راز خوشمزگی لوکوم و فوت و فن لوکوم خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیتو مرغ راز خوشمزگی کیتو مرغ و فوت و فن کیتو مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیتو مرغ، یک غذای …

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …

راز خوشمزگی لوکوم

طرز تهیه لوکوم با ژله طرز تهیه لوکوم گردویی طرز تهیه لوکوم میوه ای طرز تهیه لوکوم با نشاسته ذرت طرز تهیه لوکوم ساده طرز تهیه انواع لوکوم طرز تهیه لوکوم مغزدار طرز تهیه لوکوم گل محمدی

راز خوشمزگی لوکوم و فوت و فن لوکوم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

این مقاله شما را با فرآیند تهیه لوکوم در چندین طعم متفاوت آشنا می‌کند و نکات مهمی را برای پخت موفق این شیرینی محبوب ترکیه‌ای ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با روش‌های مختلف تهیه و پخت لوکوم آشنا شوید و در نهایت از خوردن این شیرینی لذیذ لذت ببرید، همچنین گزینه‌ای عالی برای پذیرایی در جشن‌ها و دورهمی‌ها خواهید داشت.

اگرچه تهیه لوکوم ترکی با این روش‌ها ساده به نظر می‌رسد و دستورالعمل‌های آن را می‌توان در بسیاری منابع یافت، اما واقعیت این است که برای دستیابی به بافت یکنواخت مناسب، نیاز به مهارت بالایی دارد.

بگذارید ابتدا با شناخت نام لوکوم ترکی شروع کنیم و پیش از اینکه به تاریخچه آن بپردازیم، با دلیل خوشمزگی این شیرینی ترکی آشنا شویم.

گفته می‌شود که نام لوکوم ترکی که در زبان عربی به عنوان «رحات الحلقوم» شناخته می‌شود، از کلمه‌ای به معنی «تسکین دهنده گلو» گرفته شده است و از واژه‌هایی چون «لوکمه» و «لوکما» نام گرفته که به معنای «یک لقمه غذا که به دهان انداخته می‌شود» است.

محبوبیت لوکوم در آناتولی از قرن پانزدهم آغاز شد. در قرن هفدهم به اوج محبوبیت خود رسید. در قرن هجدهم، مسافران این شیرینی را به اروپا بردند و آن را به نام «شیرینی ترکی» معرفی کردند که در آنجا نیز محبوب شد. تولید انبوه لوکوم در امپراتوری عثمانی در سال ۱۷۷۷ شروع شد.

در ابتدا با ترکیب عسل، شربت میوه و آرد تولید می‌شد و با اختراع نشاسته و شکر تصفیه شده، تغییراتی در روش تهیه لوکوم ایجاد شده است.

طرز تهیه لوکوم اناری

مواد لازم برای شربت

آب : ۳ لیوان

شکر: ۲ لیوان

۱ قاشق چایخوری آبلیمو

مواد لازم برای تهیه لوکوم اناری

آب انار فشرده : ۱ فنجان

آب: ۱ لیوان

پودر قند : نصف قاشق چایخوری

نشاسته گندم : ۱ فنجان

نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

فندق به مقدار لازم

وانیل به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

ابتدا، آب را در دیگی بریزید و با شکر شربت تهیه کنید. هنگامی که به جوش آید، آب لیمو را به آن افزوده کنید. در همان حال، آب انار، آب، نشاسته و پودر قند را مخلوط کرده و روان کنید. سپس، این مخلوط را به شربت اضافه کرده و به مدت نیم ساعت به هم زده، اجازه دهید تا غلظت بگیرد. سپس، ژله غلظت یافته را روی سینی چرب شده پهن کنید و فندق اضافه نموده و مخلوط کنید.

اکنون ژله را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن، آن را برش داده و در مخلوط وانیل، نارگیل و نشاسته بزنید.

طرز تهیه لوکوم هویج

هویج بزرگ ک۷-۸ عدد

نشاسته : ۵ قاشق غذاخوری

شکر : ۱ فنجان

وانیل: به میزان لازم

پودر نارگیل : به مقدار لازم

پسته پودر شده : به مقدار لازم

ابتدا هویج‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را به دو یا سه بخش تقسیم کنید. آن‌ها را درون قابلمه قرار دهید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا روی هویج‌ها را بپوشاند. هویج‌ها را بپزید تا کاملاً نرم شوند. یک لیوان از آب جوش را کنار بگذارید.

سپس هویج‌های نرم شده را درون کاسه بزرگی قرار دهید و آب جوشی که کنار گذاشته‌اید را به آن‌ها اضافه کنید و با مخلوط‌کن خوب له کنید. مخلوط هویج را در تابه یا قابلمه مناسبی بریزید. نشاسته، پودر شکر و وانیل را اضافه کرده و بگذارید تا مخلوط بجوشد و غلظت پیدا کند. پس از اینکه مخلوط غلیظ شد، آن را روی سینی یا فویل چرب شده پهن کنید و اجازه دهید خنک شود.

شما حتی می‌توانید آن را برای یک شب در یخچال قرار دهید تا صبح بماند. پس از سفت شدن، به راحتی قابل برش خواهد بود. هر برش را رول کرده و کاملاً در پودر نارگیل بغلتانید. رویه‌ها می‌توانند با پودر پسته و بدون هسته تزئین شوند.

لوکوم‌ها چه در یخچال استراحت کرده باشند یا فوراً سرو شوند، به عنوان شیرینی‌های خوشمزه ترکی آماده خواهند بود.

طرز تهیه لوکوم گل رز

پودر شکر : ۴ پیمانه

آب : ۴ لیوان (برای باز کردن یک لیوان نشاسته استفاده شود)

آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

نشاسته: ۱ فنجان

گلاب: نصف فنجان

رنگ خوراکی : نوک قاشق چایخوری

پودر شکر را همراه با ۳ لیوان آب و آب لیمو درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه متوجه شدید شربت شروع به جوشیدن کرده است، ۱ لیوان نشاسته را با ۱ لیوان آب مخلوط کرده و به شربت جوشان اضافه کنید. مهم است که برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه مداوم با همزن بزنید تا غلیظ و یکنواخت شود.

این فرآیند پخت طولانی است و باید به طور مداوم هم بزنید. اگر به خوبی نپزد و حالت نیم پز داشته باشد، شبیه به پودینگ خواهد شد. پس از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخت، آن را از روی حرارت بردارید. نصف فنجان گلاب و کمی رنگ خوراکی با نوک قاشق چای‌خوری اضافه کرده و برای ۳ تا ۴ دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط را روی سینی که قبلاً با روغن چرب کرده‌اید بریزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس روی آن پودر نشاسته بپاشید، پس از خنک شدن، آن را برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

پس از ۳ ساعت، ابتدا به شکل نواری برش دهید و سپس به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید.

طرز تهیه لوکوم گل پرتقال

آب پرتقال: ۳ لیوان

پودر شکر: ۱ قاشق چایخوری

نشاسته : ۱ قاشق چایخوری

یکی از ساده‌ترین، کاربردی‌ترین و خوش طعم‌ترین شیرینی‌های ترکی با استفاده از پرتقال‌های خوشبو است. پس از گرفتن آب پرتقال، آن را از صافی عبور دهید تا هیچ باقی‌مانده‌ای نماند. سپس آب پرتقال، نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و به خوبی هم بزنید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مداوم هم بزنید تا به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید و سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرفی که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید.

زمانی که به دمای اتاق رسید، آن را در یخچال قرار دهید و چند ساعت صبر کنید تا کاملاً سرد شود. پس از سرد شدن، آن را برش داده و در پودر نارگیل غلتانید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.