راز خوشمزگی حلوای به و فوت و فن حلوای به خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قلیه ماهی، یک غذای محلی است …

راز خوشمزگی خوراک بلدرچین و فوت و فن خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک بلدرچین و فوت و فن خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خوراک بلدرچین راز خوشمزگی خوراک بلدرچین و فوت و فن خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بلدرچین، این پرنده کوچک …

راز خوشمزگی لپه پلو و فوت و فن لپه پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی لپه پلو و فوت و فن لپه پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی لپه پلو راز خوشمزگی لپه پلو و فوت و فن لپه پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لپه پلو، این غذای …

راز خوشمزگی حلوای به

راز خوشمزگی حلوای به و فوت و فن حلوای به خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوای به و فوت و فن حلوای به خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

حلوا، این شیرینی اصیل و خوش‌طعم ایرانی، ریشه در فرهنگ و تاریخ دیرینه‌ی این سرزمین دارد. اگرچه نام حلوا در متون کهن ایرانی به چشم نمی‌خورد، اما شواهد تاریخی نشان می‌دهد که ایرانیان از دیرباز با انواع شیرینی‌ها و دسرهای مشابه حلوا آشنا بوده‌اند. در دوران ساسانیان، انواع شیرینی‌ها و حلواها در جشن‌ها و مراسم‌های مختلف تهیه و مصرف می‌شده است. با ورود اسلام به ایران، حلوا به عنوان یک شیرینی مذهبی و آیینی جایگاه ویژه‌ای یافت و در مراسم‌های مذهبی و عزاداری‌ها تهیه و توزیع می‌شد. امروزه حلوا به عنوان یک دسر محبوب و پرطرفدار در سراسر ایران شناخته می‌شود و در انواع مختلفی مانند حلوای هویج، حلوای زعفرانی، حلوای آرد برنج و … تهیه و مصرف می‌شود. حلوای به نیز یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار حلوا است که با استفاده از به، این میوه‌ی خوش‌عطر و خوش‌طعم پاییزی تهیه می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه حلوای به

برای تهیه حلوای به، به مواد اولیه‌ی زیر نیاز دارید:

به: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۵۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

گلاب: نصف پیمانه

زعفران دم کرده: به میزان لازم

خلال پسته و بادام: برای تزیین

مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوای به

ابتدا به‌ها را شسته، پوست کنده و رنده کنید.

به رنده شده را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن کشیده شود.

شکر را به به اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود و به به رنگ طلایی درآید.

کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورد به برود.

گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا عطر و طعم خوبی بگیرد.

حرارت را خاموش کرده و حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید.

حلوا را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

راز خوشمزگی حلوای به

راز خوشمزگی حلوای به در استفاده از به‌های رسیده و شیرین، تفت دادن به تا حدی که رنگ طلایی بگیرد و استفاده از کره‌ی با کیفیت است. همچنین اضافه کردن گلاب و زعفران دم کرده در انتهای پخت، عطر و طعم بی‌نظیری به حلوا می‌بخشد.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای رنده کردن به، آن را به صورت پوره درآورید.

اگر به‌ها شیرین نبودند، می‌توانید میزان شکر را کمی افزایش دهید.

می‌توانید از خلال بادام و پسته برای تزیین حلوا استفاده کنید.

حلوای به را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص حلوای به

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کاهش کلسترول خون

تنظیم فشار خون

پیشگیری از سرطان

بهبود سلامت پوست و مو

تقویت حافظه و تمرکز

کاهش استرس و اضطراب

افزایش انرژی و شادابی

کمک به کاهش وزن

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.