راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بورک گوشت و نکات تهیه بورک گوشت خانگی و خوشمزه
راز خوشمزگی بورک گوشت راز خوشمزگی بورک گوشت و نکات تهیه بورک گوشت خانگی و خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن است تا به حال اسم بورک …
راز خوشمزگی کیک عسلی و فوت و فن کیک عسلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک عسلی راز خوشمزگی کیک عسلی و فوت و فن کیک عسلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آیا تا به حال با …
راز خوشمزگی بامیه مرغ و فوت و فن بامیه مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بامیه مرغ راز خوشمزگی بامیه مرغ و فوت و فن بامیه مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بامیه مرغ، یکی از …
راز خوشمزگی آب آلبالو
راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آب آلبالو، نوشیدنیای بسیار ساده اما لذیذ و مناسب برای فصول بهار و تابستان است، که با رسیدن آلبالوهای تازه قابل تهیه میباشد. این نوشیدنی را میتوان هم با آلبالوهای تازه و هم خشک آماده کرد. آب آلبالو به دلیل خواص فراوانی که دارد، از نوشیدنیهای بسیار مفید به شمار میرود و با استفاده از این میوه ترش، قابل تهیه است. آلبالو دارای طبیعت سرد و خشک بوده و برای افراد گرم مزاج و همچنین کاهش غلظت خون و صفرا بسیار مناسب است. آلبالو متعلق به خانواده گل سرخیان است و در آب و هوای معتدل رشد میکند.
کشورهایی نظیر ایتالیا، ایران، آلمان و ترکیه از جمله بزرگترین تولیدکنندگان آلبالو در جهان هستند. آلبالو دارای قند پایین و کالری کم است، بنابراین برای افراد دیابتی یک گزینه ایدهآل محسوب میشود. جالب است بدانید که آب آلبالو میتواند متابولیسم بدن را افزایش داده و دارای خاصیت چربیسوزی است؛ بنابراین، اگر در رژیم لاغری هستید، میتوانید آب آلبالو را به لیست نوشیدنیهای خود اضافه کنید. این نوشیدنی را میتوانید بسته به سلیقهتان به صورت ترش یا شیرین سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه آب آلبالو
آلبالو ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه آب آلبالو
ابتدا آلبالوها را شسته، دمهای آنها را جدا کنید و درون یک ظرف آب قرار دهید. سپس آنها را در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. نیازی به خارج کردن هستههای آلبالو نیست، اما اگر مایل به استفاده از آلبالوهای بدون هسته در نوشیدنی هستید، هستهها را خارج کنید.
آلبالوهای آماده شده را به قابلمهای انتقال دهید، آب اضافه کرده و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. اگر مایلید، در انتهای پخت به میزان دلخواه نمک افزوده و پس از جوش آمدن، قابلمه را برای ۵ دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید و سپس از روی شعله بردارید.
عصاره آلبالو را با قرار دادن آبکش بر روی یک ظرف جمعآوری کنید. آلبالوهای باقیمانده را میتوانید هنگام سرو به نوشیدنی اضافه کرده یا برای خشک کردن درون سینی قرار دهید.
آب آلبالو آماده شده را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای سرو، آب آلبالو را به صورت رقیق در لیوان بریزید و برای طعمدار کردن، میتوانید کمی آب اضافه و گلپر بپاشید و سپس نوش جان کنید.
راز خوشمزگی آب آلبالو
برای داشتن نوشیدنی خنکتر، میتوانید به میل خود تعدادی یخ به آب آلبالو اضافه کنید.
چنانچه خواهان طعمی متوازنتر هستید، میتوانید سه قاشق غذاخوری شکر به نوشیدنی بیفزایید.
برای تهیه نوع دیگری از نوشیدنی، مخلوط کردن آلبالو با زرشک خیس خورده نیز امکانپذیر است.
مقدار نمک مورد نیاز را میتوانید در پایان به دقت تنظیم کنید.