راز خوشمزگی خاگینه هویج و فوت و فن خاگینه هویج خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا شیره انگور راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای تهیه شده با …

راز خوشمزگی خوراک دال عدس و فوت و فن خوراک دال عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک دال عدس و فوت و فن خوراک دال عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک دال عدس راز خوشمزگی خوراک دال عدس و فوت و فن خوراک دال عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خوراک …

راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مخلوط راز خوشمزگی پلو مخلوط و فوت و فن پلو مخلوط خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلو مخلوط، این نگین …

راز خوشمزگی خاگینه هویج

خاگینه هویج رولی آموزش تصویری خاگینه هویج طرز تهیه خاگینه هویج در تابه خاگینه هویج برای 4 نفر طرز تهیه خاگینه هویج با شیره انگور طرز تهیه خاگینه ساده با آرد انواع خاگینه هویج خاگینه هویج تبریز

راز خوشمزگی خاگینه هویج و فوت و فن خاگینه هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خاگینه هویج یک دسر سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب هویج رنده شده، تخم مرغ، آرد و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این دسر به دلیل طعم و عطر بی‌نظیرش و همچنین ارزش غذایی بالای هویج، بسیار محبوب است.

مواد اولیه برای تهیه خاگینه هویج

هویج: ۳ عدد متوسط (رنده شده)

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد سفید: نصف پیمانه

شکر: نصف پیمانه

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به میزان لازم

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: به میزان لازم (در صورت تمایل)

طرز تهیه خاگینه هویج مرحله به مرحله

آماده سازی هویج: هویج‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید. می‌توانید از رنده ریز یا درشت استفاده کنید، اما رنده ریز باعث می‌شود خاگینه شما لطیف‌تر شود.

ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را بشکنید و با شکر خوب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. سپس گلاب، پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.

افزودن هویج و آرد: هویج رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا هویج به طور یکنواخت در مخلوط پخش شود. در نهایت، آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خاگینه یکدست شود و گلوله‌های آرد در آن باقی نماند. اگر مایه خیلی غلیظ بود، می‌توانید کمی گلاب یا آب اضافه کنید.

پخت خاگینه: در یک تابه نچسب، کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس با ملاقه، از مایه خاگینه بردارید و در تابه بریزید و به شکل دلخواه پخش کنید. می‌توانید خاگینه را به صورت دایره‌های کوچک یا یک خاگینه بزرگ درست کنید.

برگرداندن خاگینه: وقتی یک طرف خاگینه طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. سپس خاگینه را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

تزیین و سرو: خاگینه‌ها را در ظرف سرو بچینید و با پودر پسته، خلال بادام، پودر نارگیل یا زعفران دم کرده تزیین کنید. می‌توانید خاگینه را با عسل، شیره انگور یا مربای دلخواه سرو کنید.

راز خوشمزگی خاگینه هویج

استفاده از هویج تازه و شیرین

رنده کردن هویج به صورت ریز

ترکیب خوب تخم مرغ و شکر تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود

استفاده از ادویه‌های معطر مانند هل و دارچین

پخت خاگینه روی حرارت ملایم تا مغز پخت شود و نسوزد

تزیین خاگینه با مغزهای آجیل و زعفران

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای آرد سفید از آرد برنج یا آرد گندم کامل استفاده کنید.

اگر دوست دارید خاگینه شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

می‌توانید به مایه خاگینه کمی وانیل یا زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید.

خاگینه هویج را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

خاگینه هویج را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید و تا چند روز مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.