راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
چلو قلوه گاه گوسفندی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذا از قلوه گاه گوسفند تهیه میشود و با برنج سرو میشود. طعم لذیذ و عطر بینظیر این غذا میتواند هر ذائقهای را مجذوب خود کند.
مواد لازم برای تهیه چلو قلوه گاه گوسفندی
قلوه گاه گوسفندی: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم (در صورت تمایل)
برنج: به میزان لازم
طرز تهیه چلو قلوه گاه گوسفندی مرحله به مرحله
آمادهسازی قلوه گاه: قلوه گاه گوسفندی را به خوبی بشویید و چربیهای اضافی آن را جدا کنید. سپس آن را به تکههای متوسط برش بزنید.
تفت دادن پیاز: پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
اضافه کردن سیر و ادویه: سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود.
اضافه کردن قلوه گاه: تکههای قلوه گاه را به قابلمه اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
پخت قلوه گاه: مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا قلوه گاهها را بپوشاند. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید قلوه گاهها با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید.
آمادهسازی برنج: برنج را به روش معمول آبکش کنید.
سرو غذا: چلو را در ظرف مورد نظر بکشید و قلوه گاه پخته شده را روی آن قرار دهید. میتوانید با پیاز داغ، زرشک و خلال پسته تزیین کنید.
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی
راز خوشمزگی این غذا در استفاده از قلوه گاه با کیفیت و پخت ملایم آن است. همچنین استفاده از ادویههای مناسب و تفت دادن پیاز تا طلایی شدن نیز به طعم و عطر غذا کمک میکند.
نکات تکمیلی
میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی خلال شده در این غذا استفاده کنید.
میتوانید قبل از اضافه کردن قلوه گاه، مقداری دارچین به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید از آب قلم برای پخت قلوه گاه استفاده کنید.
این غذا را میتوانید با سبزی خوردن و ماست سرو کنید.