تزیین ژله لیوانی با رنگ های متفاوت مخصوص مهمانی و مراسم خاص
مدل مانتو جدید ابروبادی + زیباترین و به روزترین مدل های مدل مانتو ابروبادی امسال
مدل مانتو جدید ابروبادی مدل مانتو جدید ابروبادی + زیباترین و به روزترین مدل های مدل مانتو ابروبادی امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل …
مدل مانتو جلو بسته اسپرت و مجلسی بسیار شیک
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته اسپرت و مجلسی بسیار شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو جزو پوشش های ضروری و در …
مدل یقه پیراهن مجلسی + مدل های مختلف و متفاوت از یقه مخصوص پیراهن مجلسی زنانه
مدل یقه پیراهن مجلسی مدل یقه پیراهن مجلسی + مدل های مختلف و متفاوت از یقه مخصوص پیراهن مجلسی زنانه همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
تزیین ژله لیوانی
تزیین ژله لیوانی با رنگ های متفاوت مخصوص مهمانی و مراسم خاص همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ژله از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید از این نوع دسر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف استفاده نمایید. ژله لیوانی از انواع دسرهای محبوب است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان دسرهایی تک نفره را تهیه کنید بهتر است از تهیه این نوع ژله زیبا و خاص غافل نشوید.
برای تهیه ژله های تک نفره می توانید از لیوان و جام و … استفاده کنید که تهیه ژله در لیوان و جام یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمان ها می باشد. توجه داشته باشید که می توانید ژله را به صورت چند رنگ یا تک رنگ در لیوان یا جام تهیه نمایید سپس تزییناتی خاص را برای این نوع دسر داشته باشید همچنین در صورت تمایل می توانید ژله لیوانی را به صورت ژله میان تهی تهیه نمایید که این مدل ژله بدون داشتن دیزاینی خاص دارای ظاهری ایده آل و جذاب می باشد. در صورت تهیه ژله چند رنگ لیوانی بهتر است در انتخاب رنگ ژله ها حساسیت لازم را به خرج دهید و از رنگ هایی برای تهیه دسر استفاده نمایید که در کنار یکدیگر ظاهری جذاب و خاص دارند.
شما می توانید این ژله را در هر مراسمی تهیه کنید. همچنین می توانید آن را در مدل ها و رنگ های مختلف از جمله مورب یا لایه لایه و طرح دار درست کرد، فقط کافی است ذوق و سلیقه این کار را داشته باشید تا یک اثر هنری خوشمزه خلق کنید. رنگ ژله ها را می توانید متناسب با مناسبت ها و تم های مهمانی ها هماهنگ کنید. ژله از ژلاتین تشکیل شده است که حاوی پروتئین می باشد. اما بهتر است بدانید که ژلاتین برای استحکام استخوان و به خصوص افراد سالخورده و هم برای کودکان مفید می باشد.
ژله بستنی همانطور که از نام آن پیداست از ترکیب بستنی و ژله تشکیل شده و با نام ژله لایهای نیز شناخته میشود، تنوع رنگی این ژله بستنی لیوانی به قدری زیاد است که میشود مطابق سلیقه تمامی افراد خانواده آن را طبقه بندی و درست کرد.
برای درست کردن ژله بستنی ساده آن هم در لیوان میتوانید از ۶ الی ۷ بسته ژله در طعم های مختلف استفاده نمایید.اگر یک ژله بستنی لیوانی چند لایه میخواهید اصلا نگران نباشید چون نه سخته نه پیچیده، خیلی راحت با رعایت چند ترفنده ساده یک ژله بستنی خوشمزه و رنگارنگ خواهید داشت.
برای شروع ابتدا باید بستنی وانیلی را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید هم دما با محیط شود، اینکار برای این انجام میشود که بستنی کاملا نرم شود.برای مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش ابتدا باید کتری را آب کرده و اجازه بدهید آب آن جوش بیاید، در ادامه بسته بندی ژله را باز کرده و هر کدام را به صورت جداگانه در ظرف های گود ریخته و منتظر جوش آمدن آب خواهیم ماند. بهتر است کاسه های استیل برای این کار انتخاب کنید، پس از جوش آمدن آب یک پیمانه سرخالی از آب جوش را با پودر ژله ترکیب کنید و کاسه استیل را روی بخار آب قرار بدهید و به روش بنماری پودر ژله را در آن حل کنید. پس از آن که ژله به خوبی در آب حل شد نوبت به آن میرسد تا آن را کنار بگذارید و اجازه بدهید هم دمای محیط شود.
در این مرحله بستنی نرم را که هم دمای محیط است به ژله حل شده در آب اضافه نموده و به خوبی هم میزنید و ژله و بستنی را یکدست میکنید. در نهایت کمی از آن را برای لایه زیر ۴ لیوان تان انتخاب کرده و به میزان مشخصی در هر لیوان خواهید ریخت.
در نهایت لیوان ها را به مدت پانزده الی بیست دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کمی خود را بگیرد. هر چه دمای یخچال پایین تر باشد این اتفاق زودتر خواهد افتاد و ژله سفت میشود، در نهایت به همان روش بالا رنگ های دیگر را نیز ترکیب کرده و لایه لایه به لیوان اضافه میکنید و هر بار به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه فرصت میدهید تا ژله خود را بگیرد تا هنگام اضافه کردن ژله بعدی با هم ترکیب نشود.
