راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی توپک پنیری راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. توپک پنیری، که به آن …
راز خوشمزگی دونات نارگیلی و فوت و فن دونات نارگیلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دونات نارگیلی راز خوشمزگی دونات نارگیلی و فوت و فن دونات نارگیلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دونات نارگیلی یکی از …
راز خوشمزگی بورک گوشت و نکات تهیه بورک گوشت خانگی و خوشمزه
راز خوشمزگی بورک گوشت راز خوشمزگی بورک گوشت و نکات تهیه بورک گوشت خانگی و خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن است تا به حال اسم بورک …
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پیتزا مارینارا، یکی از انواع پیتزاهای سنتی و محبوب ایتالیایی است که با سادگی و در عین حال طعم لذیذ خود، در سراسر جهان شناخته شده است. این پیتزا که اصالتاً به شهر ناپل ایتالیا بازمیگردد، با استفاده از خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی و روغن زیتون تهیه میشود و به دلیل نداشتن پنیر و گوشت، به عنوان یک پیتزای گیاهی و سالم نیز محسوب میشود. تاریخچه پیتزا مارینارا به قرن هجدهم میلادی بازمیگردد و گفته میشود که این پیتزا برای اولین بار توسط ملوانان و ماهیگیران ناپلی تهیه شده است و به همین دلیل به “مارینارا” که در زبان ایتالیایی به معنای “مربوط به دریا” است، معروف شده است. این پیتزا به دلیل سادگی در تهیه و استفاده از مواد اولیه در دسترس، به سرعت در میان مردم ناپل و سپس در سایر مناطق ایتالیا محبوبیت پیدا کرد و امروزه به عنوان یکی از انواع پیتزاهای کلاسیک و سنتی ایتالیایی شناخته میشود. پیتزا مارینارا با طعم ترش و شیرین سس گوجه فرنگی، عطر دلپذیر سیر و پونه کوهی و بافت نرم و ترد خمیر پیتزا، میتواند به عنوان یک غذای ساده و لذیذ یا یک پیش غذا خوشمزه در کنار غذاهای اصلی سرو شود.
مواد اولیه برای تهیه پیتزا مارینارا (برای یک پیتزای متوسط)
خمیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی: ۱۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا مارینارا
ابتدا فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کنید و به شکل دلخواه (گرد یا مستطیل) درآورید.
سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا بمالید و با پشت قاشق آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید یا رنده کنید و روی سس گوجه فرنگی بریزید.
پونه کوهی خشک، نمک و فلفل سیاه را روی پیتزا بپاشید.
روغن زیتون را روی پیتزا بریزید.
پیتزا را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر پیتزا طلایی و برشته شود و سس گوجه فرنگی به خوبی بپزد.
پیتزا مارینارا آماده است. آن را از فر خارج کرده و به صورت داغ سرو کنید.
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا
استفاده از خمیر پیتزای تازه و با کیفیت
استفاده از سس گوجه فرنگی خوشمزه و معطر
استفاده از سیر تازه و پونه کوهی با کیفیت
پخت پیتزا در دمای بالا تا خمیر پیتزا ترد و برشته شود
نکات تکمیلی
میتوانید به جای پونه کوهی خشک، از پونه کوهی تازه نیز استفاده کنید.
میتوانید برای تزیین پیتزا مارینارا، از برگ ریحان تازه استفاده کنید.
میتوانید قبل از قرار دادن پیتزا در فر، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید.
۱۰ مورد از خواص پیتزا مارینارا
کم کالری: پیتزا مارینارا به دلیل نداشتن پنیر و گوشت، یک غذای کم کالری محسوب میشود.
سرشار از آنتیاکسیدان: گوجه فرنگی و سیر حاوی آنتیاکسیدان هستند که به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکنند.
تقویت سیستم ایمنی: ویتامین C موجود در گوجه فرنگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
سلامت قلب: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی به سلامت قلب کمک میکند.
بهبود گوارش: فیبر موجود در خمیر پیتزا و گوجه فرنگی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند.
کنترل قند خون: فیبر موجود در پیتزا مارینارا به کنترل قند خون کمک میکند.
سلامت استخوانها: کلسیم موجود در خمیر پیتزا به سلامت استخوانها کمک میکند.
بهبود عملکرد مغز: ویتامینهای گروه B موجود در خمیر پیتزا به بهبود عملکرد مغز کمک میکنند.
سلامت پوست و مو: ویتامین A و C موجود در گوجه فرنگی به سلامت پوست و مو کمک میکنند.
ضد التهاب: سیر و پونه کوهی دارای خواص ضد التهابی هستند.