راز خوشمزگی نان بازلاما و فوت و فن نان بازلاما خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیکن پارمزان و فوت و فن چیکن پارمزان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیکن پارمزان راز خوشمزگی چیکن پارمزان و فوت و فن چیکن پارمزان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیکن پارمزان (Chicken Parmesan) یک …
راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی توپک پنیری راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. توپک پنیری، که به آن …
راز خوشمزگی نان اهری و فوت و فن نان اهری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان اهری راز خوشمزگی نان اهری و فوت و فن نان اهری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان اهری، یکی از سوغاتهای …
راز خوشمزگی نان بازلاما
راز خوشمزگی نان بازلاما و فوت و فن نان بازلاما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان بازلاما (Bazlama) یک نان تخت و گرد ترکی است که به طور سنتی روی ساج (صفحه فلزی داغ) پخته میشود. این نان به دلیل بافت نرم و پفدار و طعم خوشمزهای که دارد، در ترکیه بسیار محبوب است و معمولاً در وعده صبحانه یا به عنوان میانوعده مصرف میشود.
مواد لازم برای تهیه نان بازلاما
۵۰۰ گرم آرد
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۳۰۰ میلیلیتر آب ولرم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون (برای رومال)
طرز تهیه نان بازلاما
فعال کردن خمیر مایه: در یک کاسه کوچک، خمیر مایه، شکر و کمی از آب ولرم را مخلوط کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند.
ترکیب مواد خشک: در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
اضافه کردن خمیر مایه: خمیر مایه عمل آمده را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید.
اضافه کردن آب: کمکم آب ولرم را اضافه کنید و همزمان خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
ورز دادن خمیر: خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
استراحت اول: خمیر را در کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
تقسیم خمیر: خمیر را به ۸-۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
استراحت دوم: روی توپهای خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.
پخت نان: هر توپ خمیر را با وردنه به شکل دایرهای به قطر حدود ۱۵ سانتیمتر باز کنید. سپس روی ساج داغ یا تابه نچسب قرار دهید و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
رومال: بعد از پخت، نانها را با روغن زیتون رومال کنید.
راز خوشمزگی نان بازلاما
استفاده از خمیر مایه با کیفیت: خمیر مایه تازه و فعال باعث پف کردن بهتر نان میشود.
ورز دادن کافی: ورز دادن خمیر باعث ایجاد شبکه گلوتن قوی و بافت نرم و لطیف نان میشود.
استراحت کافی: استراحت خمیر باعث میشود تا خمیر مایه به خوبی عمل کند و نان پف کند.
پخت روی ساج: پخت روی ساج باعث میشود تا نان ترد و خوشطعم شود. اگر ساج ندارید، میتوانید از تابه نچسب استفاده کنید.
رومال با روغن زیتون: رومال نان با روغن زیتون باعث میشود تا نان نرم و خوشطعم بماند.
نکته: میتوانید به خمیر بازلاما مواد دیگری مانند پنیر، سبزیجات معطر یا زیتون اضافه کنید تا طعمهای متنوعی ایجاد کنید.