راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم راز خوشمزگی سالاد کلم و نکات تهیه سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید یکی از محبوب‌ترین انواع …

راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن

راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن

راز خوشمزگی زولبیا راز خوشمزگی زولبیا و نکات پخت زولبیا و فوت کوزه گری ترد شدن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زولبیا یکی از شیرینی‌های محبوب و …

راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو عدس راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکوی عدس، یک غذای لذیذ …

راز خوشمزگی لازانیا رولی

آموزش تصویری لازانیا رولی عکس لازانیا رولی لازانیا رولی مجلسی طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه لازانیا رولی در قابلمه لازانیا رولی در فر طرز تهیه لازانیا رولی بدون سس بشامل لازانیا رولی با کالباس

راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

لازانیا رولی یا لقمه‌ای یک روش متفاوت و جذاب برای تهیه لازانیا است که در آن به جای چیدن لایه‌های لازانیا، مواد میانی را لای ورق‌های لازانیا می‌پیچند و رول می‌کنند. این روش هم ظاهر زیباتری دارد و هم برای مهمانی‌ها و مجالس مناسب‌تر است.

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی (برای ۴ نفر)

ورق لازانیا: ۱۲ عدد

گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)

سیر: ۲ حبه (له شده)

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم (رنده شده)

پنیر پارمزان: ۵۰ گرم (رنده شده)

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

سس بشامل: به میزان لازم (طرز تهیه در ادامه توضیح داده شده است)

طرز تهیه لازانیا رولی

آماده‌سازی ورق‌های لازانیا: طبق دستور روی بسته، ورق‌های لازانیا را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

اضافه کردن گوشت: گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

اضافه کردن سیر و رب گوجه‌فرنگی: سیر له شده و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

اضافه کردن ادویه و جعفری: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

اضافه کردن پنیر پیتزا: نصف پنیر پیتزا رنده شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

رول کردن لازانیا: روی هر ورق لازانیا مقداری از مواد گوشتی بریزید و آن را رول کنید.

چیدن رول‌ها در ظرف: کف ظرف پیرکس را چرب کنید و رول‌های لازانیا را در آن بچینید.

ریختن سس بشامل: سس بشامل را روی رول‌ها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا و پارمزان بپوشانید.

پخت لازانیا: ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا روی لازانیا طلایی شود.

طرز تهیه سس بشامل

کره: ۵۰ گرم

آرد: ۵۰ گرم

شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر

نمک و فلفل سفید: به میزان لازم

کره را در قابلمه ذوب کنید.

آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

شیر را کم‌کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.

نمک و فلفل سفید را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.

راز خوشمزگی لازانیا رولی

استفاده از مواد تازه: از گوشت چرخ‌کرده تازه و سبزیجات تازه استفاده کنید تا طعم لازانیا بهتر شود.

پخت صحیح ورق‌های لازانیا: ورق‌های لازانیا را بیش از حد نپزید تا له نشوند.

استفاده از سس بشامل خانگی: سس بشامل خانگی طعم بهتری نسبت به سس آماده دارد.

استفاده از پنیر با کیفیت: از پنیر پیتزا و پارمزان با کیفیت استفاده کنید تا لازانیا طعم بهتری داشته باشد.

اضافه کردن چاشنی‌های دلخواه: می‌توانید به مواد میانی لازانیا چاشنی‌های دلخواه خود مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای یا ذرت اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.