راز خوشمزگی ماقوت و فوت و فن ماقوت خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی

راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی

راز خوشمزگی آبگوشت سیب راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر علاقه‌مند به تجربه غذاهای متنوع هستید و مشکلی …

راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی و فوت و فن پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی و فوت و فن پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی و فوت و فن پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیراشکی دانمارکی، این شیرینی …

راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی …

راز خوشمزگی ماقوت

طرز تهیه ماقوت ساده سفید طرز تهیه ماقوت با نشاسته و شیر طرز تهیه ماقوت با شیر طرز تهیه ماقوت مشهدی طرز تهیه ماقوت وانیلی طرز تهیه ماقوت برای 10 نفر طرز تهیه ماقوت یزدی طرز تهیه ماقوت سه رنگ با شیر

راز خوشمزگی ماقوت و فوت و فن ماقوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ماقوت یک شربت سنتی ایرانی است که از نشاسته، شکر، آب و گلاب تهیه می‌شود. این شربت معمولاً در ماه رمضان به عنوان یک نوشیدنی خنک و انرژی‌زا مصرف می‌شود. همچنین، ماقوت به دلیل داشتن نشاسته، می‌تواند به عنوان یک دسر سبک نیز سرو شود.

مواد اولیه ماقوت

نشاسته: ۱ پیمانه

شکر: ۲ پیمانه

آب: ۸ پیمانه

گلاب: ۱/۲ پیمانه

خلال بادام: به میزان لازم (برای تزئین)

پودر پسته: به میزان لازم (برای تزئین)

طرز تهیه ماقوت

نشاسته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

شکر را به مخلوط نشاسته و آب اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط نشاسته، شکر و آب را به آن اضافه کنید.

مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام فرنی برسد.

گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را کم کنید و بگذارید شربت ماقوت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و گاهی هم بزنید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت ماقوت کاملاً خنک شود.

شربت ماقوت را در لیوان‌ها بریزید.

با خلال بادام و پودر پسته تزئین کنید.

شربت ماقوت را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید.

راز خوشمزگی ماقوت

استفاده از نشاسته مرغوب

رعایت نسبت دقیق مواد اولیه

پخت آرام و مداوم شربت تا رسیدن به غلظت مناسب

استفاده از گلاب مرغوب و تازه

خنک کردن کامل شربت قبل از سرو

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.