راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی و نکات تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پنیر پیتزا و فوت و فن پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پنیر پیتزا راز خوشمزگی پنیر پیتزا و فوت و فن پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ارتقای طعم پیتزای خانگی به …
راز خوشمزگی قورمه سبزی حرم امام رضا و بهترین طعم دهنده قورمه سبزی
راز خوشمزگی قورمه سبزی راز خوشمزگی قورمه سبزی چیزی است که همه خانم ها دوست دارند در مورد آن اطلاعاتی داشته باشند.در این مطلب نکات پخت قورمه سبزی را برای شما به …
راز خوشمزگی سالاد کاردینال و فوت و فن سالاد کاردینال خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد کاردینال راز خوشمزگی سالاد کاردینال و فوت و فن سالاد کاردینال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد کاردینال یک سالاد خوشمزه …
راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی
راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی و نکات تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
هنر آشپزی ایتالیایی مختصری از مزههای متنوع و جذاب به ما معرفی میکند، که امروزه در رستورانها با توجه زیادی مورد توجه قرار میگیرند. اگر نگاهی به منوی رستورانها بیندازید، بدون شک یک دسر یا غذای ایتالیایی را خواهید دید. در این مقاله، میخواهیم راههای مختلف تهیه دسر پاناکوتا ایتالیایی را بررسی کنیم. این دسر خوشمزه به تعداد مواد اولیه کمی نیاز دارد و میتوانید آن را با طعمهای متنوعی مانند زعفران، شکلات، قهوه و غیره تهیه کنید.
دسر پاناکوتای زعفرانی، یکی از دسرهای بینالمللی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر جهان میباشد که با روشهای متنوعی تهیه میشود. این دسر خوشمزه به دلیل داشتن ژلاتین، ظاهری ژلهای دارد و برای مهمانیها و مراسمها یک گزینه بسیار مناسب محسوب میشود. میتوانید این دسر را با دسرهای دیگر مثل ژله نیز ترکیب کنید تا یک دسر جذابتر داشته باشید. البته برای این ترکیب، از ژلههایی مثل ژله موز و ژله آناناس استفاده کنید تا رنگ پاناکوتا و ژله دارای یک طیف رنگی زیبا باشند.
مواد لازم
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه یک بسته
شیر ۱٫۵ پیمانه
شکر نصف پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
برای تهیه پاناکوتای خوشمزه و از طعم زعفرانی، در ابتدا پودر ژلاتین را در یک کاسه قرار داده و کاسه را به روی بخار کتری قرار میدهیم. نصف لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و آرام با یک قاشق آن را حل میکنیم.
در مرحله دوم، شیر و خامه را از یخچال خارج کرده و گوشهای میگذاریم تا به دمای اتاق برسد. قالب مورد نظر را با قلموی آغشته به روغن مایع چرب میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا پس از حل شدن کامل پودر ژلاتین در آب، شیر را در یک قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم. خامه را به شیر اضافه کرده و شکر را نیز کمکم اضافه میکنیم. سپس مواد را با هم مخلوط میکنیم.
با یک قاشق تمام مواد را به خوبی مخلوط کرده و سپس ژلاتین حل شده شفاف را به مواد اضافه میکنیم. زعفران دمکرده را هم به مواد اضافه میکنیم و دستور دهید تا مواد قوام بگیرد.
زمانی که مواد به قوام یک فرنی رسید و غلیظ شد، حرارت را خاموش میکنیم و مایه را داخل قالب میریزیم. سپس قالب را در کنار گذاشته و به خنک شدن بگذاریم. بعد از آن، پاناکوتا را به مدت حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهیم.
پاناکوتای آماده شده را از یخچال خارج کرده و روی بشقاب قرار دهیم. میتوانید ابتدا کنارههای آن را با یک کارد از قالب جدا کنید و سپس آن را برگردانید. نهایتاً روی پاناکوتا میتوانید انواع مغزیجات مانند پسته یا انواع میوهها را برای تزئین استفاده کنید.
تهیه پاناکوتا زعفرانی با ژله
اگر میخواهید این دسر زیبا را با ژله ترکیب کنید، باید پس از این که پاناکوتا خودش را در قالب گرفت، با یک کارد تیز قسمتهایی از پاناکوتا را به ترتیب خارج کنید. سپس جای آن قسمتها را با ژله با رنگ مورد نظر خود پر کنید و مجدداً در یخچال قرار دهید تا ژله ترکیب بگیرد. البته میتوانید از این روش در لیوانهای کوچک نیز استفاده کرده و نیمی از لیوان را با پاناکوتا و نیم دیگر را با ژله پر کنید، که این روش نیز بسیار مناسب و جذاب خواهد بود.