راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد کلم راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید یکی از محبوبترین انواع …
راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن
راز خوشمزگی زولبیا راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زولبیا یکی از شیرینیهای محبوب و …
راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو عدس راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکوی عدس، یک غذای لذیذ …
راز خوشمزگی لازانیا رولی
راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
لازانیا رولی یا لقمهای یک روش متفاوت و جذاب برای تهیه لازانیا است که در آن به جای چیدن لایههای لازانیا، مواد میانی را لای ورقهای لازانیا میپیچند و رول میکنند. این روش هم ظاهر زیباتری دارد و هم برای مهمانیها و مجالس مناسبتر است.
مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی (برای ۴ نفر)
ورق لازانیا: ۱۲ عدد
گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
سیر: ۲ حبه (له شده)
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم (رنده شده)
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم (رنده شده)
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
سس بشامل: به میزان لازم (طرز تهیه در ادامه توضیح داده شده است)
طرز تهیه لازانیا رولی
آمادهسازی ورقهای لازانیا: طبق دستور روی بسته، ورقهای لازانیا را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
اضافه کردن گوشت: گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
اضافه کردن سیر و رب گوجهفرنگی: سیر له شده و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
اضافه کردن ادویه و جعفری: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن پنیر پیتزا: نصف پنیر پیتزا رنده شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
رول کردن لازانیا: روی هر ورق لازانیا مقداری از مواد گوشتی بریزید و آن را رول کنید.
چیدن رولها در ظرف: کف ظرف پیرکس را چرب کنید و رولهای لازانیا را در آن بچینید.
ریختن سس بشامل: سس بشامل را روی رولها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا و پارمزان بپوشانید.
پخت لازانیا: ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا روی لازانیا طلایی شود.
طرز تهیه سس بشامل
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۵۰ گرم
شیر: ۵۰۰ میلیلیتر
نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
کره را در قابلمه ذوب کنید.
آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
شیر را کمکم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.
نمک و فلفل سفید را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.
راز خوشمزگی لازانیا رولی
استفاده از مواد تازه: از گوشت چرخکرده تازه و سبزیجات تازه استفاده کنید تا طعم لازانیا بهتر شود.
پخت صحیح ورقهای لازانیا: ورقهای لازانیا را بیش از حد نپزید تا له نشوند.
استفاده از سس بشامل خانگی: سس بشامل خانگی طعم بهتری نسبت به سس آماده دارد.
استفاده از پنیر با کیفیت: از پنیر پیتزا و پارمزان با کیفیت استفاده کنید تا لازانیا طعم بهتری داشته باشد.
اضافه کردن چاشنیهای دلخواه: میتوانید به مواد میانی لازانیا چاشنیهای دلخواه خود مانند قارچ، فلفل دلمهای یا ذرت اضافه کنید.