راز خوشمزگی پاکوره هندی و فوت و فن پاکوره هندی خوشمزه و خانگی
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
راز خوشمزگی پاکوره هندی
راز خوشمزگی پاکوره هندی و فوت و فن پاکوره هندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پاکوره یک غذای خوشمزه و پرطرفدار هندی است که به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود. این غذا نوعی کتلت سبزیجات است که در روغن سرخ میشود و بافتی ترد و طعمی دلچسب دارد. پاکوره را میتوان با انواع سبزیجات، ادویهها و چاشنیها تهیه کرد و با سسهای مختلف سرو نمود.
مواد لازم برای تهیه پاکوره هندی
آرد نخودچی: ۱ پیمانه
آرد سفید: ¼ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد (رنده شده)
سیبزمینی متوسط: ۱ عدد (رنده شده)
فلفل سبز تند: ۱ عدد (ریز خرد شده)
گشنیز خرد شده: ¼ پیمانه
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
آب: به میزان لازم (برای تهیه خمیر)
روغن: به میزان لازم (برای سرخ کردن)
طرز تهیه پاکوره هندی مرحله به مرحله
آمادهسازی مواد: پیاز و سیبزمینی را رنده کنید و آب اضافی آنها را بگیرید. فلفل سبز و گشنیز را ریز خرد کنید.
تهیه خمیر: آرد نخودچی، آرد سفید، زیره، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس پیاز، سیبزمینی، فلفل سبز و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن آب: کمکم آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و نه چندان شل به دست آید.
استراحت خمیر: روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کند.
سرخ کردن پاکوره: در یک تابه گود، روغن را داغ کنید. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و با دست یا قاشق به شکل گرد یا بیضی در روغن داغ بیندازید.
پخت پاکوره: پاکورهها را تا زمانی که طلایی و ترد شوند سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
سرو پاکوره: پاکورههای داغ و ترد را با سس گوجهفرنگی، سس نعناع یا چاشنیهای دیگر سرو کنید.
راز خوشمزگی پاکوره هندی
استفاده از آرد نخودچی تازه: آرد نخودچی کهنه ممکن است طعم تلخی به پاکوره بدهد.
استفاده از سبزیجات تازه و معطر: سبزیجات تازه طعم و عطر پاکوره را بهبود میبخشند.
تنظیم میزان ادویهها: ادویهها را به میزان دلخواه خود تنظیم کنید تا پاکوره باب میل شما شود.
سرخ کردن در روغن داغ: روغن داغ باعث میشود پاکورهها ترد و خوشرنگ شوند.
عدم شلوغ کردن تابه: پاکورهها را در چند مرحله سرخ کنید تا به خوبی پخته شوند.
نکات تکمیلی
میتوانید به جای سیبزمینی از کدو سبز یا هویج رنده شده نیز استفاده کنید.
برای تنوع میتوانید به مواد پاکوره مقداری پنیر رنده شده، ذرت یا نخود فرنگی اضافه کنید.
اگر خمیر پاکوره خیلی شل شد، میتوانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
برای داشتن پاکورههای تردتر، میتوانید کمی جوش شیرین به خمیر اضافه کنید.
پاکوره را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.