راز خوشمزگی قارچ استراگانوف و به قارچ چی بزنیم خوشمزه بشه - مُچُم
راز خوشمزگی خوراک ماهی با سس پرتقال و فوت و فن خوراک ماهی با سس پرتقال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک ماهی با سس پرتقال و فوت و فن خوراک ماهی با سس پرتقال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک ماهی با سس پرتقال راز خوشمزگی خوراک ماهی با سس پرتقال و فوت و فن خوراک ماهی با سس پرتقال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد …

راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل حرفه ای و اصیل

راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل حرفه ای و اصیل

راز خوشمزگی دلمه فلفل راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل حرفه ای و اصیل در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی دال عدس و نکات …

راز خوشمزگی زولبیا بامیه و فوت و فن زولبیا بامیه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی زولبیا بامیه و فوت و فن زولبیا بامیه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی زولبیا بامیه راز خوشمزگی زولبیا بامیه و فوت و فن زولبیا بامیه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آشنایی با تاریخچه زولبیا …

راز خوشمزگی قارچ استراگانوف

طرز تهیه بیف استراگانف مرغ با قارچ به قارچ چی بزنیم خوشمزه بشه طرز تهیه بیف استروگانف رزا منتظمی بیف استراگانف ساناز سانیا طرز تهیه بیف استراگانف دونفره طرز تهیه بیف استراگانف حرفه ای چیکن استراگانف طرز تهیه بیف استراگانف مرغ با خامه

راز خوشمزگی قارچ استراگانوف و به قارچ چی بزنیم خوشمزه بشه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

قارچ استراگانوف یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ریشه در آشپزی روسی دارد. این غذا با ترکیب قارچ‌های آبدار، سس خامه‌ای غلیظ و ادویه‌های خوش عطر، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. در ادامه به معرفی این غذا، مواد اولیه مورد نیاز، طرز تهیه مرحله به مرحله و نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن آن می‌پردازیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه قارچ استراگانوف (برای ۴ نفر)

قارچ: ۵۰۰ گرم (خرد شده)

پیاز: ۱ عدد (نگینی خرد شده)

سیر: ۲ حبه (رنده شده)

خامه: ۲۰۰ میلی‌لیتر

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ استراگانوف مرحله به مرحله

تفت دادن پیاز و سیر: پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

اضافه کردن قارچ: قارچ‌های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود.

تهیه سس: آرد را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید.

اضافه کردن خامه: خامه را به تدریج به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

تعیین طعم: نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

اضافه کردن جعفری: در نهایت جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

راز خوشمزگی قارچ استراگانوف

تازگی مواد اولیه: از قارچ‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید.

تفت دادن مناسب: قارچ‌ها را به اندازه کافی تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود.

سس غلیظ و یکدست: سس باید غلیظ و یکدست باشد تا طعم مواد را به خوبی به خود بگیرد.

استفاده از ادویه‌های مناسب: ترکیب نمک، فلفل سیاه و آبلیمو طعم بی‌نظیری به غذا می‌بخشد.

نکات تکمیلی

گوشت: می‌توانید به جای قارچ از گوشت مرغ یا گوشت گوساله خرد شده استفاده کنید.

پاستا: قارچ استراگانوف را می‌توانید با پاستا، برنج یا نان سرو کنید.

سبزیجات: برای افزایش ارزش غذایی غذا می‌توانید از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، هویج و نخود فرنگی استفاده کنید.

خامه: می‌توانید از خامه صبحانه یا خامه پاستوریزه استفاده کنید.

ادویه جات: برای طعم‌دار کردن غذا می‌توانید از ادویه‌هایی مانند آویشن، رزماری و پودر سیر استفاده کنید.

نکته: برای تهیه یک قارچ استراگانوف خوشمزه، بهتر است از دستورالعمل‌های مختلف استفاده کرده و با ترکیب آن‌ها به طعم دلخواه خود برسید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.