راز خوشمزگی کبه برغل و فوت و فن کبه برغل خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه سالاد شربت به لیمو خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت به‌لیمو از جمله …

راز خوشمزگی شیرینی مربایی و فوت و فن شیرینی مربایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مربایی و فوت و فن شیرینی مربایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مربایی راز خوشمزگی شیرینی مربایی و فوت و فن شیرینی مربایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی سوت‌غندی که به نام …

راز خوشمزگی مرغ زعفرانی و فوت و فن مرغ زعفرانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ زعفرانی و فوت و فن مرغ زعفرانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ زعفرانی راز خوشمزگی مرغ زعفرانی و فوت و فن مرغ زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ زعفرانی، یکی از …

راز خوشمزگی کبه برغل

راز خوشمزگی کبه برغل و فوت و فن کبه برغل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کبه برغل و فوت و فن کبه برغل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کبه برغل، این غذای لذیذ و محبوب، ریشه در فرهنگ و سنت‌های غذایی خاورمیانه، به ویژه کشورهای شام و عراق دارد. بر اساس شواهد تاریخی، می‌توان ردپای کبه را در متون آشپزی باستانی این مناطق یافت. در واقع، کبه نمادی از هنر آشپزی و ذوق و سلیقه مردمان این سرزمین‌هاست که با ترکیب بلغور گندم، گوشت چرخ کرده و ادویه‌جات، غذایی لذیذ و مغذی را خلق کرده‌اند. این غذا در طول تاریخ، دستخوش تغییرات و تحولات بسیاری شده و با توجه به ذائقه و فرهنگ هر منطقه، به شکل‌های مختلفی تهیه و سرو می‌شود. امروزه، کبه برغل به عنوان یکی از محبوب‌ترین غذاهای خاورمیانه شناخته می‌شود و در سفره‌های مردم این منطقه، جایگاه ویژه‌ای دارد.

مواد اولیه برای تهیه کبه برغل

برای تهیه یک کبه برغل خوشمزه و لذیذ، به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

بلغور گندم: ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد بزرگ

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری

ادویه کبه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

مرحله به مرحله با طرز تهیه کبه برغل

بلغور گندم را به مدت یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، نعناع خشک، ادویه کبه، نمک و فلفل را به بلغور گندم اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

از مواد کبه به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به شکل بیضی فرم دهید. سپس با انگشت وسط، یک حفره در وسط کبه ایجاد کنید.

در یک تابه، روغن را داغ کنید و کبه‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

کبه‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

کبه برغل آماده سرو است. می‌توانید آن را با سس گوجه فرنگی، ماست و خیار، یا سالاد سرو کنید.

راز خوشمزگی کبه برغل

راز خوشمزگی کبه برغل در استفاده از مواد اولیه با کیفیت، ورز دادن خوب مواد و سرخ کردن کبه‌ها در روغن داغ است. همچنین، استفاده از ادویه کبه به این غذا طعم و عطر بی‌نظیری می‌بخشد.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت بره یا گوسفند استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری مغز گردو یا پسته خرد شده به مواد کبه اضافه کنید.

برای اینکه کبه‌ها هنگام سرخ شدن ترک نخورند، می‌توانید آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

کبه برغل را می‌توانید به صورت آب پز یا بخارپز نیز تهیه کنید.

۱۰ مورد از خواص کبه برغل

منبع غنی از پروتئین

تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن

حاوی فیبر بالا و کمک به هضم غذا

سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب و عروق

کاهش خطر ابتلا به دیابت

کمک به کاهش وزن

بهبود سلامت پوست و مو

افزایش سطح انرژی و شادابی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.