راز خوشمزگی پنیر گیاهی و فوت و فن پنیر گیاهی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه
راز خوشمزگی آش یخ تبریزی راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همیشه غذاها در زمستان مورد استفاده …
راز خوشمزگی سالاد کارتوفل و فوت و فن سالاد کارتوفل خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد کارتوفل راز خوشمزگی سالاد کارتوفل و فوت و فن سالاد کارتوفل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد کارتوفل، این ترکیب …
راز خوشمزگی آبگوشت لپه و مرغ و فوت و فن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت لپه و مرغ راز خوشمزگی آبگوشت لپه و مرغ و فوت و فن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی پنیر گیاهی
راز خوشمزگی پنیر گیاهی و فوت و فن پنیر گیاهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پنیر گیاهی، جایگزین مناسبی برای پنیرهای لبنی است که به طور ویژه برای افراد وگان و گیاهخوار و همچنین افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، طراحی شده است. این نوع پنیر با استفاده از مواد اولیه گیاهی مانند مغزها، دانههای روغنی، تخمیر شدهها و سبزیجات تهیه میشود و در انواع و اقسام طعمها و بافتها در بازار موجود است. تاریخچه تولید پنیر گیاهی به دهه ۱۹۸۰ بازمیگردد، زمانی که اولین محصولات تجاری پنیر گیاهی با استفاده از سویا و مخمر تولید شدند. در ابتدا، این پنیرها به دلیل طعم و بافت نامطلوب خود با استقبال چندانی روبرو نشدند، اما با گذشت زمان و پیشرفت در فناوری تولید مواد غذایی، پنیرهای گیاهی با کیفیت و طعم بهتری به بازار عرضه شدند و امروزه به عنوان یک جایگزین سالم و خوشمزه برای پنیرهای لبنی در سراسر جهان محبوبیت پیدا کردهاند. پنیر گیاهی نه تنها برای افراد وگان و گیاهخوار، بلکه برای همه کسانی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم و متنوع هستند، میتواند یک گزینه مناسب باشد.
مواد اولیه برای تهیه پنیر گیاهی (نوع بادام)
بادام خام: ۱ پیمانه
آب: ۳ پیمانه
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آگار آگار: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
مخمر تغذیهای: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
سیر: ۱ حبه (اختیاری)
پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده، اختیاری)
طرز تهیه پنیر گیاهی (نوع بادام)
ابتدا بادامها را به مدت ۸ ساعت یا یک شب در آب خیس کنید. سپس آب آنها را خالی کرده و پوست آنها را بگیرید. بادامهای پوست کنده شده را به همراه آب، آب لیمو ترش و نمک در یک مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه بادام را از یک پارچه توری رد کرده و شیر بادام به دست آمده را در یک قابلمه بریزید. آگار آگار را به شیر بادام اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آگار آگار کاملاً حل شود. سپس روغن زیتون و در صورت تمایل، مخمر تغذیهای، سیر له شده و پیازچه خرد شده را به مایه پنیر اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه پنیر را درون قالب مناسب ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. پنیر گیاهی آماده مصرف است.
راز خوشمزگی پنیر گیاهی
راز خوشمزگی پنیر گیاهی در استفاده از مواد اولیه با کیفیت و همچنین تنظیم مناسب مواد تشکیل دهنده آن است. استفاده از مغزها و دانههای روغنی تازه و با کیفیت، تأثیر زیادی در طعم و بافت پنیر دارد. همچنین میتوانید برای طعمدهی بیشتر به پنیر، از سبزیجات معطر و ادویههای مختلف مانند سیر، پیازچه، شوید، جعفری، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
نکات تکمیلی
برای تهیه پنیر گیاهی با بافتهای مختلف، میتوانید از مواد غلیظ کننده متفاوت مانند نشاسته ذرت، آرد تاپیوکا یا صمغ زان تان استفاده کنید.
میتوانید پنیر گیاهی را در انواع طعمهای مختلف مانند پنیر خامهای، پنیر چدار و پنیر موزارلا تهیه کنید.
برای نگهداری پنیر گیاهی، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
۱۰ مورد از خواص پنیر گیاهی
فاقد کلسترول و چربیهای اشباع شده
مناسب برای افراد وگان و گیاهخوار
مناسب برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز
منبع غنی از پروتئین و فیبر
حاوی ویتامینها و مواد معدنی مفید
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود عملکرد سیستم گوارش
کمک به کاهش وزن
حفظ سلامت قلب و عروق
مناسب برای تمام سنین