راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی و فوت و فن جوجه کباب لبنانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پنیر ماسکارپونه و نکات پنیر ماسکارپونه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پنیر ماسکارپونه راز خوشمزگی پنیر ماسکارپونه و نکات پنیر ماسکارپونه خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه به …
راز خوشمزگی حلوای چای و فوت و فن حلوای چای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوای چای راز خوشمزگی حلوای چای و فوت و فن حلوای چای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای چای، با آن …
راز خوشمزگی نان پیده و نکات نان پیده خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان پیده راز خوشمزگی نان پیده و نکات نان پیده خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اگر از طرفداران پیتزا هستید، پیشنهاد میکنم …
راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی
راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی و فوت و فن جوجه کباب لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
جوجه کباب لبنانی را باید به عنوان یکی از خوش طعمترین انواع جوجه کبابها شناخت. در پخت جوجه کباب لبنانی، استفاده از سس سیر لبنانی یا همان سس توم رایج است. این نوع جوجه کباب در ایران نیز مورد استقبال قرار گرفته و دستور پخت آن نقش مهمی در جذب علاقهمندان داشته است. برای افزودن طعم به قطعات مرغ در جوجه کباب لبنانی، از ترکیبی از ادویهجات بهره میبرند. افزودن سیر به مرغ، به از بین بردن بوی ناخوشایند مرغ کمک میکند، که این موضوع یکی از دلایل اصلی اجتناب برخی افراد از خوردن مرغ است. بنابراین، دستور پخت جوجه کباب لبنانی را میتوان یکی از بهینهترین روشها برای طعمدار کردن مرغ با استفاده از سیر دانست.
مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب لبنانی
سینه خرد شده مرغ (۵۰۰گرم)
نعنا خرد شده یا خشک شده (۳۰ گرم)
روغن (۵۰ گرم)
ماست (۱/۲ پیمانه غلیظ)
سیر (۳ حبه)
خامه (۱ قاشق چایخوری)
نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل (۱/۲ قاشق چایخوری)
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
همانند روشهای پخت سایر جوجه کبابها، جوجه کباب لبنانی را هم میتوان به روشهای مشابه آماده سازی کرد. این کار را با طعمدار کردن تکههای مرغ مطابق دستور پخت جوجه کباب زعفرانی انجام داده و سپس بنا به ترجیح خود میتوانید مرغ را روی زغال، در فر یا درون تابه بپزید. تنها تفاوت این نوع جوجه کباب در هنگام سرو آن است که اغلب به همراه سس سیر توم عرضه میشود.
طرز تهیه سس سیر توم
ابتدا سیرها را از پوست خارج سازید و آنها را اندازهگیری کنید.
سپس سیرهای بدون پوست را در کنار مقداری نمک داخل بلندر یا غذاساز به صورت کاملاً نرم خرد کنید.
توجه داشته باشید که پس از جدا کردن پوست سیر، نیازی به شستشوی آنها نیست، زیرا در ساخت سس «توم» نباید هیچ مقدار آب به مخلوط اضافه شود.
زمانی که سیرها کاملاً له شدند، به آرامی روغن زیتون را به آن افزوده و ترکیب کنید.
روغن را باید در چهار نوبت به مخلوط اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، برای ۳۰ ثانیه آن را هم بزنید.
نهایتاً باید به سسی یکنواخت، نرم و بدون دانه دست یابید.