;
راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی و فوت و فن جوجه کباب لبنانی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سمبوسه گوشت و فوت و فن سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سمبوسه گوشت و فوت و فن سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سمبوسه گوشت راز خوشمزگی سمبوسه گوشت و فوت و فن سمبوسه گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سمبوسه، خوراکی دوست‌داشتنی و خاطره‌انگیز …

راز خوشمزگی آب هندوانه و نکات آب هندوانه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب هندوانه و نکات آب هندوانه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب هندوانه راز خوشمزگی آب هندوانه و نکات آب هندوانه خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. هندوانه تقریباً در همه فصول در …

راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت سالمون و روش های مزه دار کردن ماهی

راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت سالمون و روش های مزه دار کردن ماهی

راز خوشمزگی سالمون راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت سالمون و روش های مزه دار کردن ماهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون یکی از خوراک‌های دریایی …

راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی

ادویه مخصوص جوجه کباب لبنانی طرز تهیه جوجه کباب مراکشی جوجه کباب لبنانی سولیکو طرز تهیه جوجه کباب عربی طرز تهیه جوجه کباب ایتالیایی فیلم طرز تهیه جوجه لبنانی طرز تهیه ادویه جوجه لبنانی طرز تهیه جوجه کباب یونانی

راز خوشمزگی جوجه کباب لبنانی و فوت و فن جوجه کباب لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

جوجه کباب لبنانی را باید به عنوان یکی از خوش طعم‌ترین انواع جوجه کباب‌ها شناخت. در پخت جوجه کباب لبنانی، استفاده از سس سیر لبنانی یا همان سس توم رایج است. این نوع جوجه کباب در ایران نیز مورد استقبال قرار گرفته و دستور پخت آن نقش مهمی در جذب علاقه‌مندان داشته است. برای افزودن طعم به قطعات مرغ در جوجه کباب لبنانی، از ترکیبی از ادویه‌جات بهره می‌برند. افزودن سیر به مرغ، به از بین بردن بوی ناخوشایند مرغ کمک می‌کند، که این موضوع یکی از دلایل اصلی اجتناب برخی افراد از خوردن مرغ است. بنابراین، دستور پخت جوجه کباب لبنانی را می‌توان یکی از بهینه‌ترین روش‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ با استفاده از سیر دانست.

مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب لبنانی

سینه خرد شده مرغ (۵۰۰گرم)

نعنا خرد شده یا خشک شده (۳۰ گرم)

روغن (۵۰ گرم)

ماست (۱/۲ پیمانه غلیظ)

سیر (۳ حبه)

خامه (۱ قاشق چایخوری)

نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل (۱/۲ قاشق چایخوری)

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

همانند روش‌های پخت سایر جوجه کباب‌ها، جوجه کباب لبنانی را هم می‌توان به روش‌های مشابه آماده سازی کرد. این کار را با طعم‌دار کردن تکه‌های مرغ مطابق دستور پخت جوجه کباب زعفرانی انجام داده و سپس بنا به ترجیح خود می‌توانید مرغ را روی زغال، در فر یا درون تابه بپزید. تنها تفاوت این نوع جوجه کباب در هنگام سرو آن است که اغلب به همراه سس سیر توم عرضه می‌شود.

طرز تهیه سس سیر توم

ابتدا سیرها را از پوست خارج سازید و آن‌ها را اندازه‌گیری کنید.

سپس سیرهای بدون پوست را در کنار مقداری نمک داخل بلندر یا غذاساز به صورت کاملاً نرم خرد کنید.

توجه داشته باشید که پس از جدا کردن پوست سیر، نیازی به شستشوی آن‌ها نیست، زیرا در ساخت سس «توم» نباید هیچ مقدار آب به مخلوط اضافه شود.

زمانی که سیرها کاملاً له شدند، به آرامی روغن زیتون را به آن افزوده و ترکیب کنید.

روغن را باید در چهار نوبت به مخلوط اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، برای ۳۰ ثانیه آن را هم بزنید.

نهایتاً باید به سسی یکنواخت، نرم و بدون دانه دست یابید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.