راز خوشمزگی ماقوت و فوت و فن ماقوت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی
راز خوشمزگی آبگوشت سیب راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر علاقهمند به تجربه غذاهای متنوع هستید و مشکلی …
راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی و فوت و فن پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی راز خوشمزگی پیراشکی دانمارکی و فوت و فن پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیراشکی دانمارکی، این شیرینی …
راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی …
راز خوشمزگی ماقوت
راز خوشمزگی ماقوت و فوت و فن ماقوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ماقوت یک شربت سنتی ایرانی است که از نشاسته، شکر، آب و گلاب تهیه میشود. این شربت معمولاً در ماه رمضان به عنوان یک نوشیدنی خنک و انرژیزا مصرف میشود. همچنین، ماقوت به دلیل داشتن نشاسته، میتواند به عنوان یک دسر سبک نیز سرو شود.
مواد اولیه ماقوت
نشاسته: ۱ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
آب: ۸ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم (برای تزئین)
پودر پسته: به میزان لازم (برای تزئین)
طرز تهیه ماقوت
نشاسته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود و هیچ گلولهای باقی نماند.
شکر را به مخلوط نشاسته و آب اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط نشاسته، شکر و آب را به آن اضافه کنید.
مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام فرنی برسد.
گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و بگذارید شربت ماقوت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و گاهی هم بزنید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت ماقوت کاملاً خنک شود.
شربت ماقوت را در لیوانها بریزید.
با خلال بادام و پودر پسته تزئین کنید.
شربت ماقوت را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید.
راز خوشمزگی ماقوت
استفاده از نشاسته مرغوب
رعایت نسبت دقیق مواد اولیه
پخت آرام و مداوم شربت تا رسیدن به غلظت مناسب
استفاده از گلاب مرغوب و تازه
خنک کردن کامل شربت قبل از سرو