راز خوشمزگی نان بازلاما و فوت و فن نان بازلاما خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی چیکن پارمزان و فوت و فن چیکن پارمزان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیکن پارمزان و فوت و فن چیکن پارمزان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیکن پارمزان راز خوشمزگی چیکن پارمزان و فوت و فن چیکن پارمزان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیکن پارمزان (Chicken Parmesan) یک …

راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی توپک پنیری راز خوشمزگی توپک پنیری و فوت و فن توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. توپک پنیری، که به آن …

راز خوشمزگی نان اهری و فوت و فن نان اهری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اهری و فوت و فن نان اهری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اهری راز خوشمزگی نان اهری و فوت و فن نان اهری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان اهری، یکی از سوغات‌های …

راز خوشمزگی نان بازلاما

طرز تهیه نان بازلاما آپارات نان لواش طرز تهیه نان بادکنکی طرز تهیه نان ترکیه ای پوچا نان بائوبان نان پفی کلیپ نان شلشلو نان پیده صبحانه

راز خوشمزگی نان بازلاما و فوت و فن نان بازلاما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان بازلاما (Bazlama) یک نان تخت و گرد ترکی است که به طور سنتی روی ساج (صفحه فلزی داغ) پخته می‌شود. این نان به دلیل بافت نرم و پف‌دار و طعم خوشمزه‌ای که دارد، در ترکیه بسیار محبوب است و معمولاً در وعده صبحانه یا به عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نان بازلاما

۵۰۰ گرم آرد

۱ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری

۳۰۰ میلی‌لیتر آب ولرم

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون (برای رومال)

طرز تهیه نان بازلاما

فعال کردن خمیر مایه: در یک کاسه کوچک، خمیر مایه، شکر و کمی از آب ولرم را مخلوط کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند.

ترکیب مواد خشک: در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

اضافه کردن خمیر مایه: خمیر مایه عمل آمده را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید.

اضافه کردن آب: کم‌کم آب ولرم را اضافه کنید و همزمان خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

ورز دادن خمیر: خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.

استراحت اول: خمیر را در کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

تقسیم خمیر: خمیر را به ۸-۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

استراحت دوم: روی توپ‌های خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.

پخت نان: هر توپ خمیر را با وردنه به شکل دایره‌ای به قطر حدود ۱۵ سانتی‌متر باز کنید. سپس روی ساج داغ یا تابه نچسب قرار دهید و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

رومال: بعد از پخت، نان‌ها را با روغن زیتون رومال کنید.

راز خوشمزگی نان بازلاما

استفاده از خمیر مایه با کیفیت: خمیر مایه تازه و فعال باعث پف کردن بهتر نان می‌شود.

ورز دادن کافی: ورز دادن خمیر باعث ایجاد شبکه گلوتن قوی و بافت نرم و لطیف نان می‌شود.

استراحت کافی: استراحت خمیر باعث می‌شود تا خمیر مایه به خوبی عمل کند و نان پف کند.

پخت روی ساج: پخت روی ساج باعث می‌شود تا نان ترد و خوش‌طعم شود. اگر ساج ندارید، می‌توانید از تابه نچسب استفاده کنید.

رومال با روغن زیتون: رومال نان با روغن زیتون باعث می‌شود تا نان نرم و خوش‌طعم بماند.

نکته: می‌توانید به خمیر بازلاما مواد دیگری مانند پنیر، سبزیجات معطر یا زیتون اضافه کنید تا طعم‌های متنوعی ایجاد کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.