;
راز خوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی ترش خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مشهدی راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی مشهدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که …

راز خوشمزگی آش خیار چنبر و نکات آش خیار چنبر اراکی حرفه ای

راز خوشمزگی آش خیار چنبر و نکات آش خیار چنبر اراکی حرفه ای

راز خوشمزگی آش خیار چنبر راز خوشمزگی آش خیار چنبر و نکات آش خیار چنبر اراکی حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش خیار چنبر، یکی از …

راز خوشمزگی سوپ سیر و نکات سوپ سیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ سیر و نکات سوپ سیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ سیر راز خوشمزگی سوپ سیر و نکات سوپ سیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سیر، با خواص متعددی که دارد، ارزش …

راز خوشمزگی شامی ترش

طرز تهیه ترش شامی رشتی طرز تهیه شامی ترش رودباری طرز تهیه ترش شامی خانم نجاتی طرز تهیه شامی ترش با رب انار شامی ترش با سیب زمینی شامی ترش سنتی طرز تهیه شامی گیلانی با گوشت چرخ کرده شامی ترش با گردو

راز خوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شامی ترش، که به نام ترشه شامی هم شناخته می‌شود، یک غذای محلی خوشمزه و اصیل از خطه شمال ایران، به خصوص استان گیلان و شهر رشت است. این غذا از ترکیب شامی گوشت و سس ترش و ملس تهیه می‌شود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد.

مواد اولیه برای تهیه شامی ترش

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

رب انار ترش: ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

آبغوره یا آب نارنج: ۱/۲ فنجان

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

طرز تهیه شامی ترش

پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید. سپس پیازها را به همراه گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا منسجم شوند. سپس به اندازه یک گردو از مواد بردارید و در دست به شکل کتلت یا شامی فرم دهید.

در یک تابه روغن داغ کنید و شامی‌ها را سرخ کنید. تا زمانی که هر دو طرف شامی‌ها طلایی رنگ شود، به سرخ کردن ادامه دهید.

در یک قابمله جداگانه، رب انار ترش، رب گوجه فرنگی، آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده و مقداری آب را مخلوط کنید. سپس قابمله را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا سس بجوشد و غلیظ شود.

شامی‌های سرخ شده را داخل سس قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سس به خورد شامی‌ها برود.

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه جداگانه با کمی روغن سرخ کنید.

گوجه فرنگی‌ها را نیز نگینی خرد کنید و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. کمی تفت دهید تا گوجه فرنگی‌ها نرم شوند.

در نهایت، شامی ترش را به همراه سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده سرو کنید.

راز خوشمزگی شامی ترش

برای طعم بهتر، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده گوساله و گوسفند به صورت مخلوط استفاده کنید.

سبزی‌های معطر را می‌توانید به دلخواه خودتان کم و زیاد کنید.

برای سس ترش می‌توانید از رب انار ترش یا ملس استفاده کنید.

شامی ترش را می‌توانید با کته یا نان سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.