راز خوشمزگی بیسکو حلوا و فوت و فن بیسکو حلوا خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی لوکوم انار و فوت و فن لوکوم انار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی لوکوم انار و فوت و فن لوکوم انار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی لوکوم انار راز خوشمزگی لوکوم انار و فوت و فن لوکوم انار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لوکوم، این شیرینی لطیف …

راز خوشمزگی صفیحه و فوت و فن صفیحه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی صفیحه و فوت و فن صفیحه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی صفیحه راز خوشمزگی صفیحه و فوت و فن صفیحه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. صفیحه، این نان خوش‌طعم و پرطرفدار، اصالتی …

راز خوشمزگی آش خلوک و فوت و فن آش خلوک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش خلوک و فوت و فن آش خلوک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش خلوک راز خوشمزگی آش خلوک و فوت و فن آش خلوک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. راز خوشمزگی آش خلوک …

راز خوشمزگی بیسکو حلوا

راز خوشمزگی بیسکو حلوا و فوت و فن بیسکو حلوا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیسکو حلوا و فوت و فن بیسکو حلوا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بیسکو حلوا، این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار، اصالتی ایرانی دارد و حاصل ذوق و سلیقه قنادان خوش‌ذوق این سرزمین است. این شیرینی که با تلفیق بیسکویت ترد و حلوای نرم و خوش‌عطر تهیه می‌شود، در واقع نسخه‌ای مدرن و خلاقانه از شیرینی‌های سنتی ایرانی است. بیسکو حلوا، به خاطر طعم و بافت منحصربه‌فردش، به سرعت در میان ایرانیان محبوبیت یافت و به یکی از شیرینی‌های پرطرفدار در مجالس و مهمانی‌ها تبدیل شد. این شیرینی، علاوه بر طعم لذیذ، به خاطر ظاهر زیبا و تزئینات متنوعش، جلوه‌ای خاص به میز پذیرایی می‌بخشد و همواره مورد توجه و علاقه مهمانان قرار می‌گیرد.

مواد اولیه برای تهیه بیسکو حلوا

برای تهیه این شیرینی خوشمزه و جذاب به مواد زیر نیاز داریم:

بیسکویت پتی بور: ۳۰۰ گرم

حلوا (هر نوع حلوا): ۲۵۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

پودر پسته یا نارگیل: به میزان لازم برای تزیین

مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکو حلوا

ابتدا بیسکویت‌ها را در غذاساز یا با وردنه پودر می‌کنیم.

کره را آب کرده و به بیسکویت پودر شده اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا به خورد بیسکویت برود.

حلوا را با دست یا قاشق کمی ورز می‌دهیم تا نرم شود.

کف قالب مورد نظر را با یک لایه از مخلوط بیسکویت می‌پوشانیم و با پشت قاشق خوب فشار می‌دهیم تا صاف و یکدست شود.

یک لایه از حلوا را روی لایه بیسکویت قرار می‌دهیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم.

مجدداً یک لایه بیسکویت و یک لایه حلوا روی هم قرار می‌دهیم.

لایه آخر را با بیسکویت می‌پوشانیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم.

بیسکو حلوا را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود.

پس از این مدت، بیسکو حلوا را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می‌زنیم.

در نهایت، بیسکو حلوا را با پودر پسته یا نارگیل تزیین می‌کنیم.

راز خوشمزگی بیسکو حلوا

راز خوشمزگی بیسکو حلوا در استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه است. همچنین ترکیب مناسب بیسکویت پودر شده با کره و حلوا، بافت منحصربه‌فردی به این شیرینی می‌بخشد. استفاده از حلوای تازه و خوش‌عطر نیز در طعم و عطر بیسکو حلوا تاثیر زیادی دارد. در نهایت، تزیین زیبا و خلاقانه این شیرینی، آن را به یک دسر جذاب و چشم‌نواز تبدیل می‌کند.

نکات تکمیلی

می‌توانید از انواع حلوا مانند حلوای هویج، حلوای زعفرانی یا حلوای آرد گندم در تهیه این شیرینی استفاده کنید.

برای تزیین بیسکو حلوا می‌توانید از شکلات چیپسی، ترافل رنگی، خلال پسته و بادام یا هر نوع تزیین دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

بیسکو حلوا را می‌توانید تا چند روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

این شیرینی را می‌توانید در انواع قالب‌ها مانند قالب مستطیلی، قالب گرد یا قالب‌های تک نفره تهیه کنید.

۱۰ مورد از خواص بیسکو حلوا

تامین انرژی مورد نیاز بدن

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود عملکرد سیستم گوارش

کمک به سلامت پوست و مو

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

کنترل قند خون

بهبود خلق و خو

کاهش استرس و اضطراب

افزایش تمرکز و حافظه

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.