راز خوشمزگی شامی بوقلمون و فوت و فن شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شنیسل ماهی و فوت و فن شنیسل ماهی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شنیسل ماهی راز خوشمزگی شنیسل ماهی و فوت و فن شنیسل ماهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شنیسل ماهی، این غذای …
راز خوشمزگی فریتاتای مرغ و فوت و فن فریتاتای مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فریتاتای مرغ راز خوشمزگی فریتاتای مرغ و فوت و فن فریتاتای مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فریتاتای مرغ، این غذای …
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا مارینارا، یکی از …
راز خوشمزگی شامی بوقلمون
راز خوشمزگی شامی بوقلمون و فوت و فن شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شامی بوقلمون یک غذای خوشمزه و سالم است که با استفاده از گوشت بوقلمون چرخکرده تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و خواص فراوان بوقلمون، به عنوان یک غذای مغذی و سالم شناخته میشود و میتواند جایگزین مناسبی برای شامی گوشت باشد. اگرچه تاریخچه دقیقی از پیدایش شامی بوقلمون در دست نیست، اما میتوان حدس زد که با گسترش مصرف گوشت بوقلمون و توجه به خواص آن، این غذا نیز به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه به وجود آمده است. شامی بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی کم، برای افراد در هر سنی مناسب است و به خصوص برای ورزشکاران و افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، میتواند یک غذای مناسب باشد. این غذا به صورت سرخ شده یا در فر پخته میشود و به همراه پلو و سبزی خوردن سرو میشود.
مواد اولیه برای تهیه شامی بوقلمون (برای ۴ نفر)
گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن
طرز تهیه شامی بوقلمون
پیاز را پوست کنده و رنده کنید. سپس آب اضافی آن را بگیرید.
در یک کاسه، گوشت بوقلمون چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
از مایه شامی به اندازه یک نارنگی بردارید و در کف دست خود به شکل گرد یا بیضی فرم دهید.
در یک تابه، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. سپس شامیها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی و برشته شود.
شامیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
شامی بوقلمون را در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه پلو و سبزی خوردن میل نمایید.
راز خوشمزگی شامی بوقلمون
استفاده از گوشت بوقلمون چرخ کرده تازه و با کیفیت
گرفتن آب اضافی پیاز رنده شده
ورز دادن مایه شامی تا کاملا منسجم شود
سرخ کردن شامیها در روغن داغ و به مقدار زیاد
استفاده از ادویههای معطر مانند زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر
نکات تکمیلی
میتوانید به جای سرخ کردن شامیها، آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
در صورت تمایل میتوانید به مایه شامی بوقلمون، سبزیجات معطر مانند جعفری یا شوید خرد شده اضافه کنید.
میتوانید شامی بوقلمون را به همراه انواع سس مانند سس گوجه فرنگی یا سس ماست سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص شامی بوقلمون
منبع غنی از پروتئین
کم چرب و مناسب برای کاهش وزن
سرشار از ویتامینهای گروه B
حاوی مواد معدنی مانند سلنیوم و روی
تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک به بهبود سلامت قلب و عروق
تقویت استخوانها
بهبود عملکرد مغز
کمک به هضم غذا
بهبود سلامت پوست و مو