;
راز خوشمزگی آبگوشت به و بادمجان قمی و نکات آبگوشت بادمجان قمی - مُچُم
راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه و نکات خورش بامیه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از …

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ تره فرنگی، با …

راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی گوشت بوقلمون راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع گوشت سفید و …

راز خوشمزگی آبگوشت به و بادمجان قمی

آبگوشت به و گردو آموزش آبگوشت به بادمجان آبگوشت بادمجان و سیب زمینی آبگوشت بادمجان و کشک طرز تهیه آبگوشت یخنی بدون رب ابگوشت بادمجان یزدی آبگوشت هویج برگه آبگوشت بزباش تهران

راز خوشمزگی آبگوشت به و بادمجان قمی و نکات آبگوشت بادمجان قمی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت به و بادمجان، همچون اشکنه قمی، آبگوشت یخنی قمی و آبگوشت قنبید قمی، از جمله غذاهای سنتی ایرانی در شهر قم به شمار می‌آیند. طعم ترش و شیرین این غذاها باعث شده تا با آبگوشت‌های معمولی به طرز چشایی متمایز شوند. حضور به و بادمجان در این غذا به‌طور چشمگیری خواص آن را افزایش داده و عطر و طعمی دلچسب و خوشمزه به آن اضافه کرده است.

مواد لازم

گوشت ماهیچه همراه با استخوان: حدود ۷۵۰ گرم

عدس یا نخود: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

بادمجان: ۲ تا ۳ عدد

روغن: ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

نعناع داغ: به مقدار لازم

به: ۱ عدد

طرز تهیه آبگوشت به و بادمجان قمی

برای تهیه آبگوشت به و بادمجان، ابتدا باید عدس یا نخود را شسته و برای مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیسانید. سپس بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا به شکل عمودی برش دهید. به این بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید و به مدت یک ساعت صبر کنید تا تلخی آن‌ها کم شود. پیازها را خرد کنید و درون یک ماهیتابه با روغن داغ بریزید. آن‌گاه پیازها را سرخ کنید و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تا زمانی که رب تفت داده شود، پخت دهید. سپس گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت نیم‌پز شود. در این مرحله، عدس یا نخود خیس‌شده را به گوشت افزوده و ادامه دهید.

سپس بادمجان‌ها را با آب سرد شسته و پوست‌شان را گرفته، به شکل حلقه‌هایی یا برش‌های عمودی تهیه کنید. سپس بادمجان‌ها و به را به آبگوشت اضافه کنید. معمولاً در این غذا بادمجان سرخ نمی‌شود، اما برخی افراد برای تغییر در طعم از بادمجان سرخ‌شده نیز استفاده می‌کنند. بهترین روش این است که بادمجان‌ها را به صورت مربعی برش داده و به آبگوشت اضافه کنید. همچنین به‌دلیل اینکه به در می‌روید، پوست بادمجان‌ها را خرد نکنید و آن‌ها را به آبگوشت اضافه کنید.

در این مرحله از تهیه آبگوشت به و بادمجان، یک ماهیتابه را با کمی روغن روی شعله گاز قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، مقداری نعناع خشک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نعناع داغ را از روغن بردارید و چند ساعت صبر کنید تا آبگوشت به‌طور کامل پخته شود. اگر دوست دارید، می‌توانید برای افزایش طعم، دانه انار تازه یا غوره را نیز به آبگوشت اضافه کنید. در آخرین مرحله، در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کرده و سپس غذا را در ظرف‌های مناسب بریزید و با خانواده خود لذت ببرید.

آبگوشت به و گردو آموزش آبگوشت به بادمجان آبگوشت بادمجان و سیب زمینی آبگوشت بادمجان و کشک طرز تهیه آبگوشت یخنی بدون رب ابگوشت بادمجان یزدی آبگوشت هویج برگه آبگوشت بزباش تهران

راز خوشمزگی آبگوشت به و بادمجان قمی

برای تهیه این آبگوشت با بادمجان قمی، می‌توانید به جای عدس از لپه یا لوبیا سفید و نخود هم استفاده نمایید. به‌عنوان گزینه‌ای، به جای عدس، می‌توانید ۱۵۰ گرم لپه را اضافه کنید.

افزودن ۱۰۰ گرم برنج به این آبگوشت، می‌تواند به طعم لذیذ‌تری به غذا دست یابد.

برای بیشترین لذت از طعم، می‌توانید از گوشت سردست در این آبگوشت استفاده کنید.

هرچه این آبگوشت بیشتر در حالت آهسته بر روی شعله ملایم گاز پخته شود، مزه آن لذیذتر خواهد شد. توصیه می‌شود حداقل برای ۵ تا ۶ ساعت آبگوشت را روی حرارت قرار داده تا به‌طور کامل پخته شود.

برای افزایش شیرینی و طعم غذا، می‌توانید به آبگوشت به و بادمجان مقداری رب انار اضافه کنید.

ممنونیم که از پیج اینستاگرام ما حمایت می کنید و عضو می شوید

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.