راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی و فوت و فن خورش قورمه سبزی گیلانی - مُچُم
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …

راز خوشمزگی خوراک لوبیا و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

راز خوشمزگی خوراک لوبیا و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

راز خوشمزگی خوراک لوبیا راز خوشمزگی خوراک لوبیا و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی و نکات پخت خوراک لوبیا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. استفاده از ادویه‌ها: …

راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی و نکات پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در صورتی که به …

راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی

سبزی قورمه سبزی گیلانی چیست نسبت سبزی قورمه سبزی گیلانی سبزی قورمه سبزی شمالی نی نی سایت سبزی معطر برای قورمه سبزی شمالی طرز تهیه قورمه سبزی شمالی با مرغ چه سبزی قورمه سبزی را خوشمزه میکند طرز تهیه قورمه سبزی شمالی با گوشت طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی و فوت و فن خورش قورمه سبزی گیلانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با اندکی تفاوت در مواد اولیه و شیوه پخت تهیه می‌شود. قورمه سبزی گیلانی نیز یکی از انواع این خورش خوشمزه است که با طعم و عطر منحصربه‌فرد خود شناخته می‌شود.

مواد اولیه خورش قورمه سبزی گیلانی

سبزی قورمه (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید)

گوشت گوسفندی یا گوساله (به صورت خورشتی خرد شده)

لوبیا قرمز یا چیتی (پخته شده)

پیاز (خرد شده)

لیمو عمانی (سوراخ شده)

روغن

زردچوبه

فلفل سیاه

نمک

طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی در ۱۰ مرحله

آماده‌سازی سبزی: سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به صورت ریز خرد کنید.

تفت دادن سبزی: سبزی خرد شده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن کشیده شود.

تفت دادن گوشت: گوشت را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

اضافه کردن پیاز و ادویه: پیاز خرد شده را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید.

اضافه کردن لوبیا و لیمو عمانی: لوبیا پخته شده و لیمو عمانی سوراخ شده را به مواد اضافه کنید.

اضافه کردن آب: به مقدار لازم آب جوش به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

پخت خورش: خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا جا بیفتد و گوشت و لوبیا کاملا بپزند.

اضافه کردن سبزی تفت داده شده: سبزی تفت داده شده را در اواخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش با سبزی جا بیفتد.

تنظیم طعم: در صورت نیاز، نمک و فلفل خورش را تنظیم کنید.

سرو خورش: خورش قورمه سبزی گیلانی را با برنج سرو کنید.

۱۰ راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی

استفاده از سبزی تازه و معطر

تفت دادن کامل سبزی تا گرفتن بوی خامی آن

استفاده از گوشت با کیفیت و مناسب خورش

تفت دادن گوشت تا تغییر رنگ

استفاده از لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده

استفاده از لیمو عمانی تازه و سوراخ شده

پخت خورش روی حرارت ملایم و به مدت طولانی

اضافه کردن سبزی تفت داده شده در اواخر پخت

تنظیم طعم خورش با نمک و فلفل

سرو خورش با برنج تازه و معطر

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.