راز خوشمزگی ارده و فوت و فن ارده خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم سوخاری و فوت و فن گل کلم سوخاری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم سوخاری راز خوشمزگی گل کلم سوخاری و فوت و فن گل کلم سوخاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی قاطی پلو و فوت و فن قاطی پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قاطی پلو راز خوشمزگی قاطی پلو و فوت و فن قاطی پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قاطی پلو، این غذای …
راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ و فوت و فن شوید پلو با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ و فوت و فن شوید پلو با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی ارده
راز خوشمزگی ارده و فوت و فن ارده خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ارده، این خوراکی مقوی و لذیذ، ریشه در فرهنگ غنی و کهن خاورمیانه دارد. این ماده غذایی که از کنجد برشته و آسیاب شده تهیه میشود، از دیرباز در سفرههای مردم این منطقه حضور داشته و به عنوان یکی از نمادهای تغذیه سالم و انرژیزا شناخته میشود. در گذشته، ارده اغلب در وعده صبحانه و به همراه شیره انگور، خرما یا عسل مصرف میشده و به دلیل خواص فراوان و طعم دلپذیرش، همواره مورد استقبال قرار میگرفته است. امروزه نیز ارده جایگاه ویژهای در رژیم غذایی مردم خاورمیانه و سایر نقاط جهان دارد و با وجود تغییراتی که در روش تولید آن ایجاد شده، همچنان اصالت و طعم بینظیر خود را حفظ کرده است.
مواد اولیه برای تهیه ارده (برای حدود ۵۰۰ گرم ارده)
کنجد خام: ۵۰۰ گرم
روغن مایع (اختیاری): ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
مرحله به مرحله با طرز تهیه ارده
کنجدها را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
کنجدهای خشک شده را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود و عطر آنها بلند شود. مراقب باشید کنجدها نسوزند.
کنجدهای برشته شده را کمی خنک کنید. سپس آنها را در آسیاب یا غذاساز بریزید و آسیاب کنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی درآید.
در صورت تمایل، میتوانید در حین آسیاب کردن، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کنجدها اضافه کنید تا ارده نرمتر و روانتر شود.
ارده آماده شده را در ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
راز خوشمزگی ارده
راز خوشمزگی ارده در استفاده از کنجد با کیفیت و تازه، برشته کردن کامل کنجدها و آسیاب کردن آنها تا رسیدن به یک خمیر نرم و یکدست نهفته است. همچنین میتوانید با اضافه کردن مقداری روغن مایع، ارده را نرمتر و روانتر کنید و طعم آن را بهبود ببخشید.
نکات تکمیلی
برای اینکه ارده طعم و عطر بهتری داشته باشد، میتوانید از کنجد بوداده استفاده کنید.
میتوانید ارده را به همراه شیره انگور، خرما، عسل، مربا یا نان مصرف کنید.
میتوانید ارده را در تهیه انواع شیرینی، کیک، حلوا و دسرها استفاده کنید.
ارده را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا مدت زمان بیشتری تازه بماند.
۱۰ مورد از خواص ارده
منبع غنی از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری
تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن
حاوی کلسیم و تقویت استخوانها و دندانها
بهبود عملکرد سیستم گوارش
کاهش کلسترول و فشار خون
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود سلامت پوست و مو
پیشگیری از کمخونی
کمک به کنترل وزن
بهبود عملکرد مغز و حافظه