فوت و فن مرغ لونگی و راز خوشمزگی مرغ لونگی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سیب زمینی و پیاز، یک …

راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت

راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت

راز خوشمزگی لبو راز خوشمزگی لبو و رازهایی برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت و نکات پخت لبو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همه کسانی که عاشق لبو …

راز خوشمزگی پودر پیاز و نکات تهیه پودر پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پودر پیاز و نکات تهیه پودر پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پودر پیاز راز خوشمزگی پودر پیاز و نکات تهیه پودر پیاز خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پودر پیاز، به عنوان یکی …

فوت و فن مرغ لونگی

فوت و فن مرغ لونگی و راز خوشمزگی مرغ لونگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ لونگی و راز خوشمزگی مرغ لونگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه مرغ لونگی

۱ عدد مرغ کامل (ترجیحاً مرغ محلی)

۲۰۰ گرم مغز گردو آسیاب شده

۱/۲ پیمانه رب انار ترش

۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

۳ حبه سیر (رنده شده)

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نمک به میزان لازم

۱/۴ پیمانه آب

طرز تهیه مرغ لونگی

مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با آب، نمک و زردچوبه بپزید.

پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گردوی آسیاب شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

رب انار، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تکه‌های مرغ پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی آب به آن اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش مرغ لونگی با حرارت ملایم به مدت حداقل ۱ ساعت بپزد تا جا بیفتد و غلیظ شود.

فوت و فن مرغ لونگی

برای داشتن مرغ لونگی خوشمزه‌تر، می‌توانید از مرغ محلی استفاده کنید.

برای اینکه گردو تلخ نشود، آن را قبل از آسیاب کردن کمی تفت دهید.

اگر رب انار شما خیلی ترش است، می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید کمی زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

مرغ لونگی را با برنج کته‌ای سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 خرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.