راز خوشمزگی رولت گوشت و نکات پخت رولت گوشت چیست
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو …
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی رولت گوشت
راز خوشمزگی رولت گوشت و نکات پخت رولت گوشت چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
رولت گوشت، یک غذای لذیذ و مناسب برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی است. این غذا معمولاً با استفاده از گوشت چرخکرده، پیاز، تخممرغ، ادویهجات مختلف و آرد سوخاری (نخودچی یا مغز باگت پودر شده) و گاهی با استفاده از گوشت ورقهای و فیله گوسفند یا گوساله تهیه میشود. در داخل رولت گوشت میتوان از موادی مانند تخممرغ آبپز، گردو، زرشک و سبزیجات معطر استفاده کرد. این غذا میتواند همراه با نان یا برنج و سس مخصوص سرو شود.
برای تهیه رولت گوشت مجلسی، شما میتوانید به طرز تهیه آن با گردو و زرشک آشنا شوید. هرچند که روشهای تهیه رولت گوشت در کشورها و مناطق مختلف متفاوت است، مثلاً در ایران از گوشت چرخکرده استفاده میشود و در فرانسه از ترکیبی از گوشت و فیله مرغ استفاده میشود.
با استفاده از روشها و تکنیکهای صحیح، میتوانید رولت گوشت را در منزل به راحتی تهیه کنید و یک میز زیبا و شگفتانگیز برای مهمانان خود فراهم کنید. رولت گوشت به سرعت و به آسانی درست میشود و برای سرو در وعدههای ناهار و شام بسیار مناسب است. با اجرای این ترفندها، میتوانید سبک و شیکی به مهمانیهای خود ببخشید و لذت خوردن از این غذای مخصوص را تجربه کنید.
مواد لازم برای پخت رولت گوشت
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
رب ۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده ۱ حبه
زعفران دم شده به میزان لازم
نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آب جوش نصف لیتر
آموزش پخت رولت گوشت
ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را جدا کنید. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویهها را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید تا بافتی منسجم پیدا کند. این مخلوط را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و مواد به هم متماس شوند.
در این مرحله، مواد میان رولت را آماده کنید. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کنید و آماده نگهداری کنید. این مواد برای ایجاد طعم و ظاهر زیبا به رولت کمک میکنند.
در یک قابلمه، روغن را ریخته و سیر و ادویهها را با هم تفت دهید تا بوی دلپذیری ایجاد شود. سپس پیاز داغ و رب را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ رب آزاد شود. به مرور آب جوشیده را اضافه کنید و با حرارت کم بجوشانید تا کمی غلیظ شود و یک سس خوشمزه به دست آید.
روی میز کار، یک پلاستیک فریزر بزرگ را پهن کنید و مخلوط گوشت را به صورت یک مستطیل به وسیله دست پهن کنید. سپس مواد آماده شده را به صورت یکنواخت بر روی سطح گوشت پخش کنید و گوشت را با کمک پلاستیک از یک سمت رول کنید تا شکل رولت به وجود آید. این رولت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ازاد شود.
یک تابه مناسب سایز را انتخاب کرده و روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک خارج کرده و داخل تابه قرار دهید و اطراف آن را سرخ کنید تا رنگ زیبا و خوشمزهای به آن بدهد. در نهایت، سس آماده شده را روی رولت ریخته و ظرف را به مدت ۱ ساعت بگذارید تا رولت کاملاً پخته شود و سس غلیظ شود.
حالا رولت کاملاً پخته است و سس آن غلیظ و به روغن افتاده است. آن را با کمک یک کاردک از ظرف خارج کرده، داخل ظرف سرو بگذارید، برش دهید و از این غذای لذیذ و شگفتانگیز لذت ببرید.
راز خوشمزگی رولت گوشت
اگر میخواهید گوشت آماده شده دارای انسجام کافی باشد، میتوانید از ۱ تا ۲ قاشق پودر نان برای بهتر شدن انسجام گوشت استفاده کنید.
برای افزودن عطر خوشمزه به این غذا، میتوانید مقدار کمی ادویهکاری اضافه کنید.
