;
راز خوشمزگی لوبیا سبز و نکات پخت لوبیا سبز و لوبیا سبز برای دورچین - مُچُم
راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

راز خوشمزگی غاز راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. از گوشت غاز خانگی محلی و …

راز خوشمزگی استیک گوشت و فوت و فن استیک گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی استیک گوشت و فوت و فن استیک گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی استیک گوشت راز خوشمزگی استیک گوشت و فوت و فن استیک گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گوشت راسته گاو، که به …

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا، می‌خواهیم شما را با …

راز خوشمزگی لوبیا سبز

لوبیا پلو رزا منتظمی لوبیا پلو درباری راز خوشمزگی خورشت کنگر راز خوشمزه شدن لوبیا پلو زمان پخت لوبیا سبز نحوه پخت لوبیا سبز راز خوشمزگی قورمه سبزی راز خوشمزگی اکبر جوجه

راز خوشمزگی لوبیا سبز و نکات پخت لوبیا سبز و لوبیا سبز برای دورچین در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید به نظر شما پختن لوبیا سبز کاری آسان باشد، اما در واقع روش‌های بسیاری برای پخت و آماده‌سازی این ماده غذایی وجود دارد. اگر از آن دسته افرادی هستید که علاقه دارند در هر زمان از سال از لوبیا سبز در غذاها و غذای دورچین خود بهره‌برداری کنند، به توصیه‌های فروغ فرخزاد گوش فرمایید و اعتقاد داشته باشید که با آموزش روش‌های پخت لوبیا سبز برای فریز کردن، می‌توانید به طول سال از لوبیا سبز استفاده کنید. علاوه بر این، با آموزش آماده‌سازی دورچین‌های جذاب، علاقه‌تان به مصرف لوبیا سبز بیشتر از پیش خواهد شد.

طرز پخت لوبیا سبز با گوجه

لوبیا سبز تازه یا فریزشده به‌مقدار دلخواه

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

¼ پیمانه کره

¼ قاشق سوپ‌خوری شکر

¼ قاشق سوپ‌خوری پودر سیر

گوجه گیلاسی نصف‌شده به‌مقدار دلخواه

نمک و فلفل

ریحان برای تزئین

لوبیا سبزها را در قابلمه قرار داده و کمی آب اضافه کنید تا سطح لوبیا‌ها را پوشاند.

قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و منتظر شوید تا آب به جوش بیاید. پس از جوش‌آمدن آب، حرارت را کاهش داده و قابلمه را می‌پوشانید.

بیست دقیقه صبر کنید تا لوبیا‌ها به‌طور کامل پخته شوند.

لوبیا‌ها را از آب خارج کرده و آبکش کنید.

ماهیتابه را با حرارت متوسط گرم کرده و کره را در آن ذوب کنید.

شکر، پودر سیر، نمک و فلفل را به کره اضافه کرده و مواد را تازه و هم‌بلند کنید تا گوجه فرنگی نرم شود.

لوبیا‌های پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.

حالا زیر گاز را خاموش کنید و پیش از سرو ریحان را به غذا اضافه کنید.

آموزش پخت لوبیا سبز برای فریزر

یکی از راه‌های ساده و سریع برای استفاده از لوبیا سبز، فریز کردن آن است. اما به خاطر داشته باشید که وقتی لوبیا سبز پخته را فریز و بعداً گرم می‌کنید، بافت آن ممکن است آبکی و نرم شود. برای فریز کردن لوبیا سبز، از کیسه‌های مناسب استفاده کنید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. اما توجه داشته باشید که بهتر است لوبیا سبز را بیش از ۶ تا ۸ ماه در فریزر نگه ندارید.

اما چرا باید لوبیا سبز را قبل از فریز کردن پخته کنیم و چگونه می‌توانیم این کار را انجام دهیم؟ پختن لوبیا سبز علاوه بر جلوگیری از فاسد شدن آن، بافت طبیعی و رنگ آن را حفظ می‌کند. اگر قدم پخت لوبیا سبز را قبل از فریز کردن انجام ندهید، ممکن است با لوبیاهای رنگ‌پریده، بی‌مزه و کم‌ارجح روبه‌رو شوید. به منظور آموزش صحیح پخت لوبیا سبز، مراحل زیر را دنبال کنید:

لوبیا‌ها را با آب سرد بشویید و انتهای آن‌ها را ببرید.
لوبیا‌ها را درون قابلمه حاوی آب جوش بریزید و با توجه به اندازه کوچک یا بزرگ بودن آن‌ها، به مدت دو تا سه دقیقه منتظر بمانید.
یک کاسه آب سرد با قطعات یخ آماده کنید و لوبیا‌ها را در آب یخی قرار دهید و حدود سه دقیقه در آن نگه دارید.
لوبیا‌ها را از آبکش گذرانده و آب آن‌ها را به طور کامل از بین ببرید.
لوبیا‌ها را در کیسه‌های مناسب برای فریز قرار دهید و تا جای ممکن هوا را از داخل کیسه خارج کنید. اگر می‌خواهید جلوی چسبندگی لوبیا‌ها به هم را بگیرید، آن‌ها را در روی کاغذ آشپزی برای حدود دو ساعت در فریزر قرار داده و سپس آن‌ها را بسته بندی کنید.

طرز تهیه لوبیا سبز با سیر و فلفل برای دورچین

قبل از اقدام به هر کاری، در ابتدا لوبیا‌های سبز را بشویید و انتهای آن‌ها را برش دهید. در صورتی که لوبیا‌ها بسیار بزرگ باشند، آن‌ها را به دو نیمه تقسیم کنید.

سپس، کمی روغن را در ماهیتابه ریخته و لوبیا‌ها را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه تفت دهید. این کار باعث می‌شود که رنگ و براقیت لوبیا‌ها افزایش یابد.

سیر و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه مواد را تفت دهید تا لوبیا‌ها طعمی مطبوع به خود بگیرند.

سپس آب را به ماهیتابه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله قرار دهید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه صبر کنید تا لوبیا‌ها ترشح آب کنند و سطح آن‌ها روشن و ترد شود.

در نهایت، فلفل را به ماهیتابه اضافه کنید و آماده سرو شدن کنید.

لوبیا پلو رزا منتظمی لوبیا پلو درباری راز خوشمزگی خورشت کنگر راز خوشمزه شدن لوبیا پلو زمان پخت لوبیا سبز نحوه پخت لوبیا سبز راز خوشمزگی قورمه سبزی راز خوشمزگی اکبر جوجه

طرز تهیه لوبیا سبز کره ای برای دورچین

لوبیا‌ها را با کمی آب، به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی شعله قرار دهید و سپس آن‌ها را در قابلمه ببندید.

پس از تبخیر آب لوبیا‌ها، کمی کره و سیر را به آنها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

قابلمه را از زیر حرارت خاموش کنید و به مخلوط نمک و فلفل اضافه کنید.

راز خوشمزگی لوبیا سبز

حتماً لوبیا سبز را بعد از پخت دم کنید.

اگر امکان دارد، از لوبیا سبز تازه استفاده کنید، زیرا لوبیاهای تازه نسبت به لوبیاهای سبزهای فریز شده، تردی بیشتری دارند.

از لوبیا سبز کنسروی آماده استفاده نکنید.

برای افزایش طعم خوشایند این غذا، می‌توانید از سیر تازه و انواع سبزیجات استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.