یخ بزند. پس از آماده شدن، بستنی را با اسکوپ برداشته و با تزئینات دلخواهتان سرو نمایید.
بستنی موزی خانگی با کره
این بستنی موزی کرهای خانگی با عطر و طعم دلپذیرش، همه را به وجد میآورد. برای ساخت این بستنی خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:
موز: ۳ عدد
شیر پرچرب: ۱.۵ لیوان
شکر قهوهای: ۱/۳ لیوان
شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱.۵ قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
موزها را پوست گرفته و خرد کنید. آنها را با شکر قهوهای و کره در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و ظرف را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا شکر آب شود. پس از آنکه شکر کمی آب شد، ظرف را از فر خارج کرده، مواد را هم زده و دوباره در فر بگذارید.
پس از ۴۰ دقیقه که موزها نرم و قهوهای شدند، آنها را از فر بیرون آورده و بلافاصله در مخلوطکن بریزید. قبل از اینکه مواد سرد و سفت شوند، آنها را پوره کنید. سپس، باقی مواد را اضافه کرده و همه چیز را خوب با هم مخلوط کنید.
بعد از اینکه مخلوط به قوام و غلظت دلخواه رسید، آن را در یک ظرف مناسب بریزید و برای ۷ تا ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. پس از سفت شدن، بستنی را اسکوپ کرده و با تزئینات دلخواه سرو کنید.
بستنی موزی شکلاتی
کمتر کسی میتواند به جذابیت بستنی موزی شکلاتی بیتفاوت باشد. این بستنی خوشمزه حتی دل سختترین افراد را هم تسخیر میکند! برای درست کردن این بستنی کاکائویی با موز، به این مواد احتیاج داریم:
موز: ۳ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
پسته یا گردوی خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
موزها را پوست گرفته و نیمه کنید. تکههای موز را در کیسه زیپ دار قرار داده و برای حداقل ۸ ساعت در فریزر نگه دارید. بعد از این زمان، موزها را پوره کنید. نیمی از پوره موز را کنار بگذارید.
به باقیمانده موز در مخلوطکن، پودر کاکائو، شکر و شکلات صبحانه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. بستنی کاکائویی را در ظرف دیگری بریزید و به هر دو ظرف، پسته یا گردوی خردشده اضافه کنید.
ظرفها را با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. ظرفها باید حداقل ۵ ساعت در فریزر بمانند. هر ۲ ساعت یک بار مواد را هم بزنید تا بستنی حجیمتر شود. پس از گذشت زمان، بستنیها را از فریزر خارج کنید و با تزئینات دلخواه سرو کنید.
بستنی موزی با نشاسته
بستنی که در اینجا به شما معرفی میکنیم، با داشتن همه ویژگیهای دلپذیر، میتواند به یکی از مورد علاقههای شما تبدیل شود. تنها یکبار کافی است تا این بستنی را امتحان کنید و عاشق طعم و مزهاش شوید. برای تهیه این بستنی لذیذ، به مواد زیر نیاز دارید:
موز بزرگ: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شیر پرچرب: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر، شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مداوم هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و زمانی که مایع کمی غلیظ شد، وانیل را اضافه کنید. مواد را برای ۲ دقیقه دیگر هم زده و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
قابلمه را کنار بگذارید تا مواد کاملاً خنک شوند. به طور دورهای مواد را هم بزنید تا چربی روی آن تشکیل نشود. سپس بستنی را در قالبهای مخصوص ریخته و چوب بستنی را در آن قرار دهید. قالبها را به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی به خوبی ببندد.