برای تهیه مغز رولت، میتوانید از تخم مرغ آبپز و همچنین هویج نیز استفاده کنید.
در صورتی که مصرف گوشت قرمز را ممنوع دارید، میتوانید از گوشت بوقلمون چرخ شده استفاده کنید.
به منظور داشتن یک رولت گوشتی با ظاهر زیبا و بدون ترک خوردن، میتوانید مواد گوشتی را به میزان زیادی ورز داده و به انسجام مورد نظر برسانید. با این کار، رولت گوشت شما به طعم و ظاهر بیشتری میرسد و لذت بخشتر خواهد بود.
نکات پخت رولت گوشت
برای تهیه سس مخصوص، به جای آب جوش، میتوانید از آب گوشت یا آب پرتقال استفاده کنید.
پس از پخت کامل رولت گوشت و سس، میتوانید رولت گوشت را در ظرف سرو قرار داده و سس رولت را با همزن برقی میکس کرده و به صورت پوره درآورید، سپس سس را روی رولت بریزید.
برای آسانتر کردن کار، میتوانید گوشت را به جای قرار دادن در کیسه فریزر، روی یک ورق روغنی یا ورق سلفون پهن کنید و روی آن کمی آرد بپاشید.
در قسمت میانی رولت، مواد میانی را به صورتی قرار دهید که از لبهها فاصله داشته باشند تا از لبههای رولت گوشت بیرون نریزند.
برای جلوگیری از باز شدن رولت گوشت، میتوانید کنارهها و لبههای گوشت را به هم چسبانده و مطمئن شوید که تخممرغ نیز به درستی در مایه رولت حضور دارد. در صورت لزوم، میتوانید انگشتانتان را با آب یا آب پیاز خیس کنید و کنارههای گوشت را به هم چسبانید.
برای جلوگیری از شکستن یا ترک خوردن رولت گوشت، توجه کنید که گوشت را به میزان کافی ورز دهید. هرچه گوشت را بیشتر ورز دهید، رولتی صاف و لطیفتر و بدون ترک و شکستگی خواهید داشت.
در زمان سرو، حتماً از یک چاقوی تیز برای برش رولت گوشت استفاده کنید تا رولت له نشود و وا نرود. همچنین، بهتر است رولت گوشت را کمی خنک کنید و سپس برش زدن را آغاز کنید.
برای سرو، میتوانید رولت گوشت را در کنار انواع سبزیجات پخته مانند بروکلی، هویج، سیبزمینی، گل کلم و لوبیا سبز به سر میز بیاورید. با این ترکیبات، سرو رولت گوشت شما بسیار متنوع و خوشمزه خواهد بود.
همه چیز در مورد مایه رولت گوشت چرخکرده
توصیه میشود که گوشت چرخکرده را خودتان در منزل با استفاده از چرخ گوشت تهیه کنید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید. در این فرآیند، باید از مقدار مناسبی چربی استفاده کنید. باید توجه داشت که استفاده از گوشت خالص باعث خشک شدن گوشت میشود و چربی زیاد نیز باعث وا رفتن گوشت چرخکرده میشود.
اگر در هنگام مخلوط کردن مایه، پیاز زیادی استفاده کردید و آب زیادی را از پیاز آزاد کرد، میتوانید با استفاده از یک صافی آب، اضافی آب پیاز را جدا کنید.
بهجای مغز باگت پودر شده، میتوانید ۵۰ گرم آرد سوخاری استفاده کنید.
در مایه رولت گوشت، میتوانید از انواع ادویه و مخلوط ادویههایی مانند جوزهندی، دارچین، پودر سیر، پودر گشنیز، پودر میخک و گرام ماسلا استفاده کنید.
در صورت تمایل، میتوانید بهجای ورز دادن، مایه رولت گوشت را در غذاساز بریزید و به مدت چند دقیقه میکس کنید.
بهمنظور داشتن رولتی منسجم و جلوگیری از وا رفتن آن در هنگام طبخ، میتوانید مایه رولت یا گوشت ورز داده شده را بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. با رعایت این ترفندها، رولت گوشت شما بهترین شکل ممکن را خواهد داشت و لذت بخشتر خواهد بود.