راز خوشمزگی گوشت مرغ و نکات پخت گوشت مرغ مجلسی خوشمزه
راز خوشمزگی سوپ و ادویه برای خوشمزه شدن و نکات پخت سوپ
راز خوشمزگی سوپ راز خوشمزگی سوپ و ادویه برای خوشمزه شدن و نکات پخت سوپ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ یکی از غذاهای اولیه و سادهترین غذاها …
راز خوشمزگی مرغ پاییزی و فوت و فن مرغ پاییزی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ پاییزی راز خوشمزگی مرغ پاییزی و فوت و فن مرغ پاییزی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ پاییزی، با طعمها …
راز خوشمزگی لازانیای گیاهی و فوت و فن لازانیای گیاهی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی لازانیای گیاهی راز خوشمزگی لازانیای گیاهی و فوت و فن لازانیای گیاهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لازانیای گیاهی، به عنوان …
راز خوشمزگی گوشت مرغ
راز خوشمزگی گوشت مرغ و نکات پخت گوشت مرغ مجلسی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خوراک مرغ یکی از غذاهای محبوب و همزمان سریعترین وعدههای غذایی است. میتوان مرغ را با برنج یا نان ترکیب کرد. برای طبخ مرغ، به راحتی میتوان آن را پخت یا سرخ کرد. در روش پخت مرغ، معمولاً از پیاز و ادویهها برای افزودن طعم ویژه استفاده میشود و در روش سرخ کردن مرغ، تهیه تابه با روغن و ادویه کافی است! در واقع، حتی در غذاهای ساده نیز میتوان بهبودهایی ایجاد کرد. در این مقاله، چند اشتباه رایج در طبخ مرغ را جمعآوری کردهایم تا با آگاهی از این نکات، کیفیت و طعم خوراک مرغ خود را بهبود بخشید. با ما همراه باشید.
آشنایی با قسمت های مختلف مرغ
در گذشته، اکثر افراد مجبور بودند مرغ را به طور کامل خریداری کنند و گاهاً بخشهایی از آن را دور بیندازند یا استفاده نکنند. اما امروزه، علاوه بر خرید مرغ کامل، امکان خرید قطعات دلخواه از مرغ از فروشگاهها وجود دارد. به یاد داشته باشید که با استفاده از گردن، بال، دل و جگر مرغ، میتوانید غذاهای لذیذ و متنوعی تهیه کنید.
دانستنی های ادویه ای در پخت مرغ
بر خلاف گوشت قرمز که مصرف زیاد نمک میتواند باعث دیرپز شدن آن شود، برای طبخ مرغ باید از ابتدا با استفاده از نمک و انواع ادویههایی مانند فلفل، آویشن، زردچوبه یا زعفران ترکیب کنید. اگر مرغ را درونی یا به عنوان مرغ شکمپر طبخ میکنید، باید ادویهها را هم به داخل تنه مرغ اضافه کنید.
مرغ را در آب و نمک بخوابانید
با توجه به تجربههای آشپزخانهها، یکی از اصولی که همیشه رعایت میشود، آبکش کردن و نمکدادن به مرغ قبل از پخت است. این اقدام باعث میشود مرغ به طور یکنواخت و لذیذتر پخته شود و همچنین تمام قسمتهای مرغ دارای طعم واحد و عالی باشند.
وارونه نپختن مرغ
شاید باعث خنده شود، اما واقعاً اهمیت دارد که چگونه و از کدام جهت مرغ را درست طبخ کنید! در هنگام طبخ مرغ در فر، مراقب باشید که سینه مرغ به سمت پایین قرار گیرد. به یاد داشته باشید که سینه مرغ بزرگترین و لذیذترین قسمت آن است. این اقدام باعث میشود سینه مرغ حداقل رطوبت خود را از دست ندهد و در نتیجه خشک نشود.
روش سرخ شدن پوست مرغ
اگر دوست دارید یک مرغ خوشمزه و شیرین داشته باشید، بهتر است پس از پختن، به پوست مرغ اجازه دهید تا با گریل سرخ شده و خرد شود. البته در برخی از غذاها ممکن است نتوانیم مرغ را با پوست پخت کنیم، اما ایده خوبی است که مرغ را با پوست تهیه کرده و با استفاده از روغن، آن را سرخ کنیم تا به پوست خودش طعم دهد. در نهایت، میتوانیم پوست را جدا کنیم و دور بیاندازیم.
صبور بودن در آشپزی
اگر از تجربه لذت میبرید که با بوی دلپذیری از غذای خوشمزهای محاصره شوید و علاقه دارید تا در کمترین زمان ممکن به یک پیشنهاد دلچسب دست پیدا کنید، باید دانسته باشید که بهتر است پس از پخت مرغ و زمانی که آماده به سرو شدن است، به مدت ۱۵ دقیقه تاخیر کنید و سپس آن را برش دهید. این اقدام باعث میشود مرغ شما آبدارتر و مهمتر از همه، به طور یکنواختتر پخته شود.
