راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی و نکات تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی و فوت و فن سالاد کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی و فوت و فن سالاد کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی راز خوشمزگی سالاد کدو حلوایی و فوت و فن سالاد کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کدو …

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه کباب، …

راز خوشمزگی کوفته گوشت و سیب زمینی  و فوت و فن کوفته گوشت و سیب زمینی

راز خوشمزگی کوفته گوشت و سیب زمینی و فوت و فن کوفته گوشت و سیب زمینی

راز خوشمزگی کوفته گوشت و سیب زمینی راز خوشمزگی کوفته گوشت و سیب زمینی و فوت و فن کوفته گوشت و سیب زمینی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی با بیسکویت پاناکوتا شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی دو رنگ پاناکوتا شکلاتی با نشاسته طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی سه رنگ طرز تهیه پاناکوتا ساده پاناکوتا شکلاتی قالبی پاناکوتا شکلاتی بدون خامه

راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی و نکات تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پانا کوتا یک دسر ژلاتینی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این دسر اصالتی ایتالیایی دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها بسیار مناسب است. تهیه این دسر بسیار راحت است و می‌توانید آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید. اگر تمایل به دسر شیرین دارید، از شکلات شیرین استفاده کنید و اگر تمایل به خوردن شکلات تلخ دارید، پاناکوتای شکلاتی تلخ را تهیه کنید.

مواد لازم

شکلات تخته ای ۵۰ گرم

شیر ۲ لیوان

خامه ۱/۴ لیوان

شکر ۱۰ قاشق غذا خوری

پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

مرحله اول: ابتدا مواد اولیه یخچالی مانند شیر و خامه را از داخل یخچال خارج کنید و زمان دهید تا به دمای محیط بیایند.

سپس نیمی از مقدار شیر را در یک کاسه بریزید و همراه با پودر ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا به طور کامل شفاف شود.

مقدار باقی‌مانده از شیر و خامه را در یک قابلمه مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید، سپس روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شوند.

شکلات را خرد یا رنده کرده و به همراه وانیل به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شکلات به طور کامل ذوب شود.

حالا پودر کاکائو و ژلاتین ذوب شده را به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تمامی مواد به یکدیگر بخوبی مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

دسر را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا کاملا سفت شود. سپس با تزئین شکلات، آن را نوش جان کنید.

راز خوشمزگی پاناکوتای شکلاتی

می‌توانید پاناکوتا را از قالب خارج کرده و ژله را برگردانید.

در این مرحله، بهتر است مقدار شکلات و پودر کاکائو را بیش از حد معمول اضافه نکنید.

سپس پاناکوتا را با تکه‌های شکلات یا سس شکلاتی تزیین کرده و سرو کنید.

برای تهیه پاناکوتا، معمولا از موادی نظیر شیر، خامه و ژلاتین استفاده می‌شود. مقدار استفاده از ژلاتین بسیار حیاتی است؛ باید از مقداری ژلاتین استفاده کنید که ترکیب شیر و خامه را به خوبی ببندد. اگر بیش از حد ژلاتین اضافه شود، پاناکوتا ممکن است خیلی لاستیکی شود. نکته دیگر درست کردن پاناکوتا این است که زمانی که خامه را روی حرارت قرار می‌دهید خامه نباید بجوشد. پاناکوتا را می‌توانید در ظروف رامکین تهیه کنید و بعد از آماده شدن، آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید. همچنین، می‌توانید از انواع قالب‌های سیلیکونی یا آلومینیومی با طرح‌های مختلف هم استفاده کنید یا پاناکوتا را به صورت لیوانی نیز سرو کنید.

پاناکوتا چیست

در واقع، پاناکوتا یک نوع پودینگ ساده و خوشمزه ایتالیایی است. روش تهیه این دسر بسیار ساده و آسان است و در سرتاسر جهان مورد پسند افراد قرار گرفته است.

حتی در کشور ما، می‌توانیم انواع مختلف این دسر را در فهرست غذایی رستوران‌ها پیدا کنیم. بنابراین، آموزش تهیه پاناکوتا می‌تواند برای همه افراد مفید و لذت‌بخش باشد.

طرز تهیه پاناکوتا با میوه

شما می‌توانید نسخه میوه‌ای از پاناکوتا نیز درست کنید. برای تهیه این نوع پاناکوتا، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

مرحله‌ی اول: ابتدا یک ظرف مناسب را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر و خامه را در این ظرف ریخته و آنها را با هم مخلوط کنید تا ترکیب کامل شده و حل شوند.

مرحله‌ی دوم: در مرحله بعد، شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا در مخلوط حل شوند. حتی نکته دقیقی که باید رعایت کنید این است که این مخلوط نباید به جوش بیافتد.

مرحله‌ی سوم: سپس وانیل را به این ترکیب اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، آن را در ظرف‌های سرو تقسیم کنید. سپس این ظروف را در یخچال قرار دهید تا محتوای آن ببندد و خنک شود.

مرحله‌ی چهارم: میوه‌های مورد علاقه‌تان را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. سپس سس میوه را روی پاناکوتای آماده شده بریزید و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.