تزیین سالاد فصل و کاهو با ایده های بسیار زیبا و آسان
مدل آرایش زنانه جدید ملایم و ساده به سبک لایت
مدل آرایش زنانه جدید مدل آرایش زنانه جدید ملایم و ساده به سبک لایت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اکثر خانمها کم و بیش دستی …
مدل مانتو جدید 1403 زنانه و دخترانه بسیار شیک و مد روز
مدل مانتو جدید ۱۴۰۳ مدل مانتو جدید ۱۴۰۳ زنانه و دخترانه بسیار شیک و مد روز همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو جزو اصلی ترین …
مدل بلوز بافتنی توری زنانه جدید + قشنگ ترین لباس های توری امسال را ببینید
مدل بلوز بافتنی توری زنانه جدید مدل بلوز بافتنی توری زنانه جدید + قشنگ ترین لباس های توری امسال را ببینید در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
تزیین سالاد
تزیین سالاد فصل و کاهو با ایده های بسیار زیبا و آسان همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سالاد یک غذای ساده و سبک محسوب می شود که البته به طور عامیانه در کنار غذا صرف می گردد. بر اساس مواد و و میوه و سبزیجاتی که در هر یک از سالادها به کار می رود, سالادها تنوع می یابند. سالاد هم مانند تمامی غذاها و دسرها و نوشیدنی ها پس از تهیه برای خوش طعم تر شدن و اشتها برانگیزتر شدن تزیینی زیبا و متفاوت را می طلبند.
سالادها بسته به ذائقه و سلیقه ما و نیز دیگر موارد دخیل انتخاب و تهیه می شوند. البته که روزانه تنوع زیادی از سالادها را بر روی میز پذیرایی خود به کار می بریم که ممکن است بدون تزیینات و یا حداقل با تزیینات کمتری همراه باشد. اما اگر این تدارک دیدن برای مجلس و مهمانی باشد، قطعا قضیه متفاوت خواهد بود و وجود تزیینات الزامی می شود. تزیینی که برای هر سالاد به کار می بریم می تواند متغیر باشد که سلیقه، حوصله و خلاقیت سهم بالایی در آن دارند. البته که نوع سالاد در این متفاوت بودن سهیم است، مثلا ایده ای که برای تزیین سالاد الویه به کار گرفته می شود با تزیینی که برای سالاد شیرازی استفاده می گردد، تفاوت دارد.
کسانی که چاق و یا دارای اضافه وزن می باشند، با استفاده از سالاد در وعده ی غذایی خویش می توانند از بیشتر شدن وزن خود پیشگیری نموده و به سلامتی و تناسب اندام خود کمک کنند. همچنین ممکن برخی از کودکان از خوردن سالاد اکراه داشته باشند، با تزیین این غذای سبک و در برخی مواقع چاشنی غذایی می توانند باعث اشتها برانگیز بودن آن شده و کودکان را ترغیب به میل آن نمایید. یک ظرف سالاد غیر از تامین مواد غذایی لازم بدن، به علت دارا بودن آب و فیبر قادر به پر کردن معده شما بوده و نمی گذارد ساده و سریع گرسنه شوید.
کم بودن مواد مغذی، مواد معدنی و املاح، ویتامین ها ممکن است موجب بی رنگ گردیدن ناخن ها و شکننده شدن آنها گردد. به منظور رویارویی با این مشکل باید در روز به اندازه کافی منیزیم، پتاسیم، فسفر و منگنز استفاده نمایید که در گیاهانی همچون کلم بروکلی، کلم بروکسل، تربچه و هویج وجود دارد را به سالادتان بیفزایید. فیبر موجود در سالاد سبزیجات جهت مانع و پیشگیری از یبوست نیز سودمند می باشد. یبوست زمانی رخ می دهد که مدفوع در روده ها به اندازه کافی دارای آب نیستند و خیلی سفت می گردند. فیبر درون سبزیجات باعث نرم گردیدن مدفوع می گردد، پس مانع یبوست می شود.
