راز خوشمزگی پاکوره هندی و فوت و فن پاکوره هندی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوا عربی و نکات پخت حلوا عربی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوا عربی راز خوشمزگی حلوا عربی و نکات پخت حلوا عربی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای عربی، با بافت کشدار و طعم …
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوا شیره انگور راز خوشمزگی حلوا شیره انگور و نکات حلوا شیره انگور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای تهیه شده با …
راز خوشمزگی کیک قاشقی و فوت و فن کیک قاشقی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک قاشقی راز خوشمزگی کیک قاشقی و فوت و فن کیک قاشقی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک قاشقی، این شیرینی …
راز خوشمزگی پاکوره هندی
راز خوشمزگی پاکوره هندی و فوت و فن پاکوره هندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پاکوره یک غذای خوشمزه و پرطرفدار هندی است که به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود. این غذا نوعی کتلت سبزیجات است که در روغن سرخ میشود و بافتی ترد و طعمی دلچسب دارد. پاکوره را میتوان با انواع سبزیجات، ادویهها و چاشنیها تهیه کرد و با سسهای مختلف سرو نمود.
مواد لازم برای تهیه پاکوره هندی
آرد نخودچی: ۱ پیمانه
آرد سفید: ¼ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد (رنده شده)
سیبزمینی متوسط: ۱ عدد (رنده شده)
فلفل سبز تند: ۱ عدد (ریز خرد شده)
گشنیز خرد شده: ¼ پیمانه
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
آب: به میزان لازم (برای تهیه خمیر)
روغن: به میزان لازم (برای سرخ کردن)
طرز تهیه پاکوره هندی مرحله به مرحله
آمادهسازی مواد: پیاز و سیبزمینی را رنده کنید و آب اضافی آنها را بگیرید. فلفل سبز و گشنیز را ریز خرد کنید.
تهیه خمیر: آرد نخودچی، آرد سفید، زیره، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس پیاز، سیبزمینی، فلفل سبز و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن آب: کمکم آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و نه چندان شل به دست آید.
استراحت خمیر: روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کند.
سرخ کردن پاکوره: در یک تابه گود، روغن را داغ کنید. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و با دست یا قاشق به شکل گرد یا بیضی در روغن داغ بیندازید.
پخت پاکوره: پاکورهها را تا زمانی که طلایی و ترد شوند سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
سرو پاکوره: پاکورههای داغ و ترد را با سس گوجهفرنگی، سس نعناع یا چاشنیهای دیگر سرو کنید.
راز خوشمزگی پاکوره هندی
استفاده از آرد نخودچی تازه: آرد نخودچی کهنه ممکن است طعم تلخی به پاکوره بدهد.
استفاده از سبزیجات تازه و معطر: سبزیجات تازه طعم و عطر پاکوره را بهبود میبخشند.
تنظیم میزان ادویهها: ادویهها را به میزان دلخواه خود تنظیم کنید تا پاکوره باب میل شما شود.
سرخ کردن در روغن داغ: روغن داغ باعث میشود پاکورهها ترد و خوشرنگ شوند.
عدم شلوغ کردن تابه: پاکورهها را در چند مرحله سرخ کنید تا به خوبی پخته شوند.
نکات تکمیلی
میتوانید به جای سیبزمینی از کدو سبز یا هویج رنده شده نیز استفاده کنید.
برای تنوع میتوانید به مواد پاکوره مقداری پنیر رنده شده، ذرت یا نخود فرنگی اضافه کنید.
اگر خمیر پاکوره خیلی شل شد، میتوانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
برای داشتن پاکورههای تردتر، میتوانید کمی جوش شیرین به خمیر اضافه کنید.
پاکوره را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.