راز خوشمزگی والک پلو و فوت و فن والک پلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی و نکات تهیه ساندویچ تن ماهی خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی و نکات تهیه ساندویچ تن ماهی خانگی

راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی راز خوشمزگی ساندویچ تن ماهی و نکات تهیه ساندویچ تن ماهی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ تن ماهی یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ و نکات پخت زرشک پلو با مرغ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی حاجی بادام و نکات پخت حاجی بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حاجی بادام و نکات پخت حاجی بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حاجی بادام راز خوشمزگی حاجی بادام و نکات پخت حاجی بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از شیرینی‌های معتبر استان یزد، حلوای …

راز خوشمزگی والک پلو

راز خوشمزگی والک پلو و فوت و فن والک پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی والک پلو و فوت و فن والک پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

والک پلو، یکی از غذاهای محلی و سنتی خطه شمال ایران، به خصوص استان گیلان و مازندران است که با عطر و طعم خاص و بی‌نظیر خود، یادآور طبیعت سرسبز و کوهستان‌های شمال کشور است. این غذای ساده و در عین حال لذیذ، با استفاده از برنج و گیاه خودروی والک تهیه می‌شود که در فصل بهار در دامنه‌های کوهستانی می‌روید. والک با طعم و عطر خاص خود که یادآور ترکیبی از پیاز و سیر است، به این پلو طعمی منحصر به فرد می‌بخشد. اگرچه اطلاعات دقیقی در مورد تاریخچه والک پلو در دسترس نیست، اما با توجه به استفاده از گیاه والک که از دیرباز در مناطق شمالی ایران به عنوان یک سبزی خوراکی و دارویی مصرف می‌شده است، می‌توان حدس زد که تهیه والک پلو نیز از قدیم الایام در میان مردم این مناطق رایج بوده است. والک پلو به دلیل سهولت در تهیه و طعم دلپذیر آن، در سایر نقاط ایران نیز طرفداران خاص خود را دارد و به عنوان یک غذای سالم و مقوی در خانه‌ها تهیه می‌شود. این پلو علاوه بر طعم لذیذ، دارای خواص غذایی فراوانی نیز هست و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سالم و مغذی در برنامه غذایی شما گنجانده شود.

مواد اولیه برای تهیه والک پلو (برای ۴ نفر)

برنج: ۴ پیمانه

والک: ۵۰۰ گرم

روغن: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه والک پلو

برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.

والک را پاک کرده و شسته و ریز خرد کنید.

در یک قابلمه مناسب، آب را به جوش آورید و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید.

پس از اینکه برنج نیم پز شد، والک خرد شده را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید برنج و والک برای چند دقیقه با هم بجوشند تا والک پخته شود.

برنج و والک را آبکش کرده و در قابلمه مناسب بریزید.

مقداری روغن به برنج اضافه کرده و آن را دم کنید.

والک پلو آماده است و می‌توانید آن را به همراه ماهی یا گوشت سرو کنید.

راز خوشمزگی والک پلو

راز خوشمزگی والک پلو در استفاده از والک تازه و همچنین پخت صحیح برنج است. استفاده از روغن حیوانی یا کره نیز طعم و عطر خوبی به والک پلو می‌بخشد. همچنین می‌توانید برای تنوع در طعم والک پلو، از سایر چاشنی‌ها مانند سماق یا زعفران نیز استفاده کنید.

نکات تکمیلی

برای جلوگیری از له شدن والک، آن را در آخرین لحظات پخت به برنج اضافه کنید.

می‌توانید والک پلو را به همراه ماست و خیار نیز سرو کنید.

برای افزایش ارزش غذایی والک پلو، می‌توانید کمی گردو یا کشمش به آن اضافه کنید.

۱۰ مورد از خواص والک پلو

تقویت سیستم ایمنی بدن (به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های موجود در والک)

کمک به هضم غذا

کنترل وزن و کاهش چربی خون

پیشگیری از یبوست

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

افزایش انرژی و شادابی

حفظ سلامت پوست و مو

منبع خوب ویتامین‌های A و C

بهبود عملکرد مغز و حافظه

پیشگیری از سرماخوردگی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.