سالادهای ایرانی انواع مختلفی دارند و از رایج ترین آن ها می توان به سالاد فصل و سالاد شیرازی و سالاد کلم و سالاد هویج و سالاد الویه و سالاد ماکارونی و سالاد کاهو اشاره کرد که بهتر است بعد از تهیه هر کدام از این سالادها آن ها را به زیباترین شکل ممکن تزیین کنید تا زینت بخش سفره شما باشند.
برای تزیین کردن سالاد روش های مختلفی وجود دارد و شما می توانید کاهو و کلم و خیار و … را به شکل های مختلف برش بزنید سپس سبزیجات برش داده شده را درون ظرف مورد نظر خود بچینید و با کمک سس مخصوص، سالاد را تزیین کنید.
تزیین سالاد به شکل دسته گل یکی از انواع روش های حرفه ای و جالب است و شما می توانید سبزیجات و صیفی جات را به شکل گل های کوچک و بزرگ و برگ برش بزنید سپس آن ها را به صورت یک دسته گل زیبا در کنار یکدیگر قرار دهید. تزیین سالاد شیرازی و تزیین سالاد فصل و تزیین سالاد کاهو به شکل گل از انواع ایده های جالب برای تزیین این سالادهای پرطرفدار محسوب می شود.
تزیین سالاد فصل به شکل نواری : این مدل آشنا ترین مدل تزیین سالاد فصله ، به این صورت که لایه هایی از خیار ، گوجه ، هویج ، گلم سفید ، کلم بنفش ، ذرت ، نخود سبر ، جوانه گندم ، کلم بروکلی و خلاصه هر چیزی که دوست داشته باشید رو کنار هم قرار میدیم و تمام ! این مدل به خاطر این که همه جای ظرف از همه مواد سالاد یکنواخت پخش میشه و رنگ ها کنار هم جلوه قشنگی پیدا میکنند و مهمتر از همه ساده و راحته خیلی محبوبه !
تزیین سالاد با گل هایی از جنس سبزیجات : یه مدل محبوب و رایج دیگه اینه که با موادی که در دسترس داریم جند تا گل درست کنیم و روی سالاد رو با گل هایی از جنس گوجه و هویچ و برگ هایی از جنگ خیار و کاهو و جعفری تزیین کنیم این ایده نیاز به کمی مهارت داره ولی اما با تمرین و دیدن چند تا فیلم آموزشی یاد میگیرید چطور با سبزیجات گل های خوشگل درست کنید و بعد هم سالاد هاتون رو شبیه دسته گل وسبد گل تزیین کنید.
در تزیین سالاد، از میوهها و سبزیجات با رنگهای زنده مانند فلفل دلمهای، پیاز قرمز، خیار، گوجه فرنگی و غیره استفاده کنید. این رنگها باعث میشوند سالاد شما زیبا و جذاب به نظر برسد.سبزیجات و میوههای تازه و شاداب همیشه بهترین گزینه برای تزیین سالاد هستند. این موارد باعث میشوند سالاد شما شاداب و طراوت بخش به نظر برسد.
شکلدادن به سبزیجات و میوهها یکی از روشهای جذاب برای تزیین سالاد است. برای مثال، میتوانید گوجه فرنگی را به شکل قلب یا خیار را به شکل موجدار شکلدهی کنید.استفاده از سبزیجات خشک مانند کرفس خشک، پیاز خشک و آجیلها مانند بادام، گردو و فندق برای تزیین سالاد یکی از روشهای جذاب و خوشمزه است.
استفاده از سسهای متنوع مانند سس فلفلی، سس بلو چیز، سس ترش و شیرین و غیره میتواند به تزیین سالاد شما کمک کند.از آن جایی که سس ها هر کدام در طعم و رنگ های مختلفی هستند می تواند تاثیر بسزایی در تزئین سالاد شما داشته باشد . برای یادگیری هر چه حرفه ای تر سس ها را به مشاهده دوره آموزش سس مقدماتی و آموزش سس پیشرفته دعوت می کنیم.
رعایت تعادل در رنگ و طعم سالاد نیز بسیار مهم است. باید توجه داشت که سبزیجات و میوهها با هم تعادل رنگ و طعم داشته باشند تا سالاد شما به نظر برسد. تنوع در اندازه و شکل سبزیجات نیز میتواند به تزیین سالاد شما کمک کند. میتوانید سبزیجات را به شکل نوار، مکعب، برگ و غیره تهیه کنید.
