;
راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم - مُچُم
راز خوشمزگی استانبولی و ادویه استانبولی با گوشت چیست

راز خوشمزگی استانبولی و ادویه استانبولی با گوشت چیست

راز خوشمزگی استانبولی راز خوشمزگی استانبولی و ادویه استانبولی با گوشت چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو برای آماده‌سازی پلوی استانبولی، لیست …

راز خوشمزگی لازانیا در توستر و نکات پخت لازانیا در توستر به روش حرفه ای

راز خوشمزگی لازانیا در توستر و نکات پخت لازانیا در توستر به روش حرفه ای

راز خوشمزگی لازانیا در توستر راز خوشمزگی لازانیا در توستر و نکات پخت لازانیا در توستر به روش حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از افراد …

راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز

راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز

راز خوشمزگی جوجه راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه و مزه دار کردن جوجه کباب با سس مایونز در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه کباب به عنوان …

راز خوشمزگی غاز

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

از گوشت غاز خانگی محلی و دلپذیر شمالی مازندرانی می‌توانید برای تهیه یک خوراک لذیذ بهره‌برداری کنید. این گوشت با ویژگی‌های خاصی همچون گرم و خشک بودن مشخص می‌شود و برای ایجاد طعمی متمایز از مصلحاتی نظیر آب انار، زیره، دارچین، فلفل و زنجبیل بهره می‌برد. مصرف گوشت غاز می‌تواند به تقویت نیروی طحال و ریه کمک کند و در پیشگیری و درمان بیماری‌هایی همچون برونشیت مزمن، نفریت، آمفیزم و آسم نیز بهره‌وری داشته باشد.

مواد لازم

گوشت غاز

سیر

سس انار

شکر

ادویه

روغن

دانه های انار

طرز تهیه خوراک غاز

گوشت را در داخل قابلمه قرار دهید و به آن فلفل، نمک و حبه‌های سیر را اضافه نمایید. سپس مقدار کافی آب را بریزید تا گوشت پخته شود. به یاد داشته باشید که گوشت به هم نریزد و شکل آن حفظ شود.

هنگامی که گوشت به طور کامل پخته شد، آن را از داخل قابلمه خارج کرده و در روغن سرخ کنید. می‌توانید برای افزودن طعم ترشی، نصف پیمانه آب انار را به همراه گوشت در داخل قابلمه بریزید تا با هم سرخ و پخته شوند.

در مرحله بعد، سس انار را به گوشت اضافه کنید. حتماً توجه داشته باشید که سس به مقدار کافی باشد تا به گوشت مزه دهد.

برای تهیه بخش شیرینی خوراک، به ازای نصف استکان آب، مقداری شکر را حل کنید. در این مرحله، سیرهای سفید را اضافه کنید. سس را به طور مداوم هم زده تا سفت شود.

راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم

گوشت‌ها را درون سس بچرخانید تا به طور کامل مزه بگیرند. اگر می‌خواهید سس خوراک شیرین‌تر باشد، مقدار بیشتری شکر به آن اضافه کنید. اما اگر ترجیح می‌دهید که ترش‌تر باشد، از سس انار کمک بگیرید.

زمانی که سس به مرحله‌ای برسد که غلیظ و سفت شده باشد، این به این معنی است که خوراک آماده سرو شد.

حالا می‌توانید این خوراک لذیذ را به همراه جوانه یا نان سنتی مازندرانی سرو کنید و از طعم و مزه‌ی منحصر به فرد آشپزی مازندرانی لذت ببرید. این غذا با طعم خاص و مزه‌ای متفاوت، ویژگی‌هایی منحصر به فرد از آشپزی منطقه مازندران را به شما و دوستانتان ارائه می‌دهد که قطعاً شگفت‌زده خواهید شد.

نکات پخت غاز

برای آماده‌سازی غاز خانگی با وزن ۳ تا ۵ کیلوگرم، به یاد داشته باشید که این مقدار غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی خواهد بود. حین تمیز کردن غاز، حتماً چربی‌های چسبیده به دیواره داخلی بدن آن را به‌خوبی جدا کنید. در غیر این صورت، غذا بیش از حد چرب خواهد بود و در زمان پخت، روغن به قابلمه اضافه خواهد شد. توجه داشته باشید که مقدار زیاد چربی ممکن است طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد. به جای استفاده از زعفران، می‌توانید سیر تازه و رب آلوچه را ترکیب کرده و از آن به عنوان تنقلات غاز استفاده کنید. اضافه کردن سیر به این غذا، بوی گوشت را کاهش می‌دهد و به طعم آن تنوع می‌بخشد. چند ساعت پیش از شروع پخت، گوشت غاز را می‌توانید در پیاز رنده شده فراوان خوابانید. این کار باعث کاهش بوی گوشت می‌شود و به طعم آن اضافه‌کننده خواهد بود. با رعایت این نکات، می‌توانید یک غاز خانگی محلی، لذیذ و با طعمی متمایز آماده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.