راز خوشمزگی کوکوی سبزیجات و فوت و فن کوکوی سبزیجات خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی
راز خوشمزگی کیک یزدی راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک یزدی یک نوع …
راز خوشمزگی دسر شکلاتی و فوت و فن دسر شکلاتی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دسر شکلاتی راز خوشمزگی دسر شکلاتی و فوت و فن دسر شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر شکلاتی یکی از …
راز خوشمزگی مربای کامکوات و فوت و فن مربای کامکوات خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای کامکوات راز خوشمزگی مربای کامکوات و فوت و فن مربای کامکوات خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای کامکوات یکی از …
راز خوشمزگی کوکوی سبزیجات
راز خوشمزگی کوکوی سبزیجات و فوت و فن کوکوی سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کوکوی سبزیجات یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از ترکیب سبزیجات مختلف، تخم مرغ و ادویه تهیه میشود. این غذا به دلیل تنوع سبزیجات و روشهای مختلف پخت، بسیار متنوع و لذیذ است.
مواد اولیه رایج در کوکوی سبزیجات
سبزیجات: گشنیز، شوید، ترخون، جعفری، اسفناج، کاهو، پیازچه، نعناع، هویج، سیب زمینی، کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، ذرت و …
تخم مرغ
آرد یا آرد نخودچی
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر زیره و …
مراحل پخت کوکوی سبزیجات
سبزیجات را پاک کرده و خرد کنید. سبزیجات را به اندازه دلخواه خرد کنید.
سبزیجات را بخارپز یا تفت دهید. می توانید سبزیجات را به صورت خام یا بخارپز شده به مایه کوکو اضافه کنید. اگر سبزیجات را بخارپز می کنید، آب اضافی آن ها را بگیرید.
تخم مرغ ها را با ادویه ها مخلوط کنید. تخم مرغ ها را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سایر ادویه های دلخواه هم بزنید.
سبزیجات خرد شده و آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سبزیجات بخارپز یا تفت داده شده و آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
در ماهیتابه روغن بریزید و آن را گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و به اندازه کافی روغن اضافه کنید.
مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید. مایه کوکو را به طور مساوی در ماهیتابه پخش کنید.
کوکو را بپزید تا طلایی رنگ شود. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود.
کوکوی سبزیجات را سرو کنید. کوکوی سبزیجات را می توانید به تنهایی یا با نان، برنج و یا ماست سرو کنید.
راز خوشمزگی کوکوی سبزیجات
می توانید از انواع مختلف سبزیجات در کوکوی خود استفاده کنید.
برای خوش طعم تر شدن کوکو می توانید از ادویه های مختلف مانند پودر سیر، پودر پیاز، پودر زنجبیل و … استفاده کنید.
اگر می خواهید کوکوی شما پفکی تر شود، می توانید از ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.
می توانید کوکوی سبزیجات را در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه کوکو را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
کوکوی سبزیجات را می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.