راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب

راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب

راز خوشمزگی جوجه کباب راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای جوجه کباب به عنوان …

راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه

راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه

راز خوشمزگی آش خانگی راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش، این غذای اصیل و پرطرفدار …

راز خوشمزگی ترافل شکلاتی و فوت و فن ترافل شکلاتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترافل شکلاتی و فوت و فن ترافل شکلاتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترافل شکلاتی راز خوشمزگی ترافل شکلاتی و فوت و فن ترافل شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترافل شکلاتی، این گوی‌های …

راز خوشمزگی نان خشک

راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان خشک و فوت و فن نان خشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان خشک، این همراه همیشگی سفره‌های ایرانی، با قدمتی طولانی در تاریخچه غذایی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. نان خشک که در واقع همان نان معمولی است که پس از پخت دوباره در فر خشک می‌شود، به دلیل ماندگاری بالا و سهولت در نگهداری، از دیرباز مورد توجه بوده است. در گذشته که امکانات نگهداری مواد غذایی محدود بود، خشک کردن نان روشی هوشمندانه برای جلوگیری از فساد و هدر رفت آن محسوب می‌شد. نان خشک در سفرها، کوچ‌نشینی‌ها و حتی در مواقع قحطی، به عنوان منبع غذایی اصلی و قابل اتکا مورد استفاده قرار می‌گرفت. در فرهنگ ایرانی، نان خشک نماد قناعت، صرفه‌جویی و قدرشناسی از نعمت‌های الهی است. امروزه نیز نان خشک با وجود تنوع نان‌ها و پیشرفت در روش‌های نگهداری مواد غذایی، همچنان جایگاه خود را در سفره‌های ایرانی حفظ کرده و به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه و یا جزئی از برخی غذاها مانند آبگوشت مصرف می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه نان خشک (برای ۴ نفر)

نان لواش یا تافتون: ۴ عدد

روغن مایع: به مقدار لازم (برای چرب کردن سینی فر)

طرز تهیه نان خشک

فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید. می‌توانید آنها را به صورت مربع، مثلث یا نوارهای باریک برش دهید.

سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و نان‌های برش خورده را روی آن بچینید.

سینی را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان‌ها خشک و ترد شوند.

در طول پخت، چند بار نان‌ها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

پس از خشک شدن نان‌ها، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

راز خوشمزگی نان خشک

استفاده از نان تازه و با کیفیت

برش نان‌ها به اندازه مناسب

خشک کردن نان در دمای مناسب و به طور یکنواخت

نکات تکمیلی

می‌توانید از انواع نان مانند سنگک، بربری یا نان‌های محلی برای تهیه نان خشک استفاده کنید.

می‌توانید قبل از خشک کردن نان‌ها، کمی کنجد، سیاه دانه یا نمک روی آنها بپاشید.

نان خشک را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا تردی و طعم خود را حفظ کند.

۱۰ مورد از خواص نان خشک

منبع غنی فیبر

حاوی ویتامین‌های گروه B

سرشار از مواد معدنی مانند آهن و روی

تقویت سیستم گوارش

کنترل قند خون

کاهش کلسترول خون

پیشگیری از یبوست

افزایش احساس سیری و کمک به کاهش وزن

مناسب برای افراد دیابتی

ماندگاری بالا و سهولت در نگهداری

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.