راز خوشمزگی نان لقمه ای فوری و فوت و فن نان لقمه ای فوری خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کلوچه تابه ای و فوت و فن کلوچه تابه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کلوچه تابه ای و فوت و فن کلوچه تابه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کلوچه تابه ای راز خوشمزگی کلوچه تابه ای و فوت و فن کلوچه تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کلوچه …

راز خوشمزگی جوجه کباب در فر و فوت و فن جوجه کباب در فر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب در فر و فوت و فن جوجه کباب در فر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب در فر راز خوشمزگی جوجه کباب در فر و فوت و فن جوجه کباب در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی کتلت تبریزی و فوت و فن کتلت تبریزی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کتلت تبریزی و فوت و فن کتلت تبریزی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کتلت تبریزی راز خوشمزگی کتلت تبریزی و فوت و فن کتلت تبریزی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کتلت تبریزی، این غذای …

راز خوشمزگی نان لقمه ای فوری

نان لقمه ای شکم پر فیلم آموزش نان لقمه ای نان لقمه ای با شیر نان لقمه ای شیرین نان لقمه ای بدون ماست نان لقمه ای مغزدار نان لقمه ای ساده نان لقمه ای شف طیبه

راز خوشمزگی نان لقمه ای فوری و فوت و فن نان لقمه ای فوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان لقمه‌ای فوری یک نوع نان خوشمزه و سریع است که برای صبحانه یا میان‌وعده بسیار مناسب است. این نان به دلیل استفاده از بیکینگ پودر به جای مخمر، نیازی به استراحت طولانی ندارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. بافت نرم و لطیف این نان و طعم بی‌نظیر آن، آن را به یک گزینه محبوب تبدیل کرده است.

مواد اولیه برای تهیه نان لقمه‌ای فوری

آرد: ۲ پیمانه

شیر ولرم: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

روغن مایع: ¼ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان لقمه‌ای فوری مرحله به مرحله

آماده‌سازی مواد: شیر ولرم، شکر و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید تا بیکینگ پودر عمل کند و کف کند (حدود ۵ دقیقه).

ترکیب مواد خشک و تر: تخم مرغ، روغن و نمک را به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق یا دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. (اگر خمیر چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید)

استراحت کوتاه: روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید.

شکل دادن به خمیر: خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم کنید و به شکل دلخواه (گرد، بیضی یا مستطیل) درآورید.

پخت نان: یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. چانه‌های خمیر را در تابه بچینید و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

راز خوشمزگی نان لقمه‌ای فوری

استفاده از شیر ولرم برای فعال کردن بیکینگ پودر

ورز دادن کافی خمیر برای ایجاد بافت نرم و لطیف

استراحت کوتاه خمیر برای پف کردن بهتر نان

پخت نان روی حرارت ملایم برای پخت یکنواخت

نکات تکمیلی

می‌توانید از انواع مغزها یا دانه‌ها (کنجد، سیاه‌دانه و …) برای تزیین نان استفاده کنید.

این نان را می‌توانید با انواع مربا، عسل، پنیر یا کره سرو کنید.

برای نگهداری نان، آن را پس از خنک شدن در ظرف دربسته قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.