راز خوشمزگی سوپ هویج و نکات سوپ هویج خوشمزه و خانگی درجه یک - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد فتوش و فوت و فن سالاد فتوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد فتوش و فوت و فن سالاد فتوش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد فتوش راز خوشمزگی سالاد فتوش و فوت و فن سالاد فتوش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد فتوش، این غذای …

راز خوشمزگی شیرینی ساوارین و فوت و فن شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی ساوارین و فوت و فن شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی ساوارین راز خوشمزگی شیرینی ساوارین و فوت و فن شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ساوارین، شیرینی دایره‌ای شکل فرانسوی …

راز خوشمزگی آبگوشت کشک و فوت و فن آبگوشت کشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت کشک و فوت و فن آبگوشت کشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت کشک راز خوشمزگی آبگوشت کشک و فوت و فن آبگوشت کشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آبگوشت کشک، این غذای …

راز خوشمزگی سوپ هویج

راز خوشمزه شدن سوپ جو نی نی سایت ادویه برای خوشمزه شدن سوپ جو طرز تهیه سوپ هویج و جو طرز تهیه سوپ هویج و رشته راز خوشمزه شدن سوپ جو رستورانی سوپ هویج رستورانی سوپ هویج و سیب زمینی راز خوشمزه شدن سوپ ورمیشل

راز خوشمزگی سوپ هویج و نکات سوپ هویج خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

هویج، منبعی برجسته برای ویتامین A و یکی از مواد غذایی با کالری پایین است. هنگام پخت، هویج کاروتنوئیدهای خود را آزاد می‌کند، که این فرآیند جذب ویتامین A را تسهیل می‌بخشد. سوپ هویج کم کالری و مغذی است و ارزش امتحان کردن دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج

۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز زرد، که ریز خرد شده باشد

یک حبه سیر، خرد شده

۲.۵ سانت زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده

۹۰۰ گرم هویج تازه، پوست کنده و خرد شده

یک برگ آویشن تازه

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

۲ فنجان آب هویج طبیعی ( یا آب سیب یا پرتقال )

یک سوم فنجان ماست کم چرب ساده

۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، برای چاشنی زدن

دو قاشق غذا خوری دانه آفتابگردان برای چاشنی زدن ( اختیاری )

طرز تهیه سوپ هویج

در یک ماهی‌تابه متوسط روی شعله متوسط، دو قاشق روغن زیتون بریزید. پیاز را افزوده و تا زمانی که نرم شود بپزید، حدود ۶ تا ۸ دقیقه. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تا زمانی که عطر آن‌ها آزاد شود، بپزید. هویج، آویشن، نمک و فلفل را به ماهی‌تابه اضافه کنید و به اندازه کافی آب بریزید تا سبزیجات را بپوشاند و سوپ را به جوش بیاورید. درب ماهی‌تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید، اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. پس از سرد شدن، آویشن‌ها را دور بریزید و مخلوط هویج را با مخلوط‌کن پوره کنید تا صاف شود، حدود سه دقیقه. آب میوه تازه را اضافه کنید و سپس سوپ را به آرامی روی حرارت کم دوباره گرم کنید. قبل از سرو، مزه سوپ را برای تنظیم نمک و فلفل بچشید و دو قاشق روغن زیتون باقیمانده را اضافه کنید. سوپ را در چهار کاسه بریزید و هر کدام را با ماست، گشنیز و دانه‌های آفتابگردان تزئین کنید. سوپ را داغ سرو کنید.

راز خوشمزگی سوپ هویج

استفاده از زودپز در تمام مراحل پخت باعث می‌شود که در زمانی کمتر از یک ساعت، سوپی عالی و خوش‌طعم آماده شود.

اضافه کردن زرشک براساس سلیقه شخصی است.

برای تنوع، امکان استفاده از نخود یا ذرت وجود دارد.

شما می‌توانید به اختیار از سینه یا پهلوی مرغ استفاده نمایید.

با این شیوه پخت، سوپ بطور کامل با استفاده از آب مرغ پخته می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.