راز خوشمزگی اسپاگتی گوجه فرنگی و فوت و فن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم

راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم

راز خوشمزگی برنج راز خوشمزگی برنج و برای خوشبو و خوش طعم شدن برج چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنج به عنوان یکی از غذاهای اصلی …

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

راز خوشمزگی غاز راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. از گوشت غاز خانگی محلی و …

راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن

راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن

راز خوشمزگی زولبیا راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زولبیا یکی از شیرینی‌های محبوب و …

راز خوشمزگی اسپاگتی گوجه فرنگی

اسپاگتی با سس گوجه و سیر طرز تهیه اسپاگتی مکزیکی پاستا با سس گوجه و قارچ طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی پاستا با سس گوجه و مرغ طرز تهیه اسپاگتی با قارچ طرز تهیه اسپاگتی ایرانی طرز تهیه اسپاگتی کره ای

راز خوشمزگی اسپاگتی گوجه فرنگی و فوت و فن اسپاگتی گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

اسپاگتی گوجه فرنگی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که به سرعت آماده می‌شود و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. این غذا با ترکیب اسپاگتی، گوجه فرنگی تازه یا رب گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی (برای ۴ نفر)

اسپاگتی: ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی تازه و رسیده: ۱ کیلوگرم (یا رب گوجه فرنگی: ۲۰۰ گرم)

سیر: ۴ حبه

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ریحان تازه: چند برگ (اختیاری)

پنیر پارمزان رنده شده: به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی

آماده‌سازی گوجه فرنگی: اگر از گوجه فرنگی تازه استفاده می‌کنید، ابتدا آنها را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید. اگر از رب گوجه فرنگی استفاده می‌کنید، این مرحله را رد کنید.

پخت اسپاگتی: قابلمه‌ای را پر از آب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید. کمی نمک به آب اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید (معمولاً ۸ تا ۱۰ دقیقه).

سرخ کردن سیر: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. مراقب باشید سیر نسوزد.

اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی خرد شده (یا رب گوجه فرنگی) را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید و بگذارید سس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و غلیظ شود. در صورت لزوم کمی آب به سس اضافه کنید.

اضافه کردن ادویه و ریحان: نمک، فلفل سیاه و ریحان خرد شده (در صورت تمایل) را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

آبکش کردن اسپاگتی: اسپاگتی پخته شده را آبکش کنید و کمی از آب پخت را نگه دارید.

ترکیب اسپاگتی و سس: اسپاگتی آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود. در صورت لزوم کمی از آب پخت اسپاگتی را اضافه کنید تا سس رقیق‌تر شود.

سرو اسپاگتی: اسپاگتی را در ظرف‌های سرو بکشید.

اضافه کردن پنیر پارمزان: روی هر ظرف اسپاگتی، پنیر پارمزان رنده شده بپاشید (در صورت تمایل).

تزیین و سرو: در صورت تمایل می‌توانید اسپاگتی را با برگ‌های ریحان تازه تزیین کنید. اسپاگتی گوجه فرنگی را بلافاصله سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

راز خوشمزگی اسپاگتی گوجه فرنگی

استفاده از گوجه فرنگی تازه و رسیده

تفت دادن سیر در روغن زیتون

پختن سس گوجه فرنگی تا غلیظ شدن

اضافه کردن ادویه‌های مناسب

استفاده از ریحان تازه برای عطر و طعم بیشتر

اضافه کردن پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری)

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.