تزیین سالاد فصل با ایده های جالب و بسیار زیبا برای مهمانی
مدل بلوز دامن مجلسی جدید بسیار شیک و زیبا برای مراسم خاص
مدل بلوز دامن مجلسی جدید مدل بلوز دامن مجلسی جدید بسیار شیک و زیبا برای مراسم خاص همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل بلوز دامن …
مدل یقه لباس مجلسی لمه + زیباترین و جدیدترین مدل های یقه مخصوص لباس مجلسی لمه
مدل یقه لباس مجلسی لمه مدل یقه لباس مجلسی لمه + زیباترین و جدیدترین مدل های یقه مخصوص لباس مجلسی لمه همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل خامه ای مردانه و زنانه بسیار جذاب برای افراد خاص پسند
مدل خامه ای مدل خامه ای مردانه و زنانه بسیار جذاب برای افراد خاص پسند همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شما با کمترین تغییر در …
تزیین سالاد فصل
تزیین سالاد فصل با ایده های جالب و بسیار زیبا برای مهمانی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
یکی از انواع سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که برای هر فصل از مواد متفاوتی برای تهیه این سالاد استفاده می شود. البته در حال حاضر این سالاد مخلوطی از کاهو ، خیار ، گوجه فرنگی و .. است که به صورت ثابت در همه ماه های سال با همین ترکیب تهیه می شود.
سالاد فصل یکی از سالادهای ایرانیِ خوش آب و رنگ و خوشمزه است که تنوع زیادی در مواد غذایی مختلف دارد. در این سالاد همانطور که از نامش پیداست از سبزیجات فصلی متنوعی استفاده میشود. سالاد فصل بهار و تابستان از خوراکیهای با طبع سرد و سالاد فصل پاییز و زمستان از سبزیجات و صیفیجات با طبع گرمی تهیه خواهند شد.
سس این سالاد به گونهای تهیه میشود که که باید با توجه به حجم سالاد مورد نظر، مقداری سس مایونز را با روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو یا نارنج مخلوط کنید. در انتهای کار سس را روی سالاد بریزید یا جداگانه آن را در ظرفی سرو کنید.
برای تهیه سالاد فصل با شکلهای مختلف میتوانید همۀ مواد سالاد را رنده یا خرد کنید. سالاد را مرحله به مرحله در قالب مورد نظر خود بریزید و با پشت قاشق به مواد فشار وارد کنید. سالاد را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید. برای آنکه بتوانید سالاد را به راحتی از قالب خارج کنید، میتوانید درون قالب را با یک کیسه فریزری بپوشانید و مواد را روی آن بریزید.
معمولا سالاد سبزیجات یا فصل از سبزیجات و صیفی جات مختلف تشکیل میشن. همین تنوع در مواد باعث ایجاد رنگهای فوق العاده شاد و زیبا و متنوع در بشقاب میکنه که با استفاده درست میشه یک تزیین عالی روی اونها انجام داد. پس بسته به موادی که در اختیار داریم، میتونیم سالادمون رو تزیین کنیم. اول از همه میشه با استفاده از تنوع رنگی مواد، شکل های مختلف و زیبایی رو ایجاد کرد.
یکی از مرسوم ترین انواع تزیین سالاد فصل به شکل نواری است که همه شما با آن آشنایی دارید و از ترکیب لایه هایی از خیار سبز قلمی، گوجه فرنگی، هویج، گلم سفید، کلم بنفش، ذرت، نخود سبر، جوانه گندم، کلم بروکلی و … درست می شود و دیزاین همه پسند و مجلسی خواهد بود. در این مدل تزیین سالاد فصل، بخاطر پخش بودن همه نوع سبزیجات با رنگ های مختلف در ظرف، جلوه بسیار جذابی خواهد داشت و دیزاین بی نظیری خواهد بود.
برای تزیینی کردن سالاد نیاز به ابزار خاصی نیست می توان با تکیه به کمی سلیقه و خلاقیت و استفاده مناسب از حرکات چاقو بهترین زیباسازی را انجام دادبخصوص خوردن یک سالاد رنگارنگ شکل داده شده می تواند نقش مهمی در باز شدن اشتهای افراد داشته باشد
همیشه قرار نیست بجای اصل کاری تمام زمان خود را صرف تزیینات سالاد کنید، با طرح های ساده شروع کنید تا ظرف مدت کوتاهی سرعت عمل داشته باشید استفاده از خیار، گوجه فرنگی نقش زیادی در طرح های تزیینی سالادها دارد، اما یادتان باشد تزئینات رو تا حدی انجام بدید که موادی از بین نرفته و هدر نرود
برای سالاد همیشه نیاز نیست تمام مواد مورد نیاز از کاهو تا کلم و هویچ و زیتون و گوجه و پیاز و … باشد، می توان با ابتدایی ترین سبزیجات موجود نیز کارتان را انجام دهید
برای تهیه سس سالاد فصل ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و در آن مقداری ماست چکیده و سس مایونز بریزید و کامل هم بزنید تا یکدست شود. در ادامه در آن مقداری آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. د صورت تمایل می توانید کمی شکر هم به مواد اضافه کنید تا از حالت ترشی دربیاید. سس شما آماده است و می توانید برای اینکه خوب جا بیفتد آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. حال می توانید سس را در یک ظرف مخصوص سس بریزید و در کنار سالاد سرو کنید.
