راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ و فوت و فن قاطی پلو با مرغ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی نان سوخاری و فوت و فن نان سوخاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان سوخاری و فوت و فن نان سوخاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان سوخاری راز خوشمزگی نان سوخاری و فوت و فن نان سوخاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان سوخاری، این همراه …

راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک کدو راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کشک کدو، این غذای …

راز خوشمزگی اسلایس سیب و فوت و فن اسلایس سیب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسلایس سیب و فوت و فن اسلایس سیب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسلایس سیب راز خوشمزگی اسلایس سیب و فوت و فن اسلایس سیب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اسلایس سیب، این شیرینی …

راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ

راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ و فوت و فن قاطی پلو با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ و فوت و فن قاطی پلو با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

قاطی پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که با ترکیبی از برنج، مرغ، و انواع سبزیجات و حبوبات مانند هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز، ذرت، کشمش و زعفران تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه و رنگارنگ به دلیل تنوع در مواد اولیه و طعم دلچسب خود، در میان خانواده‌های ایرانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و معمولاً در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود. اگرچه تاریخچه دقیقی از پیدایش قاطی پلو در دسترس نیست، اما می‌توان ریشه‌های آن را در سنت آشپزی ایرانی و استفاده از برنج و مرغ در تهیه انواع غذاها جستجو کرد. در گذشته، مردم برای تنوع بخشیدن به غذای خود و استفاده بهینه از مواد اولیه موجود، برنج را با انواع سبزیجات، حبوبات و گوشت مخلوط کرده و غذاهای مختلفی تهیه می‌کردند. قاطی پلو نیز به عنوان یکی از این غذاها، با گذر زمان و با توجه به ذائقه و سلیقه مردم، به شکل امروزی خود درآمده است. امروزه این غذای خوشمزه به عنوان یک غذای کامل و مقوی در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و با دستورهای مختلف و ابتکاری تهیه می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه قاطی پلو با مرغ

برنج: ۳ پیمانه

مرغ: ۱ عدد کامل یا ۴ تکه

هویج: ۲ عدد متوسط

نخود فرنگی: ۱ پیمانه

لوبیا سبز: ۱ پیمانه

ذرت: ۱ پیمانه

کشمش: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه قاطی پلو با مرغ

ابتدا برنج را شسته و با مقداری آب و نمک خیس کنید. مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه در یک قابلمه بپزید تا کاملا نرم شود. سپس مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کرده و استخوان‌های آن را جدا کنید. گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. هویج را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. نخود فرنگی، لوبیا سبز و ذرت را نیز شسته و آماده کنید. در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس هویج خرد شده را در تابه تفت دهید تا نرم شود. نخود فرنگی، لوبیا سبز و ذرت را نیز به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کشمش و زعفران دم کرده را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و بپزید تا به مرحله آبکشی برسد. سپس برنج را آبکشی کرده و در قابلمه بریزید. مخلوط مرغ و سبزیجات را به برنج اضافه کنید و آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید. روی برنج مقداری روغن و زعفران دم کرده بریزید و آن را دم کنید. قاطی پلو با مرغ را به همراه سالاد شیرازی، ماست و خیار سرو کنید.

راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ

راز خوشمزگی قاطی پلو با مرغ در استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت، پخت مناسب مرغ و برنج، استفاده از ادویه‌های تازه و معطر و دم کردن صحیح برنج است.

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه از سایر سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، قارچ و … نیز در تهیه قاطی پلو استفاده کنید.

می‌توانید به جای مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.

می‌توانید برای تزیین قاطی پلو از زرشک، خلال پسته و بادام استفاده کنید.

۱۰ مورد از خواص قاطی پلو با مرغ

منبع غنی از پروتئین

تقویت عضلات

کمک به رشد و ترمیم بافت‌ها

منبع آهن و پیشگیری از کم خونی

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود عملکرد مغز

افزایش انرژی

حفظ سلامت استخوان‌ها

بهبود سلامت قلب

سرشار از فیبر و کمک به بهبود گوارش

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.