راز خوشمزگی کوکو اسفناج و نکات پخت کوکو اسفناج خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ساندویچ گوشت و فوت و فن ساندویچ گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ گوشت و فوت و فن ساندویچ گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ گوشت راز خوشمزگی ساندویچ گوشت و فوت و فن ساندویچ گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ساندویچ گوشت، این غذای …

راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی نخود راز خوشمزگی شامی نخود و فوت و فن شامی نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی نخود یکی از …

راز خوشمزگی بورانی بادمجان و فوت و فن بورانی بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بورانی بادمجان و فوت و فن بورانی بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بورانی بادمجان راز خوشمزگی بورانی بادمجان و فوت و فن بورانی بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بورانی بادمجان، این پیش …

راز خوشمزگی کوکو اسفناج

کوکوی اسفناج خام کوکو اسفناج نواب ابراهیمی طرز تهیه کوکو اسفناج ساده کوکو اسفناج مجلسی طرز تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی کوکوی اسفناج و گردو کوکو اسفناج دونفره کوکوی اسفناج اردبیلی

راز خوشمزگی کوکو اسفناج و نکات پخت کوکو اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

اگر به دنبال تجربه طعم‌های نوین هستید یا به دنبال غذایی مغذی می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم کوکوی اسفناج را امتحان کنید. این کوکو در شکل ظاهری شبیه به کوکو سبزی است، ولی دستور تهیه‌اش با آن متفاوت است. در این مقاله، شما با روش تهیه کوکوی اسفناج آشنا خواهید شد، بنابراین دفعه بعد که به دنبال غذای جدیدی هستید، می‌توانید این کوکو با طعمی خارق‌العاده را آماده کنید.

همزمان با آغاز فصل سرما، اسفناج تازه نیز رو به روی می‌آورد. این سبزی خوشمزه در تهیه انواع بورانی‌ها و کوکوها به کار می‌رود، که کوکوی اسفناج یکی از آن‌ها است. پخت این کوکوی سبز رنگ به روش‌های سایر کوکوها شباهت دارد و تخم‌مرغ اصلی‌ترین ماده اولیه آن است. برای درست کردن این کوکو، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرده و سپس، مراحل توضیح داده شده را به دقت دنبال کنید تا در نهایت یکی از لذیذترین کوکوهای جهان را تهیه کرده باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

اسفناج تازه ۵۰۰ گرم؛

تخم‌مرغ ۴ تا ۵ عدد؛

سیر ۱ یا ۲ حبه به دل‌خواه؛

آرد سفید گندم ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری؛

پیاز ۱ عدد؛

پیازچه ۲ عدد؛

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی.

طرز تهیه کوکو اسفناج

برای شروع، انتخاب اسفناج تازه و باکیفیت ضروری است. هنگام خرید، به دنبال اسفناج با برگ‌های سبز تیره، ترد و معطر باشید. از خرید اسفناج با برگ‌های پژمرده، لکه‌دار یا لزج که بوی ترشیدگی یا کپک می‌دهند، اجتناب کنید.

ساقه‌های اسفناج باید نازک باشند؛ زیرا ساقه‌های ضخیم نشان‌دهنده‌ی برگ‌های بیش از حد رشدکرده هستند که مزه‌ای تلخ دارند. اگر اسفناج را در کیسه می‌خرید، با فشردن ملایم کیسه می‌توانید تازگی آن را بررسی کنید.

اسفناج تازه معمولاً حاوی خاک است و باید کاملاً شسته شود. ریشه‌ها را از ساقه جدا کرده و برگ‌ها را از ساقه‌ها جدا کنید. اسفناج را در کاسه‌ای بزرگ پر از آب بخیسانید و به آرامی هم بزنید تا خاک و گل آن جدا شود. اسفناج را چندین بار بشویید تا کاملاً تمیز شود.

ساقه‌های سفت اسفناج را جدا کنید تا کوکو نرم‌تر و یکنواخت‌تر شود. اجازه بدهید آب اضافی کاملاً خارج شود و سپس اسفناج را به ۲ یا ۳ بخش تقسیم کنید. لازم نیست اسفناج را خیلی ریز خرد کنید تا در کوکو مشخص باشد.

پیازچه‌ها را خرد کنید و همراه با پیاز نگینی خردشده و کمی روغن در تابه مناسب تفت دهید. پس از نرم شدن پیاز، اسفناج خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که آب آن تبخیر شود تفت دهید. سپس مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.

زمانی که اسفناج خنک شد، آن را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

تابه‌ای را گرم کنید و به آن روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، مایه کوکوی اسفناج را به تابه اضافه کنید. می‌توانید کوکو را به صورت تکه‌های کوچک مثل کتلت یا یکجا مانند کوکو سبزی سرخ کنید.

درب تابه را ببندید و اجازه بدهید کوکو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، کوکوی اسفناج آماده است. این کوکو را با خیارشور، گوجه، ماست و نان تازه سرو کنید.

راز خوشمزگی کوکو اسفناج

هنگام شستن اسفناج باید بسیار دقیق باشید زیرا وجود گل و لای در اسفناج می‌تواند باعث شود کوکوی شما مزه بدی بگیرد.

برای افزودن طعم بهتر به کوکوی اسفناج، می‌توانید موادی مانند سیب‌زمینی پخته شده، گردو یا پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.

اگرچه سیر به این کوکو طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد، اما در صورتی که علاقه‌ای به طعم سیر ندارید، می‌توانید از افزودن آن خودداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.