مدل آشپزخانه بدون اپن جدید با دکوراسیونی لاکچری و کابینت های شیک
راز خوشمزگی آش عدسی و فوت و فن آش عدسی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش عدسی راز خوشمزگی آش عدسی و فوت و فن آش عدسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش عدسی، یکی از …
راز خوشمزگی آش کلم قمری و فوت و فن آش کلم قمری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کلم قمری راز خوشمزگی آش کلم قمری و فوت و فن آش کلم قمری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کشک با جو راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل آشپزخانه بدون اپن جدید
مدل آشپزخانه بدون اپن جدید با دکوراسیونی لاکچری و کابینت های شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
یکی از مهمترین مکان ها در هر خانه ای آشپزخانه است که باید به دکوراسیون آن اهمیت زیادی داده شود, آشپزخانه ها به دو صورت متفاوت بدون اپن و با اپن طراحی می شوند که در ادامه این مطلب انواع دکوراسیون آشپزخانه بدون اپن را مشاهده خواهید کرد. آشپزخانه های بدون اپن طراحی و دکوراسیون داخلی مخصوص به خود دارند و اگر شما در طراحی دکوراسیون این مدل آشپزخانه ها نکاتی را رعایت کنید می توانید دکوراسیونی متفاوت را در فضای آشپزخانه خود به وجود آورید.
یکی از مهمترین وسایل درون هر آشپزخانه ای کابینت ها هستند که بهتر است ابتدا شما برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه خود کابینت ها با طرح های زیبا و متفاوت را تهیه کنید. چیدمان آشپزخانه نیز از دیگر نکاتی است که برای داشتن یک دکوراسیون زیبا و متفاوت در دکوراسیون آشپزخانه باید به آن توجه کنید.
در آشپزخانه های بدون اپن طراحی نورپردازی مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است و شما می توانید با نصب چراغ های آویز بزرگ و کوچک نورپردازی متفاوتی را در دکوراسیون آشپزخانه تان بوجود آورید. استفاده از گلدان های زیبا و گل های رنگارنگ نیز می تواند در زیبایی دکوراسیون داخلی آشپزخانه بدون اپن تاثیر مثبتی داشته باشد بنابراین بهتر است برای ایجاد فضایی متفاوت گل های رنگارنگ و گلدان های زیبایی را برای آشپزخانه تان تهیه کنید.
برای زیبایی بیشتر دکوراسیون آشپزخانه های بدون اپن می توانید میز ناهار خوری با طرح لوکس و متفاوتی را برای آشپزخانه خود تهیه کنید, بهتر است که طرح و رنگ میز ناهار خوری با سایر وسایل موجود در دکوراسیون آشپزخانه مطابقت و همخوانی داشته باشد. اگر آشپزخانه شما تاریک و دلگیر است بهتر است دیوار های آن را رنگ بزنید, استفاده از رنگ های سفید و کرم می تواند زیبایی و جذابیت آشپزخانه شما را بیشتر کند و همچنین به فضای آشپزخانه تان وسعت بیشتری ببخشد.
آشپزخانه مهمترین قسمت در هر خانهای است که نحوه چیدمان آن روی دکوراسیون کل خانه تاثیر میگذارد؛ در حال حاضر طراحی بیشتر آشپزخانهها به گونه است که از اپن و جزیره برای آن استفاده نمیشود که مزایای بسیاری به همراه دارد؛ خصوصا اگر فضای خانه کوچک باشد.
با توجه به اینکه در زمانهای قدیم متراژ بیشتر خانهها زیاد بود، به همین دلیل از درب یا اپن برای آشپزخانه استفاده میشد؛ اینگونه فضای داخل آشپزخانه پنهان بود و چیدمان آن تاثیر زیادی روی دیگر قسمتهای خانه نداشت؛ اما در حال حاضر با توجه به کوچک شدن فضای آپارتمانها، کمتر خانهای را میتوان یافت که آشپزخانه آن بسته باشد.
