راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
راز خوشمزگی غاز
راز خوشمزگی غاز و نکات پخت غاز و با گوشت غاز چی درست کنم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
از گوشت غاز خانگی محلی و دلپذیر شمالی مازندرانی میتوانید برای تهیه یک خوراک لذیذ بهرهبرداری کنید. این گوشت با ویژگیهای خاصی همچون گرم و خشک بودن مشخص میشود و برای ایجاد طعمی متمایز از مصلحاتی نظیر آب انار، زیره، دارچین، فلفل و زنجبیل بهره میبرد. مصرف گوشت غاز میتواند به تقویت نیروی طحال و ریه کمک کند و در پیشگیری و درمان بیماریهایی همچون برونشیت مزمن، نفریت، آمفیزم و آسم نیز بهرهوری داشته باشد.
مواد لازم
گوشت غاز
سیر
سس انار
شکر
ادویه
روغن
دانه های انار
طرز تهیه خوراک غاز
گوشت را در داخل قابلمه قرار دهید و به آن فلفل، نمک و حبههای سیر را اضافه نمایید. سپس مقدار کافی آب را بریزید تا گوشت پخته شود. به یاد داشته باشید که گوشت به هم نریزد و شکل آن حفظ شود.
هنگامی که گوشت به طور کامل پخته شد، آن را از داخل قابلمه خارج کرده و در روغن سرخ کنید. میتوانید برای افزودن طعم ترشی، نصف پیمانه آب انار را به همراه گوشت در داخل قابلمه بریزید تا با هم سرخ و پخته شوند.
در مرحله بعد، سس انار را به گوشت اضافه کنید. حتماً توجه داشته باشید که سس به مقدار کافی باشد تا به گوشت مزه دهد.
برای تهیه بخش شیرینی خوراک، به ازای نصف استکان آب، مقداری شکر را حل کنید. در این مرحله، سیرهای سفید را اضافه کنید. سس را به طور مداوم هم زده تا سفت شود.
گوشتها را درون سس بچرخانید تا به طور کامل مزه بگیرند. اگر میخواهید سس خوراک شیرینتر باشد، مقدار بیشتری شکر به آن اضافه کنید. اما اگر ترجیح میدهید که ترشتر باشد، از سس انار کمک بگیرید.
زمانی که سس به مرحلهای برسد که غلیظ و سفت شده باشد، این به این معنی است که خوراک آماده سرو شد.
حالا میتوانید این خوراک لذیذ را به همراه جوانه یا نان سنتی مازندرانی سرو کنید و از طعم و مزهی منحصر به فرد آشپزی مازندرانی لذت ببرید. این غذا با طعم خاص و مزهای متفاوت، ویژگیهایی منحصر به فرد از آشپزی منطقه مازندران را به شما و دوستانتان ارائه میدهد که قطعاً شگفتزده خواهید شد.
نکات پخت غاز
برای آمادهسازی غاز خانگی با وزن ۳ تا ۵ کیلوگرم، به یاد داشته باشید که این مقدار غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی خواهد بود. حین تمیز کردن غاز، حتماً چربیهای چسبیده به دیواره داخلی بدن آن را بهخوبی جدا کنید. در غیر این صورت، غذا بیش از حد چرب خواهد بود و در زمان پخت، روغن به قابلمه اضافه خواهد شد. توجه داشته باشید که مقدار زیاد چربی ممکن است طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد. به جای استفاده از زعفران، میتوانید سیر تازه و رب آلوچه را ترکیب کرده و از آن به عنوان تنقلات غاز استفاده کنید. اضافه کردن سیر به این غذا، بوی گوشت را کاهش میدهد و به طعم آن تنوع میبخشد. چند ساعت پیش از شروع پخت، گوشت غاز را میتوانید در پیاز رنده شده فراوان خوابانید. این کار باعث کاهش بوی گوشت میشود و به طعم آن اضافهکننده خواهد بود. با رعایت این نکات، میتوانید یک غاز خانگی محلی، لذیذ و با طعمی متمایز آماده کنید.