آشپزی به سبک ایتالیایی ها
اگر علاقهمند به آشنایی با یک طعم جدید هستید، میتوانید مرغ را با روش ایتالیایی تهیه کنید. برای این منظور، تکههای مرغ را در ترکیبی از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر، ۲ قاشق چایخوری سرکه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی و ۱/۴ لیوان روغن زیتون قرار داده تا به خوبی مزهدهند، سپس آنها را پخته کنید. این روش میتواند به شما تجربهای جذاب و متفاوت از طعم مرغ ارائه دهد.
راز خوشمزگی مرغ
برای پخت یک مرغ خوشمزه و بینظیر، ابتدا مرغ را در آب و نمک خوابانده و به آرامی نرم میشود. این روش باعث میشود تمام قسمتهای مرغ تر و ترد شده، و طعم بهتری به خود بگیرد. برای این کار، ۵ قاشق چایخوری نمک را به ۱ لیتر آب اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیافتد. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و زمانی که آب نمک سرد شد، سیر رنده شده و فلفل سیاه را به آب اضافه کنید. سپس تکههای مرغ را به مدت چند ساعت در این محلول خوابانده و پس از آبگیری، آنها را روی شعله گاز یا داخل فر بپزید.
روش مزه دار کردن مرغ
اگر به دنبال آفرینش یک مرغ با طعم جدید هستید، میتوانید آن را به شیوهای مشابه جوجه کباب از قبل با استفاده از روغن زیتون و سبزیجات متنوع مزهبندی کنید. پس از پخت، تغییری در طعم و خوشمزگی خوراک خود مشاهده خواهید کرد. یکی از روشهای معمول برای بهبود طعم مرغ، ترکیبی از ۱ فنجان روغن زیتون، ۱/۲ فنجان آب لیمو ترش، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری خردل است که به مرغ طعم ویژهای میبخشد. همچنین، میتوانید از ۱/۲ پیمانه ماست چکیده، آب لیمو ترش، ۱ حبه سیر رنده شده، روغن زیتون، ادویهها و سبزیجات عطری مانند پونه کوهی و پودر گشنیز برای ایجاد طعم دلچسب دیگری بهره ببرید.
پخت مرغ با پوست یا بدون پوست ؟
برای افزایش خوشمزگی، یکی از مهمترین نکات این است که مرغ را با پوست پخته کنید؛ زیرا روغن موجود در پوست مرغ به تحسینبرانگیز شدن طعم آن کمک میکند و از خشک شدن مرغ جلوگیری میکند. در زمان سرو، میتوانید پوست را از مرغ جدا کنید.
روش پختن مرغ با شیر درون فر
ابتدا مرغ را دقیقاً بشویید و با مزهدهی مورد علاقهتان آن را تهیه کنید. برای ایجاد یک مرغ درسته، به ۱۲۰ گرم کره و ۱/۴ پیمانه روغن زیتون نیاز دارید که باید از این مواد در دو مرحله استفاده کنید. ابتدا مقدار بیشتری از کره و روغن زیتون را در یک تابه گرم کرده و مرغ را به طور کامل اطرافی سرخ کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و مرغ سرخشده را در آن قرار دهید. مقدار باقیمانده از کره و روغن زیتون را گرم کرده و به روی مرغ بریزید. سپس ۲ پیمانه شیر، ۱ عدد دارچین، پوست رندهشده ۲ عدد لیمو و ۱۰ حبه سیر را با یکدیگر ترکیب کرده و این مخلوط را به عنوان سس به مرغ اضافه کنید. مرغ را به مدت ۱/۵ ساعت داخل فری که به دمای ۱۹۰ درجه و از قبل گرم شده است، قرار دهید. پس از گذشت این مدت، مرغ را با دقت بررسی کرده و در صورت پخته شدن کامل، آماده سرو کنید.
ادویه برای خوشمزه شدن مرغ
مرغ به دلیل طعم ملایمی که دارد، به خوبی با انواع ادویهها ترکیب میشود و طعمهای متنوعی را به خود میگیرد. استفاده از ادویههای مناسب، مرغ را از یک غذای ساده به یک غذای لذیذ و دلچسب تبدیل میکند. از جمله ادویههای پرکاربرد برای مرغ میتوان به زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، کاری، آویشن، رزماری، مرزنجوش و زعفران اشاره کرد.
زردچوبه علاوه بر طعم و رنگ بینظیری که به مرغ میدهد، دارای خواص ضدالتهابی نیز هست. پاپریکا طعم دودی و کمی شیرینی به مرغ میدهد و برای تهیه مرغ سوخاری بسیار مناسب است. پودر سیر و پودر پیاز نیز طعم و عطر فوقالعادهای به مرغ میبخشند. فلفل سیاه طعم تندی به مرغ میدهد و میتوانید میزان آن را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
کاری ترکیبی از چند ادویه مختلف است که طعم گرم و تندی دارد و برای تهیه مرغ هندی یا کاری بسیار مناسب است. آویشن، رزماری و مرزنجوش نیز از جمله ادویههای معطر هستند که طعم بینظیری به مرغ میدهند. زعفران نیز علاوه بر عطر و طعم فوقالعادهای که به مرغ میدهد، رنگ زیبایی نیز به آن میبخشد.
در نهایت انتخاب ادویه برای مرغ به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. میتوانید از ترکیب ادویههای مختلف استفاده کنید و طعمهای جدید و هیجانانگیزی را خلق کنید.