در آخر پس از آن که از گرفتن تمامی لایه ها مطمئن شدید نوبت به آن میرسد که روی ژله لیوانی تان را با میوه های دلخواه خود تزیین نمایید. اگر از لیوان استفاده نکردید میتوانید کف قالب تان را به خوبی چرب کنید تا در نهایت ژله بستنی به راحتی خارج شود.
هنگام اضافه کردن لایه دوم بر روی لایه اول اجازه بدهید تا کمی ژله دوم کمی خنک شود و به صورت دورانی آن را بر روی لایه اول بریزید، در تمامی مراحل لایه لایه کردن ژله از روش دورانی و خنک شدن ژله استفاده کنید چرا که روش نقطه ای ممکن است سطخ رویه ژله شما را خراب کند.
برای اینکه ژله مجلسی تری داشته باشید میتوانید از تعداد لایه های بیشتری استفاده نمایید تا ظاهر ژله بستنی شما زیباتر شود. بریده بریده شدن بستنی هنگام اضافه کردن آن به ژله به دلیل داغ بودن ژله است، با این حساب به هیچ عنوان بستنی نرم و هم دمای محیط را به ژله داغ اضافه نکنید و فرصت بدهید تا ژله کمی با دمای محیط یکی شود و پس از آن بستنی را به آن اضافه کنید.
برای درست کردن ژله بستنی قلبی تنها کافیست از یک قالب به شکل قلب استفاده کنید، به طور کلی اگر شکل خاصی را برای ژله تان در نظر دارید میتوانید تا جای امکان با قالب های متنوع آن را اجرایی نمایید. فقط فراموش نکنید که کف و دیوارهای قالب را به خوبی چرب کنید. بستنی مورد نیاز برای ژله بستنی باید حالتی روان داشته باشد، به این معنی که نباید نه خیلی یخ زده و نه کاملا آب شده باشد. میتوانید با استفاده از چند رنگ متفاوت ژله بستنی رنگین کمانی داشته باشید.
ژله آلوئه ورا گزینه مناسبی برای درست کردن ژله بستنی خرده شیشه ای است. در هر لایه از ژله تان میتوانید از فالوده یا پاستیل برای تزیین و خوشمزه تر کردن آن استفاده نمایید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای تهیه ژله فالودی میتوانید ژله، آب و فالوده را ترکیب کرده و در نهایت اجازه بدهید تا به خوبی بگیرد و در نهایت ژله بستنی را به لایهی روی آن اضافه کنید. اگر دوست دارید میتوانید بستنی معمولی را کمی اب کنید و در نهایت روی ژله تا بریزید و اجازه بدهید در یخچال ببندد، به همین راحتی لایه ی روی ژله شما بستنی خواهد بود که بسیار جذاب و جدید است.
اگر دوست داشته باشید که ترکیب ژله بستنی و ژله تنها را داشته باشید، میتوانید یکی در میان از ژله بستنی و ژله استفاده کنید. یا حتی برای لایه ی رویی میتوانید از ژله تنها استفاده نمایید و مابقی لایه ها همگی ژله بستنی باشد.
از لیوان های شیشه ای استفاده کنید تا لایه های ژله مشخص شود. مقدار آب جوش و آب خنک زیاد نباشد زیرا ژله آبکی می شود و خودش را نمی گیرد. می توانید برای تزئین از میوه های مختلف و شکلات استفاده کنید. می توانید مواد را در لیوان یکبار مصرف بریزید و مرحله آخر لیوان را پاره کنید و ژله را ظرف برگردانید.
یکی از مواد اصلی تشکیلدهنده پودر ژله، ژلاتین است. پودر ژلاتین مادهای است که با پردازش استخوان، غضروف و پوست حیوانات تهیه میشود. این ماده حاوی پروتئین زیاد است و شما میتوانید با مصرف آن از مزایای بیشمار ژلاتین بهرهمند شوید. پروتئین موجود در ژلاتین تاثیر زیادی روی ساخت و حفظ بافتهای بدن، عملکرد بهتر اندامهای مختلف و انرژی فرد دارد.
طرز تهیه ژله لیوانی با توتفرنگی و کرم کاسترد : ابتدا پودر ژله آماده را دروی آب جوش بریزید و آن را خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. در این مرحله باید مایعی کاملا شفاف داشته باشید. مایع را کمی کنارگذاشته تا به دمای خنک اتاق برسد. توتفرنگیها را بین هشت لیوان که از قبل کنار گذاشتهاید بریزید. لیوانها را تا نیمه با مایع ژله پر کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. لیوانها را از یخچال خارج کرده و بقیه فضای خالی آنها را با کرم کاسترد پر کنید. روی لیوانها را با سلفون بپوشانید و آنها را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت و آماده سرو شوند.
ژله لیوانی میوه ای رنگین کمان از چند میوه آبدار تازه و پودر ژلاتین در دو لایه تهیه می شود. می توانید میوه ای را که در این دستور استفاده می کنید مطابق ذائقه خود تنظیم کنید و تعداد لایه های ژله را کم یا زیاد کنید. برای تهیه ژله لیوانی ابتدا باید میوه ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید تا در لیوان جا شوند. سپس سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید محلول ژلاتین به مدت پنج دقیقه خنک شود، سپس آب را اضافه کنید. توجه داشته باشید که اندازه کاسه را طوری انتخاب می کنید که این حجم داخل آن جا شود. لیوان های ژله ای را که آماده کرده اید در کنار هم قرار دهید. یک قاشق میوه خرد شده را در هر کدام از لیوان های خالی بریزید. در صورت تمایل می توانید از میوه های مخلوط استفاده کنید و یا میوه های دیگر را به سلیقه خود انتخاب کنید.