راز خوشمزگی نان روت و فوت و فن نان روت خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی گولاش و فوت و فن گولاش خوشمزه و خانگی درجه یک

راز خوشمزگی گولاش و فوت و فن گولاش خوشمزه و خانگی درجه یک

راز خوشمزگی گولاش راز خوشمزگی گولاش و فوت و فن گولاش خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خوراک گولاش، که ریشه‌هایش به کشور …

راز خوشمزگی خاگینه هویج و فوت و فن خاگینه هویج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خاگینه هویج و فوت و فن خاگینه هویج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خاگینه هویج راز خوشمزگی خاگینه هویج و فوت و فن خاگینه هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خاگینه هویج یک دسر سنتی …

راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش کدو، یکی از …

راز خوشمزگی نان روت

راز خوشمزگی نان روت و فوت و فن نان روت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان روت و فوت و فن نان روت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان روت (Roti) یک نان مسطح و گرد است که اصالتاً به شبه قاره هند تعلق دارد و در کشورهای هند، پاکستان، سریلانکا، بنگلادش، مالزی، اندونزی و سایر کشورهای جنوب شرق آسیا به طور گسترده مصرف می‌شود. این نان که با استفاده از آرد گندم و آب تهیه می‌شود، به دلیل سادگی و سهولت در تهیه، از دیرباز به عنوان یک غذای اصلی در این مناطق محسوب می‌شود. تاریخچه پخت نان روت به هزاران سال پیش بازمی‌گردد و ریشه در فرهنگ و سنت آشپزی مردم شبه قاره هند دارد. در گذشته، این نان بر روی یک سطح داغ به نام “تاوا” پخته می‌شد که نوعی تابه چدنی یا سنگی است. امروزه با وجود پیشرفت تکنولوژی، نان روت را می‌توان بر روی گاز یا حتی در تابه‌های معمولی نیز تهیه کرد. نان روت به دلیل طعم ملایم و بافت نرم خود، برای مصرف در کنار انواع غذاها، به خصوص غذاهای تند و پرادویه مناسب است و می‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای برنج یا نان‌های حجیم نیز استفاده کرد.

مواد اولیه برای تهیه نان روت

آرد گندم: ۲ لیوان

آب: به مقدار لازم (حدود ¾ لیوان)

نمک: ½ قاشق چایخوری

روغن یا کره: برای چرب کردن

طرز تهیه نان روت

ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. سپس به تدریج آب را به آرد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید. خمیر را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود. سپس روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در یک محیط گرم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر کمی ور بیاید. پس از این مدت، خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه به شکل یک دایره نازک باز کنید. یک تابه چدنی یا تابه معمولی را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس نان روت را در تابه قرار دهید و بپزید تا هر دو طرف آن کمی طلایی شود. می‌توانید در حین پخت، کمی روغن یا کره روی نان بمالید تا نرم‌تر شود. نان روت پخته شده را در یک سینی یا سبد نان قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا گرم و نرم بماند.

راز خوشمزگی نان روت

راز خوشمزگی نان روت در ورز دادن کافی خمیر، استفاده از تابه داغ و پخت مناسب نان است. همچنین چرب کردن نان با کمی روغن یا کره در حین پخت، باعث نرم و لطیف شدن نان می‌شود.

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه از کمی شیر یا ماست در تهیه خمیر استفاده کنید.

می‌توانید برای طعم دهی به نان، از کمی زیره یا سیاه دانه در خمیر استفاده کنید.

می‌توانید نان روت را به همراه انواع غذاهای هندی، پاکستانی و … سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص نان روت

منبع غنی از کربوهیدرات

تأمین انرژی مورد نیاز بدن

سرشار از فیبر و کمک به بهبود گوارش

حاوی ویتامین‌های گروه B و تقویت سیستم عصبی

منبع مواد معدنی مانند آهن، روی و منیزیم

تقویت استخوان‌ها

کمک به کنترل قند خون

کاهش کلسترول خون

پیشگیری از یبوست

کمک به کاهش وزن

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.