راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست و فوت و فن شیرینی پاریس برست خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پیاز، این غذای …

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش آبدار، یکی از …

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش نخود، یکی از …

راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست

راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست و فوت و فن شیرینی پاریس برست خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست و فوت و فن شیرینی پاریس برست خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی پاریس برست، با شکلی دایره‌ای و توخالی که یادآور یک چرخ دوچرخه است، داستانی جذاب و ورزشی در پس پیدایش خود دارد. این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار، در سال ۱۹۱۰ توسط یک قناد فرانسوی به نام لویی دوران، به مناسبت برگزاری مسابقه دوچرخه‌سواری پاریس-برست-پاریس خلق شد. شکل ظاهری این شیرینی، نمادی از چرخ دوچرخه و استقامت و پایداری دوچرخه‌سواران در این مسابقه طولانی و دشوار است. پاریس برست، از دو لایه خمیر هزارلا ترد و طلایی تشکیل شده که با کرم پراتلین (کرمی تهیه شده از فندق و بادام) پر شده و روی آن با پودر قند تزیین می‌شود. این شیرینی، به سرعت محبوبیت زیادی پیدا کرد و امروزه، به عنوان یکی از شیرینی‌های کلاسیک و پرطرفدار فرانسوی در سراسر جهان شناخته می‌شود. پاریس برست، نمادی از پیروزی، تلاش و پشتکار است و با هر لقمه، شیرینی موفقیت و لذت را به کام شما می‌نشاند.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی پاریس برست

برای تهیه شیرینی پاریس برست (به اندازه ۶ عدد)، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برای خمیر هزارلا:

آرد سفید: ۲۵۰ گرم

آب: ۱۲۰ میلی‌لیتر

شیر: ۱۲۰ میلی‌لیتر

کره: ۲۵۰ گرم

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۱ عدد (برای رومال)

برای کرم پراتلین:

شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر

شکر: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

آرد ذرت: ۴۰ گرم

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

کره: ۵۰ گرم

پوره فندق یا بادام: ۱۰۰ گرم

پودر قند: برای تزیین

مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی پاریس برست

طرز تهیه شیرینی پاریس برست نیازمند کمی مهارت و دقت است، اما با دنبال کردن مراحل زیر، می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید:

ابتدا خمیر هزارلا را آماده کنید. برای این کار، می‌توانید از دستور تهیه خمیر هزارلا خانگی استفاده کنید یا خمیر هزارلا آماده را از فروشگاه تهیه کنید.

خمیر هزارلا را به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید و با استفاده از یک قالب دایره‌ای به قطر ۱۰ سانتی‌متر، ۶ دایره از خمیر برش بزنید.

روی نیمی از دایره‌ها را با چنگال سوراخ کنید.

تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کنید و روی دایره‌های سوراخ نشده بمالید.

دایره‌های سوراخ شده را روی دایره‌های رومال زده قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.

شیرینی‌ها را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی و پف کنند.

در همین حین، کرم پراتلین را آماده کنید. برای این کار، شیر، شکر، زرده تخم مرغ، آرد ذرت و وانیل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

کره و پوره فندق یا بادام را به کرم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

کرم را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

با استفاده از یک چاقوی اره‌ای، شیرینی‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

کرم پراتلین را در قیف قنادی بریزید و داخل شیرینی‌ها را با آن پر کنید.

نیمه بالایی شیرینی‌ها را روی کرم قرار دهید و کمی فشار دهید.

روی شیرینی‌ها را با پودر قند تزیین کنید و سرو کنید.

راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست

راز خوشمزگی شیرینی پاریس برست در استفاده از خمیر هزارلا ترد و با کیفیت، کرم پراتلین خوش طعم و رعایت نکات پخت است. همچنین، می‌توانید با اضافه کردن کمی قهوه یا شکلات به کرم، طعم آن را متنوع کنید.

نکات تکمیلی

برای اینکه خمیر هزارلا تردتر شود، می‌توانید آن را قبل از پخت، به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای اینکه کرم پراتلین بافت نرم‌تری داشته باشد، می‌توانید کمی خامه فرم گرفته به آن اضافه کنید.

برای تزیین شیرینی پاریس برست، می‌توانید از شکلات ذوب شده، میوه‌های تازه یا آجیل‌ها استفاده کنید.

شیرینی پاریس برست را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

۱۰ مورد از خواص شیرینی پاریس برست

تامین انرژی سریع برای بدن

بهبود خلق و خو و کاهش استرس

تقویت حافظه و تمرکز

افزایش سطح سروتونین در مغز

کمک به بهبود عملکرد سیستم عصبی

تامین برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن

ایجاد حس شادی و لذت

مناسب برای پذیرایی در مجالس و مهمانی‌ها

قابلیت نگهداری کوتاه مدت

تنوع در طعم و تزیین

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.