راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ کره‌ای به عنوان …

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا و نکات پخت پیتزا مارگاریتا و مواد پیتزا مارگاریتا ایتالیایی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا …

راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ میگو راز خوشمزگی ساندویچ میگو و فوت و فن ساندویچ میگو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ساندویچ میگو، این غذای …

راز خوشمزگی کرم کاسترد

طرز تهیه کاسترد با پودر کاسترد طرز تهیه کاسترد خانگی با شیر طرز تهیه کرم کاسترد برای کیک طرز تهیه کاسترد برای 4 نفر طرز تهیه کاسترد با آب طرز تهیه کاسترد ساده طرز تهیه کاسترد مجلسی کرم کاسترد برای روی کیک

راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کرم کاستارد، دسری با بافت نرم و طعم دلپذیر است که می‌توان به شیوه‌های مختلفی از آن بهره برد. این کرم خوشمزه را می‌توان به تنهایی سرو کرد یا با مواد دیگری مانند ژله ترکیب نمود تا دسری منحصر به فرد خلق شود. همچنین، کاستارد در بسیاری از دستورات قنادی به عنوان خامه یا مواد پرکننده استفاده می‌شود و در پخت شیرینی‌جات کاربرد فراوانی دارد.

آیا می دانید پودر کاسترد چیست؟

پودر کاسترد، محصولی آماده و متنوع است که برای ساخت انواع دسرها و کرم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پودر، که در بافت خود به نشاسته می‌ماند، پس از آماده‌سازی به عنوان یک سس شیرین برای زیباسازی و طعم‌دار کردن کیک‌ها و انواع شیرینی به کار رفته می‌شود.

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری پودر کاستارد

۲ لیوان شیر

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق غذاخوری گلاب

۲/۱ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کرم کاسترد

برای تهیه کرم کاستارد، به خاطر داشته باشید که هر قاشق غذاخوری پودر کاستارد نیازمند یک لیوان شیر است. بنابراین، برای مقدار بیشتری از کرم، شیر اضافی مورد نیاز خواهد بود.

ابتدا، پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد ریخته و به خوبی هم بزنید تا از تشکیل گلوله‌ها جلوگیری شود. سپس، شکر را به این مخلوط افزوده و در شیر حل کنید.

گام بعدی، قرار دادن باقیمانده شیر بر روی حرارت متوسط است. مخلوط شیر و کاسترد را به همراه وانیل به شیر گرم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به نقطه جوش برسد.

کرم را آرام هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. در یک دقیقه پایانی پخت، کمی گلاب اضافه کرده و هم بزنید.

بعد از اینکه کاستارد به قوام مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در نهایت، دسر را با تزیینات دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای کاستارد قنادی

۴ عدد زرده تخم مرغ

۵۰۰ میلی لیتر شیر

۱۲۵ گرم شکر

نصف چوب وانیل یا ۲/۱ قاشق چایخوری پودر وانیل

۲۵ گرم آرد همه منظوره

کمی پوست لیمو

طرز تهیه کرم کاسترد قنادی

ابتدا شیر و چوب وانیل را در قابلمه بریزید. برای افزودن عطر و طعم، کمی پوست لیمو (بدون لایه سفید و تلخ) را به شیر اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت کم قرار دهید تا شیر به جوش آید.

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر ترکیب کرده و هم بزنید تا مخلوطی یکدست و روشن حاصل شود. آرد الک شده را به آرامی به تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید، مراقب باشید تا ترکیب گلوله نشود.

پس از جوش آمدن شیر، چوب وانیل و پوست لیمو را خارج کنید. اگر از پودر وانیل استفاده می‌کنید، آن را هنگام افزودن آرد به تخم‌مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعدی تهیه کاستارد، کمی از شیر جوشیده را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

سپس، کل مخلوط را به شیر در قابلمه انتقال دهید و به خوبی هم بزنید.

کرم را هم بزنید تا به نقطه جوش برسد و حباب بزند. پس از چند دقیقه به آن زمان دهید تا کاملاً بپزد و قوام مناسبی پیدا کند.

در نهایت، کرم کاستارد را بگذارید تا خنک شود. برای نگهداری طولانی‌تر، پس از خنک شدن، کرم را در ظرفی منتقل کنید، با پلاستیک بپوشانید و در فریزر نگهداری نمایید.

راز خوشمزگی کرم کاستارد

کاسترد، گرچه یک کرم ساده به نظر می‌رسد، اما طبخ آن دانش و مهارت خاصی را می‌طلبد. به همین دلیل است که گاهی نتیجه طبخ برای همه یکسان نیست و ممکن است کرم به شکل دلخواه در نیاید. در اینجا چند نکته مهم در تهیه کاسترد بدون استفاده از پودر کاستارد آورده شده که می‌تواند مفید باشد.

اگرچه ممکن است فکر کنید تهیه کرم کاستارد نیاز به وسایل خاصی ندارد، اما برای پخت این کرم به برخی ابزارهای اساسی نیاز است. به عنوان مثال، استفاده از یک قابلمه سنگین و یک کاردک سیلیکونی می‌تواند به پخت یکنواخت کاستارد کمک کند. استفاده از حرارت کم به قابلمه کمک می‌کند تا گرما را به طور موثر به تمام کرم منتقل کند و کاردک با هم زدن مداوم از سوختن یا از دست رفتن کاسترد جلوگیری می‌کند.

برای تهیه کاسترد حرفه‌ای بدون پودر کاستارد، انتخاب دقیق مواد اولیه اهمیت دارد. مثلاً استفاده از شیر بدون چربی می‌تواند بافت کاسترد را آبکی کند، در حالی که شیر پرچرب ممکن است باعث جدا شدن چربی در حین پخت شود. بنابراین، استفاده از ترکیبی از این دو نوع شیر توصیه می‌شود.

همچنین، نوع تخم‌مرغ در تهیه کاسترد بسیار مهم است. توصیه می‌شود فقط از زرده استفاده شود و به ازای هر دو فنجان شیر، چهار زرده تخم‌مرغ به کار برود. برای داشتن کاستاردی غلیظ‌تر، می‌توانید از نشاسته ذرت یا ترکیب آن با آرد استفاده کنید، اما افزایش تعداد زرده‌ها می‌تواند به دسر بوی تخم‌مرغ دهد.

پخت کاستارد نیازمند صبر و وقت است. باید در کنار اجاق گاز بایستید و به طور مداوم هم بزنید تا دسر به غلظت مناسب برسد، که معمولاً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد. پخت نامناسب مواد اولیه می‌تواند طعم کاسترد را تحت تأثیر قرار دهد. به عنوان مثال، آرد کم پخته شده می‌تواند به کاسترد طعم خمیری بدهد و بافت آن را دانه‌ای و گچی کند. بنابراین، توصیه می‌شود کاسترد را حداقل ۱۰ دقیقه در دمای ۹۶ درجه سانتیگراد بپزید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.