انتخاب رنگ و مدل کابینت برای آشپزخانه بدون اپن باید به گونهای باشد که فضا را بزرگتر از حد معمول نشان دهد. به همین دلیل بهترین رنگ برای کابینت آشپزخانه بدون اپ، سفید و طوسی است. برای زیبایی بیشتر میتوانید از آجرهای مصنوعی با ترکیب رنگهای گرم مانند خاکستری و کرم استفاده کنید که فضایی گرم و صمیمی به محیط آشپزخانه میبخشد.
در این سبک چیدمان بهجای کابینت های آشپزخانه از قفسههایی برای سازماندهی لوازم پختوپز و لوازم ضروری آشپزخانه استفاده میشود. این سبک چیدمان منظم لوازم علاوه بر ایجاد حس سنتی و زیبایی باعث میشود که دسترسی به لوازم ضروری راحتتر باشد.
آشپزخانههای بدون اپن قدیمی در حقیقت یکی از اتاقهای خانه محسوب میشدند و یک چهاردیواری مستقل با درب و پنجره بودند. گاهی اوقات برای آسان کردن سرو غذا، بین آشپزخانه و پذیرایی یک درب کوچک تعبیه میشد و در سمت دیگر، یک پنجره قرار داشت که باعث میشد فضای آشپزخانه در طول روز دلگیر نشود. معمولاً دکوراسیون آشپزخانههای بدون اپن قدیمی با سایر بخشهای خانه تفاوت داشت و با ورود به آن متوجه میشدید که وارد قلمروی خانم خانه شدهاید. مزیت بزرگ آشپزخانههای قدیمی ایرانی، دور نگهداشتن فضای شلوغ و بههمریخته آن از چشم مهمان بود.
از اوایل دهه هفتاد شمسی، آشپزخانه مدرن در ایران مد شد و بسیاری از خانههای جدید با آشپزخانه اپن ساخته شدند و صاحبان خانههای قدیمیتر نیز به سراغ برداشتن دیوار حائل بین آشپزخانه و پذیرایی و به اصطلاح اپن کردن آن کردند. در ابتدا فقط نفس اپن بودن آشپزخانه مهم بود و قسمت اپن با سنگ، آجر و حتی کابینت ساخته میشد. به مرور زمان، هماهنگی بین دکوراسیون پذیرایی و آشپزخانه در خانههای ایرانی بیشتر شد.
در سالهای اخیر کوچک شدن تدریجی خانهها و مد باعث شده تا محبوبیت آشپزخانههای پلان باز در خانههای ایرانی افزایش پیدا کند. بعضی از این آشپزخانهها کاملاً بخشی از فضای پذیرایی هستند و حتی هیچ جزیرهای هم برای تفکیک آنها از فضای پذیرایی وجود ندارد.
درگذشته طراحی آشپزخانه در اکثر خانهها به شکل بسته بود. علت اصلی این طراحی این بود که خانهها درگذشته متراژ بالا و فضای بزرگی داشتند و همچنین در تفکرات سنتی بهویژه در کشور ما محیطی که در آن آشپزی میشود و اغلب خانمها به آن رفتوآمد دارند بهتر است دیدی به فضای اتاق پذیرایی و نشیمن نداشته باشد. همچنین بسته بودن فضای آشپزخانه و جداشدن آن از فضای خانه باعث میشود آلودگیهای محیط آشپزخانه به فضای اتاقها نفوذ نکند.
امروزه به جهت کمتر شدن فضای داخلی خانهها و شکل مدرن و جدید، آشپزخانهها به شکل اپن و یا بدون اپن ساخته میشوند و کمتر خانهای را میتوان یافت که آشپزخانه آن بسته باشد مگر خانههای با قدمت زیادتر، اگر قصد ساخت خانهای جدید برای خود دارید و در اینکه شکل آشپزخانه را با اپن و یا بدون اپن بسازید تردید دارید، بهتر است پس از متراژ به نیازهای خانه و نظر ساکنین خانه توجه کنید.
