راز خوشمزگی شیرینی شربتی و فوت و فن شیرینی شربتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پرده پلو و فوت و فن پرده پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پرده پلو و فوت و فن پرده پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پرده پلو راز خوشمزگی پرده پلو و فوت و فن پرده پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پرده پلو، این غذای …

راز خوشمزگی کیک خرما و فوت و فن کیک خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرما و فوت و فن کیک خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرما راز خوشمزگی کیک خرما و فوت و فن کیک خرما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک خرما، یک دسر بین‌المللی …

راز خوشمزگی آش صبحانه و فوت و فن آش صبحانه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش صبحانه و فوت و فن آش صبحانه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش صبحانه راز خوشمزگی آش صبحانه و فوت و فن آش صبحانه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش، این غذای اصیل …

راز خوشمزگی شیرینی شربتی

راز خوشمزگی شیرینی شربتی و فوت و فن شیرینی شربتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی شربتی و فوت و فن شیرینی شربتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی شربتی، این میراث شیرین و خوشمزه آشپزی ایرانی، با طعمی دلنشین و عطری فراموش‌نشدنی، همواره زینت‌بخش سفره‌های ما در مراسم و مهمانی‌ها بوده است. این شیرینی با ترکیبی از آرد، شکر، تخم مرغ، روغن و گلاب، تهیه می‌شود و پس از پخت در شربت بار غوطه‌ور می‌شود تا طعمی منحصربه‌فرد و بافتی نرم و لطیف پیدا کند. تاریخچه شیرینی شربتی به دوران باستان بازمی‌گردد و به نظر می‌رسد که با کشف شکر و استفاده از آن در پخت شیرینی‌ها، شیرینی شربتی نیز به وجود آمده باشد. در گذشته، شیرینی شربتی به عنوان یک شیرینی مجلسی و اشرافی در دربار پادشاهان و سفره‌های مجلل سرو می‌شده است. با گذشت زمان و گسترش فرهنگ غذایی ایرانی، شیرینی شربتی به عنوان یکی از شیرینی‌های محبوب و رایج در میان مردم عادی نیز جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. امروزه، شیرینی شربتی با تنوع در شکل و اندازه و روش‌های تزیین، به یکی از شیرینی‌های پرطرفدار در مراسم و مهمانی‌ها تبدیل شده است و با طعم و عطر دلنشین خود، لحظات شیرینی را برای ما رقم می‌زند.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی شربتی (برای ۸ نفر)

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن مایع: ½ پیمانه

ماست: ½ پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

گلاب: ¼ پیمانه

طرز تهیه شیرینی شربتی

ابتدا شربت را آماده کنید. برای این کار، ۱ پیمانه شکر را با ½ پیمانه آب و کمی آبلیمو روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت کمی غلیظ شود. سپس گلاب را به شربت اضافه کنید و کنار بگذارید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و آردپاشی کنید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا مواد یکنواخت شوند.

با استفاده از قاشق یا قیف، مایه شیرینی را به صورت گلوله‌های کوچک در سینی فر قرار دهید.

سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی شوند.

پس از پخت، شیرینی‌های داغ را در شربت سرد غوطه‌ور کنید و سپس در ظرف مورد نظر بچینید.

شیرینی شربتی آماده است. می‌توانید آن را با پودر پسته، نارگیل و یا شکلات تزیین و سرو کنید.

راز خوشمزگی شیرینی شربتی

استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه

مخلوط کردن کافی مواد

پخت شیرینی در دمای مناسب

استفاده از شربت سرد برای غوطه‌ور کردن شیرینی داغ

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه از کمی زعفران یا هل نیز در تهیه شیرینی شربتی استفاده کنید.

می‌توانید به جای روغن مایع از کره ذوب شده استفاده کنید.

۱۰ مورد از خواص شیرینی شربتی

منبع غنی انرژی

حاوی ویتامین‌های گروه B

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب و عروق

بهبود عملکرد مغز

افزایش انرژی و رفع خستگی

بهبود هضم

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها

بهبود خلق و خو

کاهش استرس

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.