سالاد را به عنوان پیش غذا یا گاهی اوقات بعد از غذای اصلی به عنوان یک غذای جدا و برخی اوقات همراه با غذای اصلی سرو می کنند. البته اگر سالاد شما حاوی موادی باشد که ارزش غذایی کافی را داشته باشد میتوان به عنوان وعده غذایی اصلی هم آن را مصرف کرد. به طور کلی این واژه ریشه در زبان فرانسوی دارد که به معنی شور و نمکی و نمک اندود شده می باشد. سالاد ها انواع مختلفی دارند که شما می توانید با توجه به مواد اولیه ای که در اختیار دارید و همچنین ذائقه و سلیقه خود و نوع رژیم غذایی آنها را تهیه کنید و در برنامه غذایی خود بگنجانید.
از جمله سالادهایی که در ایران رایج است می توان به سالاد شیرازی، سالاد فصل، سالاد الویه، سالاد کلم، سالاد ماکارونی و سالاد لوبیا اشاره کرد. از جمله سالادهایی که در دنیا رایج هستند می توان به سالاد پاستا، سالاد اندونزی، سالاد روسی، سالاد تخم مرغ، سالاد سزار و غیره اشاره کرد. برای تهیه سالاد علاوه بر موادی که داخل آن مصرف میشود تزیین سالاد اهمیت ویژه ای پیدا می کند زیرا گاهی اوقات به عنوان فاکتورهای تزئینی سفره ما ایرانی ها محسوب می شوند و می توانید با انواع مختلف مواد غذایی روی سالاد تان را تزئین کنید.
یکی از رایج ترین سالادهایی که مورد علاقه تمام سلیقه ها و ذائقه ها هست و معمولاً در اکثر مهمانی ها آن را تهیه میکنیم سالاد کاهو می باشد. مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو شامل کاهو و در صورت نیاز کلم و هویج می باشد. البته برای تزیین آن میتوانید از خیار و گوجه و هویج رنده شده و ذرت و موارد دلخواه دیگر هم استفاده کنید. برای تهیه سالاد کاهو باید ابتدا همه کاهو، کلم و موادی که برای تهیه سالاد مورد نیاز است را خرد کنید و داخل آب نمک برای مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آن را آبکشی کنید و خوب بشویید و در ظرف دلخواه بریزید. هویج را هم با قسمت درشت رنده کنید.
هنگامی که برای خرید کاهو به فروشگاه مراجعه میکنید برای تست تلخی و شیرینی کاهو می توانید ته برگ کاهو را با ناخن خود بتراشید و بو کنید. اگر بوی تندی داد یعنی کاهو تلخ است و اگر بدون بو بود کاهو شیرین است. علاوه بر محتویاتی که داخل سالاد به کارمیرود، سس سالاد کاهو تاثیر ویژه ای در طعم آن خواهد داشت. مواد لازم برای تهیه سس سالاد کاهو شامل ماست، سس مایونز، نمک و فلفل و آبلیمو و در صورت تمایل پودر لبو می باشد. شما باید سس مایونز و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس کمی آب لیمو و فلفل و نمک و پودر لبو را به ظرف اضافه کنید و آنها را هم بزنید. معمولاً کمی پودر لبو داخل سس سالاد کاهو میریزند تا رنگ صورتی بگیرد و ظاهر سالاد را جذاب تر کند.
سالاد فصل هم جزو سالاد های خوشمزه ای است که می توانید با استفاده از دستورالعملی که در ادامه مشاهده می کنید آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای درست کردن سالاد فصل اول باید ظرف سالاد را انتخاب کنید و داخل آن کاهو را خرد کنید و کلم ها را هم به صورت نواری خرد کرده و سپس خیار و گوجه را حلقهای کنید. سپس کاهو را داخل دیس ریخته و خیار و گوجه حلقه را هم به هر ترتیبی که می خواهید روی آن قرار دهید و در نهایت هویج را روی سالاد رنده نمایید و به سراغ تهیه سس سالاد بروید.
واااااو خیلی عالی بود مرسی