سالاد فصل، یک نوع از سالاد است که میتوان آن را در فصول مختلف آن را تهیه کرد و با توجه به طبع هر فصل به آن مواردی اضافه و یا از آن حذف کرد. با این که برای تهیه سالاد فصل چندین طرز تهیه مختلفی وجود دارد، در تمام آنها سبزیجات کاهو، هویج، خیار و گوجه به صورت ثابت وجود دارند. بهتر است برای تهیه سالاد فصل زمستان، چاشنیها و سبزیجاتی با طبع گرم به آن اضافه کنید. سالاد فصل مخلوط، سالاد فصل مجلسی و سالاد فصل مخصوص از انواع این سالاد هستند. متخصصان تغذیه مصرف سالاد را به دلیل داشتن فیبر بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن و سلامت سیستم گوارش توصیه می کنند.
برای تهیۀ سالاد کلم ابتدا باید کاهو یا کلم برگ را به اندازۀ متوسط و یا خلالی خرد کنید. می توانید کاهو یا کلم را متناسب با سلیقۀ خود در زیر باقی مواد قرار دهید. سپس خیارها را کاملاً پوست بگیرید و به طور حلقه ای برش بزنید. البته می توانید پوست خیار را نگیرید. در ادامه باید پوست هویج را بگیرید و با قسمت ریز رنده آن را رنده کنید. سپس نوبت به گوجه می رسد. بهتر است که از گوجه فرنگی سفت استفاده کنید تا هنگام خرد کردن له نشود. می توانید گوجه فرنگی را به شکل حلقه و یا ریزتر خرد کنید. در آخر نوبت به ذرت ها می رسد. باید ذرت را به صورت پخته شده در کنار دیگر مواد قرار داد. حال تمام موادی که برای سالاد فصل نیاز است خرد شده و آماده است. در انتها باید آن را به شکل دلخواه تزئین کنید. می توان هر کدام از سبزیجات را به صورت مجزا در کنار یک دیگر قرار داد و هویج را روی آن بریزید و یا کاهو یا کلم را در زیر باقی مواد گذاشته و از خیار، هویج و ذرت برای تزئین روی آن استفاده کنید.
در تزئین سالاد فصل می توان خیلی خلاقیت به خرج داد. تلاش کنید زمان خیلی زیادی صرف این کار نکنید، بیرون ماندن سبزیجات خرد شده از یخچال باعث پلاسیدگی و از بین رفتن تازگی مواد میشود. برای تزئین این سالاد میتوانید از سبزیجات استفاده شده در سالاد استفاده کرد و بهتر سس سالاد به صورت جدا سرو شود. برای تزئین سالاد فصل مجلسی بهتر است از ابتدا تصمیم خود را گرفته و حتی مواد سالاد را به صورت جدا جدا و تقسیم شده در ظرف قرار دهید. این کار به افراد نیز کمک میکند به مقدار دلخواه از هر سبزیجات میل کنند. استفاده از مغز کاهو، ذرت، هویج رنده شده، خیار و گوجه حلقه شده جلوه بهتری به سالاد فصل و سفره می بخشد.
سبزیجات را به خواص فوقالعادهای میشناسیم که برای سلامتی بدن دارند. بیشتر سبزیجات کالری کمی دارند، اما سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر هستند. همهی سبزیجات مفید هستند، اما بعضی از سبزیجات به دلیل خواص منحصربهفردی که برای سلامتی بدن دارند، از سایر سبزیجات متمایز میشوند.
برای تهیه سس سالاد فصل به حجم سالاد توجه داشته باشید. سس سالاد باید به اندازه کافی باشد. برای تهیه سس سالاد فصل صورتی می توانید سس سالاد را به همراه سس گوجه، نمک، روغن زیتون، آب لیمو و فلفل سیاه ترکیب کنید و بر روی سالاد بریزید و یا آن را در ظرف مخصوص سالاد سرو کنید. در صورتی که می خواهید سالاد فصل رژیمی درست کنید باید میزان سس مایونز را کمتر کنید و آن را با مقدار بیشتری ماست کم چرب ترکیب کنید.
یکی از نکاتی که می تواند سالاد شما را تبدیل به یک سالاد مخصوص و خوشمزه کند، استفاده از رب گوجه می باشد. برای طرز تهیه سالاد فصل با رب، مقداری رب گوجه را تف دهید و به مواد سس اضافه کنید. سپس مشاهده خواهید کرد که طعم سالادتان بی نظیر خواهد شد. علاوه بر این حتی می توانید از سس های قرمز آماده استفاده کنید و مقداری از آن را در داخل سس سالاد فصل بریزید.
برای تهیه سالاد فصل پاییز می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود از مواد و سبزیجات مختلفی استفاده کنید. به طور مثال می توانید از انار، کلم قرمز، کاهو و بروکلی استفاده کنید. شما می توانید همه این مواد را خرد کرده، در ظرف مخصوص بریزید و سپس با استفاده از ۲ قاشق ماست چکیده، ۱ قاشق مایونز، ۱ قاشق روغن زیتون بدون بو و نمک و فلفل سس سالاد را تهیه کرده و روی آن بریزید و میل کنید.
همچنین می توانید در طرز تهیه سالاد فصل پاییز، از خیار، نعنا، انار و پیاز بنفش استفاده کنید به این صورت که همه این مواد را با هم ترکیب کرده و سپس سس سالاد را مانند روشی که ذکر شد درست کنید و بر روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.