در حال حاضر با وجود آپارتمان های کوچک و کمتر تر شدن فضای خانه ها، مدل آشپزخانه بدون اپن جدید رواج بیشتری پیدا کرده که در این مدل دیگر چیزی به اسم اپن وجود نداشته و در واقع آشپزخانه و پذیرایی سرهم می باشد. این مدل از آشپزخانه بیشتر در خانه های کوچک و یا خانه هایی که استفاده چندانی از آشپزخانه نمی کنند، دیده می شود، چرا که نبود اپن باعث بزرگتر شدن فضای هال و پذیرایی می شود.
شاید ایرانیان از طرفداران آشپزخانه بدون اپن در دنیا نباشند، چرا که با توجه به تفکرات و فرهنگ جاری در ایران، علاقه و خواسته مردم به سمت آشپزخانه های دارای اپن و یا جزیره بیشتر می باشد. اما با این وجود آشپزخانههای باز و بدون اپن نیز در ایران و سایر کشورها دارای طرفداران خاص خود می باشند. مدلها و سبکهای طراحی مختلفی برای طراحی آشپزخانه کوچک بدون اپن در ایران وجود دارد. بسته به فضای در دسترس میتوان به سبکهای مختلفی این آشپزخانه را طراحی کرد.
آشپزخانههایی با پنجرهها و دربهایی که رو به فضای آزاد و بیرون باز میشود، آشپزخانههایی که فقط در یک سمت دیوار طراحی شده اند، آشپزخانههایی با یک راهرو که به فضایی دایرهای یا مربع شکل آشپزخانه متصل میشود و… بسته به شکل طراحی و مدل آشپزخانه نحوه چیدمان لوازم آشپزخانه متفاوت خواهد بود.
استفاده از کابینتهای ساده چوبی که تنها منحنیهایی کمرنگ بر روی خود دارد و در تلفیق با شیشه میتواند یادآور سبک آشپزخانههای اواسط قرن باشد. استفاده از شیر آب قدیمی با سنگهای مرمری دیوار این سبک دکور را تکمیل میکند.
به هنگام خرید کابینت باید به این نکته دقت کنید که برای طراحی آشپزخانه کوچک بدون اپن نباید از کابینتهای بزرگ و قطور استفاده کرد. استفاده از قفسهها در آشپزخانه کوچک میتواند مؤثر باشد. یکی از بهترین چیدمان لوازم در این نوع آشپزخانه نیز چیدمان توکار است و به لوازم آشپزخانه برای استفاده حداکثری از فضای کم و چیدمان منظم و غیر شلخته لازم است.
من چندین سال در منزلی بودم که آشپزخونه اش یه اتاق جدا بوده و چندین سال هم هست که از این مدل آشپزخونه های باز و به قول شما مدرن استفاده میکنم . به نظر من این مدلها فقط و فقط جنبه تبلیغی دارند و اصلا با زندگی خانوادگی و مهمون داری ایرانی سنخیت ندارن . مهمون رودربایستی دار توی پذیرایی نشسته خودت سرگرم شام و … هستی و دخترت داره برای مهمون شربت درست میکنه … ناگهان شیشه شربت از دستش می افته ، باید جلوی چشمان مهمون که امیدوارم محترم باشه و نگاهش رو به تلوزیون بدوزه که نبینه چطور شیشه ها از کف زمین جمع میشن و شربتی که منفجر شده و آشپزخونه رو هم منفجر کرده چطور جمع میشن ، در حالی که حواست به پاک کردن آشپزخونه پرت شده در همین حین زرشک در حال سرخ شدن هم سیاه میشه … و باید بریزی دور و دوباره زرشک سرخ کنی … و تصور کنید همه اینها جلوی چشمان نامحترم یک مهمان فضول و حرف درآر اتفاق بیفته … اما همه این اتفاقات و بدتر از اینهاشم در اتاق آشپزخانه به راحتی مدیریت میشه